x
 
   

Visszáru megrendelési űrlap

 • Teljes erőbedobással dolgozunk azért, hogy a kívánt terméket a becsült időn belül eljuttassuk Önhöz. Ennek ellenére, a jelenlegi vírushelyzetben olykor előfordulhatnak kisebb késések egyes területeken. Nagyra értékeljük türelmét és megértését ezekben a ritka esetekben.


  Kérjük töltse ki és nyújtsa be az alábbi nyomtatványt a visszáru visszaküldéséhez. Amennyiben visszáru politikánkat szeretné megtekinteni a nyomtatvány benyújtása előtt, kattintson az alábbi linkre: https://www.glamira.hu/return-policy/

  1. Átméretezés
  2. Gravírozás
  3. Javítás kérése
  4. Rendelés lemondás
  Reason:
  Megsérült
  Darabok hiányoznak
  Ez nem az amit rendeltem
  Megjegyzése a visszaküldött termékhez (maximum 1000 karakter)
  Fizetési mód *
  1. Credit Kártya
  2. Banki átutalás
  3. Paypal
  Válassza Ki A Terméket :

  Az Ön e-mail címének és rendelési számának meg kell egyeznie a feljegyzésekkel, hogy folytatni tudja a visszatérítési procedúrákat. Győződjön meg róla, hogy a rendelési száma helyes, és az Ön e-mail címe az, amelyet eredetileg megrendeléséhez használt.

  Szeretne, hogy küldeményazonosító cimkét küldjük a visszáruja felvételéhez?
  Igen, szeretném a küldeményazonosító cimkét 3601 HUF-ért.
  1. Csomag leadása egy bizonyos ponton
  2. Csomag felvétele a címemről
  Olvastam a Szerződéses Feltélteleket és elfogadom azokat.
  A plombát nem távolítottam el a termékről.
  Nem használtam a terméket.
  Minden kiegészítőt (ajándékdoboz, tanúsítvány, promóciós termék stb) a visszáruval együtt visszajuttatok.
FONTOS INFORMÁCIÓ:
 • Kérjük vegye figyelembe, hogy visszáruját az online nyomtatványban szereplő információk alapján fogjuk elbírálni. A kinyomtatott nyomtatványon szereplő kézzel írott megjegyzést, nem vesszük figyelembe.
 • A gyors és hatékony visszatérési szolgáltatások biztosítása érdekében nem tudjuk módosítani kéréseit a visszatérési űrlap elküldése után. Mielőtt továbblépne, kérjük, ellenőrizze a kéréseivel kapcsolatban megadott információkat.
 • Az átméretezési és a javítási folyamat akár 25 munkanapot is igénybe vehet. Amennyiben egy közelgő eseményen, például esküvőn szüksége lenne a termékre, javasoljuk, hogy csak az esemény után küldje vissza. Amennyiben az esemény után a 60 napos intervallum letelik, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
* Kötelező mezők