Betöltés...

VISSZATÉRÍTÉSI POLITIKA ÉS GARANCIA

Elkötelezettek vagyunk a legszínvonalasabb termékek átadásához és a 100%-os ügyfél elégedettséghez a GLAMIRA-n. Ha bármilyen oknál fogva elégedetlen a rendelt termékével, akkor visszaküldheti gravírozottan vagy gravírozás nélkül termékét 60 napig az átadástól számítva, azzal a feltétellel, hogy a termék megfelel a visszatérítési feltételeknek.

Gravírozott ékszerek esetén csak akkor tudunk visszatérítést adni, ha a terméket 2020. augusztus 21-e után vásárolta. További információkért kérjük, olvassa el az alább található "Visszatérítés" szakaszt.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az oldalt, mielőtt visszaküldené a terméket.

GARANCIA

A GLAMIRA ékszereket figyelemmel és minőségi anyagokkal vannak gyártva, ezért vagyunk magabiztosak és bőkezűek a visszaterítés és a garancia szabályzataival kapcsolatosan.

Minden GLAMIRA termékhez ingyenes Életreszóló Gyártói garancia tartozik. Bármely gyártási hiba esetén a GLAMIRA örömmel megjavítja a terméket, amennyiben a termék megfelel az életreszóló garancia feltételeinek.

A kért termék megjavítása előtt minden egyes javításra váró terméket a Minőségbiztosítási Csoportunk ellenőrzi. Ha a Minőségbiztosítási csapatunk úgy dönt, hogy a károsodás nem a gyártástól kifolyólagosan történt, tájékoztatni fogjuk Önt arról, és tudatni fogjuk Önnel, hogy a GLAMIRA javítási szolgáltatásai költséggel vagy más módon lehetségesek-e.

Az ingyenes életreszóló garancia csak a 2017. június 1-jétől vásárolt termékekre érvényes. Az ezelőtt vásárolt termékekre, 2 éves garancia fog érvényben maradni a termék átadásától kezdődően.

Az Életreszóló Garancia, és a Javítási Feltételek.

1. A garancia csak a gyártói hibákra érvényes, és nem terjed ki a balesetek, visszaélések, gondatlanság, jogosulatlan szervizelés vagy szokásos kopás okozta deformációkra és károkra.

2. A garancia érvényét veszti minden olyan esetben, mikor a tételt bármilyen módon módosították, beleértve a gravírozást, átméretezést vagy javítást harmadik féltől, mint például egy másik ékszerész vagy a GLAMIRA-tól eltérő személytől.

3. Ha az ékszer bármely része (beleértve, de nem kizárólagosan kövek, láncok, klipek stb.) leesik, vissza kell küldenie az összes darabjaival együtt, mielőtt megpróbálná megjavítani. A GLAMIRA nem vállal felelősséget a hiányzó részekért vagy kövekért.

4. Az életreszóló garanciát nem adhatja át egy harmadik félre.

A gyártói garancia nem terjed ki a következőkre:

 • A vegyszereknek, sminknek, úszómedencéknek, forró kádaknak vagy fürdőzésnek való kitettség miatt elszíneződés.
 • Karcolódás, horpadás vagy hasadás általános kopás vagy helytelen használat miatt.
 • Elhajlott, elkopott vagy kopott kúpok, amelyek lehetővé teszik, hogy a kő kiessen, vagy gondatlanságból vagy más károktól elvesszen.
 • Elveszett vagy ellopott kő (kövek)
 • Olyan termékek, amelyeket a szokásos, mindennapi használat következtén elhasznált.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a következő problémák az termék karakterei, és nem tekinthetők hibának:

 • Enyhe szabálytalanságok és változatosságok a kidolgozásban.
 • A fém vagy drágakő természetes jellemzői (pl. Szín, belső zárványok stb.)

VISSZATÉRÍTÉSEK

Visszaküldheti a terméket a GLAMIRA-ra, visszatérítés, átméretezés, gravírozás vagy javítási kéréssel. Csak annyit kérünk hogy töltse ki a visszatérítési űrlapot tartalmazva egy másolatot a visszaküldött csomaggal együtt.

A gyors és egyszerű visszatérítési folyamat érdekében kérjük, hogy válassza ki a helyes visszaküldést és töltse ki az összes kitöltendő mezőt az űrlapon. Visszaküldési kérelem feldolgozása a kért adatok nélkül nem fog megtörténni.

A visszatérítési űrlap elküldése után, az email címére a visszaküldési címet és az elküldött űrlap másolatát fogjuk Önnek elküldeni. Kérjük, nyomtassa ki és csatolja ezt az űrlapot a visszatérő csomagba. Kérjük vegye figyelembe, hogy visszáruját az online nyomtatványban szereplő információk alapján fogjuk elbírálni. A kinyomtatott nyomtatványon szereplő kézzel írott megjegyzést, nem vesszük figyelembe.

Csomagolja be a terméket (termékeket) biztonságosan, szállítás előtt. Javasoljuk, hogy a termékét egy biztosított, nyomon követhető szállítási móddal küldje el. A GLAMIRA nem vállal felelősséget az úton lévő áruk elvesztéséért vagy káráért.

A visszaküldési költségeket a GLAMIRA nem fedezi, és az ügyfél felelőssége.

Kérem küldje vissza a következő címre:

GLAMIRA GmbH
Schaeuffelenstr. 49-51
74076 Heilbronn
Germany

Miután megkaptuk a csomagját, a visszaküldési kérelemhez akár 2-4 munkanap is igénybe vehetünk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes visszaküldött termékeket a Minőség Biztosítási csapatunk ellenőrzi. A termék megvizsgálását követően, tájékoztatni fogjuk Önt a költségekről mielőtt bármilyen feldolgozási folyamatot elkezdünk.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz e-mailben a service@glamira.hu címen vagy telefonon: 80 088 501 Örömmel fognak Önnek segíteni.

Kérjük, alaposan olvassa el az alábbi információkat, mielőtt visszatérítené a terméket a visszatérítéshez, gravírozáshoz, átméretezéshez vagy javítási folyamatokhoz.

VISSZALÉPÉS (VISSZATÉRÍTÉS)

Visszatérésének teljesítenie kell az alábbi feltételeket teljes visszatérítéshez:

 • A termék nem lett viselve, és nem látszik semmiféle használási nyom, de ez nem korlátozódik a karcolásokra, horpadásokra, foltokra vagy egyéb hibákra.
 • Az eredeti címke sértetlen, és nem lett eltávolítva. (Minden egyes nem gravírozott vagy gravírozott termék egy fekete zsinóros címkével van elküldve. Győződjön meg róla, hogy nem lett eltávolítva.)
 • Visszatérítési csomagja tartalmazza az összes kiegészítő elemeket, például az eredeti dísz dobozt, a tanúsítványokat és egyéb promóciós termékeket.
 • A termék nem lett átméretezve vagy módosítva.
 • A termék nem tartalmaz GIA tanusítványos gyémántokat.
 • A termék a megrendelés kézhezvételétől számított 60 napon belül lett visszaküldve a GLAMIRA-hoz.

Meg fogjuk hitelezni az eredeti fizetési módot, kivéve szállítási díjat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy akár 10 munkanap is eltarthat, amíg az összeg megjelenik a bank számla számán vagy a kártya kibocsátóján.

A bolti kredittel vásárolt termékek kizárólag bolti kreditért visszatéríthetők, pénzbeli visszatérítés nem lehetséges. Bolti kredit nem váltható készpénzre, nem átruházható másnak és nem felhasználható olyan szolgáltatásokra, mint expressz kiszállítás vagy újraméretezés költségének fedezése.

GRAVÍROZÁS

Ha gravírozás nélküli terméket rendelt, és később úgy dönt, hogy mégis gravíroztatni szeretné, ezt mindössze 6000Ft-ért örömmel elvégezzük Önnek, ami tartalmazza a gravírozás utáni szállítás költségét is.

Ha gravírozásért szeretné a visszaküldeni a termékét, töltse ki a visszaküldési űrlapot és kövesse a "VISSZATÉRÍTÉSEK" szakaszban leírt lépéseket. Kérem győződjön meg arról, hogy az ingyenes tanúsítvány, ajándék doboz nélkül küldi vissza mert nem tudjuk vissza küldeni Önnek ezeket a a darabokat a gravírozást követő folyamatban.

Kérjük győződjön meg arról, hogy a terméket az ingyenes kiegészítők (ajándék doboz, garancia kártya, tanúsítvány) nélkül küldi vissza, mert azokat nem fogjuk tudni megőrizni és visszaküldeni a folyamat végén.

Az ékszer gravíroztatása nem érvényteleníti az életre szóló garanciát. Kérjük kerülje el, hogy a terméket egy harmadik fél, például más ékszerész, vagy a GLAMIRA-n kívüli személy gravírozza, mert ez érvényteleníti az életre szóló garanciáját.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a gravírozási eljárás a terméktől függően körülbelül 25 munkanapot vesz igénybe.

ÁTMÉRETEZÉS

A GLAMIRA örömmel átméretezi a nem gravírozott vagy gravírozott gyűrűt egy alkalommal ingyenesen a termék átvételétől számított 60 napon belül. Az egyéni vagy módosított termékek (speciális megrendelések, amelyeket az ügyfél specifikációi szerint terveztek és gyártottak) nem jogosultak ingyenes átméretezésre.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a gyűrűk csak a GLAMIRA oldalán megadott méret határokon belül újraméretezhetőek. Egyedileg tervezett gyűrűkre (speciális megrendelések, amik a vásárlók egyéni kérései alapján kerültek megtervezésre és/vagy legyártásra) nem vonatkozik az ingyenes újraméretezés.

Az újraméretezés kizárólag a gyűrű méretének változtatására vonatkozik. A gyűrű szélessége vagy vastagsága nem változtatható.

Kérjük, ne méreteztesse át a termékét egy harmadik személlyel mint például egy ékszerésszel a GLAMIRA-n kívül mert ez érvényteleníti az Életreszóló Garanciát.

Az átméretezési folyamat a terméktől függően körülbelül 25 munkanapot vesz igénybe és az átméretezett gyűrű nem lesz jogosult semmilyen visszatérítésre.

JAVÍTÁS

Terméke javításáért, kérem töltse ki a visszaküldési űrlapot és kövesse a "VISSZAKÜLDÉS" alatt található lépéseket. Kérem győződjön meg arról, hogy az ingyenes tanúsítvány, ajándék doboz nélkül küldi vissza mert nem tudjuk vissza küldeni Önnek ezeket a a darabokat a javítást követő folyamatban.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a javítási folyamat a terméktől függően 25 munkanapot vesz igénybe.