AJÁNDÉK TANÚSÍTVÁNY

AJÁNDÉK
TANÚSÍTVÁNY

RENDELJE MEG MOST, AJÁNDÉKOZZA ODA MÉG A KISZÁLLÍTÁS ELŐTT!

Már megrendelte a terméket és vár a csomagra? Amíg vár, pillanatok alatt készíthet egy ajándéktanúsítványt a megrendelt termékről és odaajándékozhatja még ma.

AJÁNDÉK TANÚSÍTVÁNY
AJÁNDÉK TANÚSÍTVÁNY

Mi az az ajándéktanúsítvány?

Az ajándéktanúsítványok azt jelzik, hogy a címzett hamarosan ajándékot fog kapni. Azzal, hogy ajándéktanúsítványt készít a rendelés leadása után, tudathatja szeretteivel, hogy ékszert fog nekik ajándékozni. Az ajándéktanúsítvány azonnal elérhető, és tetszése szerint elküldheti emailben vagy letöltheti és kinyomtathatja.

Hogyan készíthetek
ajándéktanúsítványt?

Customize A Product And Place Your Order

1.

Szabja testre a terméket és adja le a megrendelést:

Először válassza ki a szerettének szánt tökéletes dizájnt, majd alakítsa tetszése szerint. Miután testre szabta a terméket, adja a bevásárlókosárhoz és lépjen a kifizetéshez.

2.

Check Your Email For The AJÁNDÉK TANÚSÍTVÁNY Link

Lépjen be email fiókjába, és keresse meg az ajándéktanúsítványhoz vezető linket:

Amint leadta rendelését, kap egy emailt a rendelés megerősítéséről, mely tartalmazza a linket az adott termék ajándéktanúsítványának elkészítéséhez. Kattintson az „Ajándéktanúsítvány létrehozása” linkre!

Create Your AJÁNDÉK TANÚSÍTVÁNY

3.

Készítse el az ajándéktanúsítványt:

Válassza ki az ajándéktanúsítvány dizájnját és adjon hozzá személyes üzenetet!

4.

Present Your Gift

Ajándékozza oda:

Már készen is van, és azelőtt odaajándékozhatja az ajándékot, hogy megkapná a csomagot. Az ajándéktanúsítványt elküldheti emailben vagy letöltheti PDF formátumban és kinyomtathatja.