Betöltés...

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.

You’ve viewed 0 of 0 products

ÖTVÖZET
Törlés
Elfogad
Szín
Törlés
Elfogad
Ár
Törlés
Elfogad
Törlés
Elfogad

Az ékszerek lételemében: Fülbevalók

Az ékszerek nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük egyéni stílusunkat, és a fülbevalók talán a legnépszerűbbek közülük. Az igazán szép fülbevalók meglehetősen nehéznek tűnhetnek, függetlenül attól, hogy milyen alkalomra viseljük őket. Az ilyen magas minőségű ékszerek megszerzése azonban nem engedhető meg mindenkinek. Azonban a Glamira olyan gazdag választékot kínál, amelyben biztosan találhat valami megfizethetőt és minőséget, ha ékszerre vágyik.

Különböző típusú fülbevalók

Sokféle fülbevaló létezik, amelyek eltérő méretben, stílusban és külcsínben készülnek. Az alapvető különbségeket az alábbi népszerű fülbevaló típusok különféle fazonjai képviselik:
1. Csavart - A függő fülbevalók művészi és elegáns módon kampóval vagy horggal rögzíthetők. Az ilyen típusú fülbevalók akár ékszerként is működhetnek, és a divatos divatba integrálhatók.
2. Csepp alakú - A csepp alakú fülbevalók különlegesen díszítettek, és akár az esti ruhaprobiok részét is képezhetik. A hagyományos csepp alakú függő fülbevalók mellett vannak olyanok is, amelyek készültek szövetekből vagy drágakövekből.
3. Kör alakú - A kerek fülbevalókkal a nők egyszerű stílust „igényelhetnek”. Praktikusak és jól mutatnak bármilyen ruhához és archoz.

Az 950 platina és az 18K sárga arany fülbevalók előnyei

A 950 platina és az 18K sárga arany fülbevalók csodálatos anyagok, amelyek számos előnnyel járnak.
Az 950 platina rendkívül erős, ami azt jelenti, hogy a fülbevalók hosszú élettartammal rendelkeznek. A platina nem csúszkál az ujjánkkal, így a kampója vagy tárcsája biztonságosan felhelyezhető és nem okoz kellemetlenséget.
Az 18 karátos sárga arany szépsége, hogy melegséggel habzsolja fel az ékszert, különösen gyönyörűbb és értékesebb, mint az egyéb aranyozott vagy féldrágakő ékszerek. Az ilyen arany általában nem okoz allergiás reakciókat, és hosszú élettartammal bír.

Hogyan válasszon fülbevalót?

Az egyik legnehezebb rész az, hogy kiválasztjuk a megfelelő fülbevalót, mivel számos különféle stílus és kivitel létezik. A legfontosabb szempontok közül a következőket figyelembe veheti:
1. Méret - Nagyon fontos kiválasztani az Ön vagy szeretteihez illő méretű fülbevalót, amely kényelmesen illeszkedik.
2. Fazon - Milyen stílust keres? Választhat csavart, csepp, kosár, lógó, gyűrű fülbevalót vagy bármilyen más stílust, amely kifejezi az egyéniségét, esetleg divatosabb lehetőséget keres.
3. Anyag - Választhatja az 950 platina és az 18K sárga arany fülbevalókat, ha minőségi ékszert keres, amely hosszú élettartammal rendelkezik.

Fülbevalók testreszabása

Számos módja van annak, hogy füle more elegáns fülbevalókat adjon hozzá. Az egyik mód a gravírozás. A gravírozás lehetőséget ad arra, hogy az ékszeared személyesebbé és kifejezőbbé váljon.
A flouroszkópia az egyik másik érdekesebb módja fülbevalót testreszabásának. Az ilyen fülbevalók különleges megvilágítást adnak, amely növeli az ékszer megjelenését.

Fülbevalók stílus

A fülbevalók klasszikus divatékszerek és mindig is létezni fognak. Többféle stílus létezik, amelyek alkalmazhatók az adott ruhadarabra. Az elegánsabb pillanatokhoz csepp alakú fülbevalók ajánlottak, míg a bőséges kosár alakja, az üvegcsepp, a lusta fülbevalók és a gyűrű függő fülbevalók általában a mindennapi viselésre valók. Mindazonáltal fontos, hogy az ember ügyeljen arra, hogy ne legyen túl sok dísze az ékszereken.