Betöltés...

VISSZÁRU

Banktól függően akár 4-5 munkanapig is eltarthat mire az összeg visszakerül a számlájára.

Visszáru szabályzatunk rugalmasságának köszönhetően nem kell aggódnia, ha nem fog tetszeni a termék. A Visszáru szabályzatunknak köszönhetően lehetősége van, hogy az átvételtől számított 60 napon belül visszaküldje a terméket, amennyiben az megfelel a szabályzatban leírtaknak. Bővebb információért kérjük, olvassa el a Visszáru szabályzatunkat.

Csupán annyit kell tennie, hogy kitölti az online található nyomtatványunkat, bejelölni rajta az átméretezést, kinyomtatni azt és visszaküldeni a csomaggal együtt. Ezen kívül rendelhet tőlünk egy ingyenes gyűrűméretezőt is, hogy időközben meggyőződjön a pontos méretéről. Bővebb információért kérjük, olvassa el a Visszáru Szabályzatunkat.

Nincs, kérjük ne küldjön vissza semmilyen tartozékot amennyiben átméretezésre vagy javításra küldi a terméket. Nem tudjuk azokat tárolni, így nem fogjuk tudni a folyamat után azokat visszaküldeni.

Ne! Kérjük ne méreteztesse át harmadik féllel, mert abban az esetben elveszíti a termékhez tartozó életre szóló garanciát.

Nem, más ékszerészek termékein nem végzünk semmilyen módosítást.

A gravírozás eltávolítása nem tartozik a szolgáltatásaink közé.

Amennyiben a terméke megfelel a Visszáru politikánkban leírtaknak, igen. Bővebb információért kérjük olvassa el Visszáru politikánkat. Kérjük vegye figyelembe, hogy az egyedi megrendelések nem jogosultak a cserére vagy visszavételre.

Igen, akkor is. A gravír nem akadálya az átméretezésnek.

Az átméretezés költsége függ a termék jellemzőitől és a jelenlegi valamint az új méret közötti különbségtől. A termék fémjétől, a kövek számától, a modelltől és még sok egyéb mástól. Miután a gyűrűt visszaküldi, meg fogjuk vizsgálni azt és meghatározzuk a folyamatot, mely szükséges az átméretezéshez. Ezután fogjuk Önt tájékoztatni az átméretezés költségeiről.