VISSZATÉRÍTÉSI POLITIKA ÉS GARANCIA

Frissítve 2017. október 20-án

Elkötelezettek vagyunk a legszínvonalasabb termékek átadásához és a 100%-os ügyfél elégedettséghez a GLAMIRA-n. Ha bármilyen oknál fogva elégedetlen a rendelt termékével, akkor visszaküldheti gravírozottan vagy gravírozás nélkül termékét 60 napig az átadástól számítva, azzal a feltétellel, hogy a termék megfelel a visszatérítési feltételeknek.

A gravírozott termékek visszatérítése csakis a 2017 június 1-jétől vásárolt termékekre szól, azzal a feltétellel, hogy a termék címkéjét nem távolította el. További részletekért tekintse meg az alábbi Visszavételi (Visszatérítési) mellékletet.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az oldalt, mielőtt visszaküldené a terméket.

Fontos Megjegyzés: A gravírozott termékeket csak a web oldalon lévő fiókjára lehet visszajuttatni, és nem térítjük vissza készpénzben. Az Ön fiókján lévő összeggel a GLAMIRA-tól az eredeti rendelése összege értékével új rendelést tud leadni. A nem gravírozott tárgyak visszaküldhetők a teljes visszatérítésre vagy az Ön fiókjára átutalására, ahogy Ön óhajtja.

GARANCIA

A GLAMIRA ékszereket figyelemmel és minőségi anyagokkal vannak gyártva, ezért vagyunk magabiztosak és bőkezűek a visszaterítés és a garancia szabályzataival kapcsolatosan.

Minden GLAMIRA termékhez ingyenes Életreszóló Gyártói garancia tartozik. Bármely gyártási hiba esetén a GLAMIRA örömmel megjavítja a terméket, amennyiben a termék megfelel az életreszóló garancia feltételeinek.

A kért termék megjavítása előtt minden egyes javításra váró terméket a Minőségbiztosítási Csoportunk ellenőrzi. Ha a Minőségbiztosítási csapatunk úgy dönt, hogy a károsodás nem a gyártástól kifolyólagosan történt, tájékoztatni fogjuk Önt arról, és tudatni fogjuk Önnel, hogy a GLAMIRA javítási szolgáltatásai költséggel vagy más módon lehetségesek-e.

Az ingyenes életreszóló garancia csak a 2017. június 1-jétől vásárolt termékekre érvényes. Az ezelőtt vásárolt termékekre, 2 éves garancia fog érvényben maradni a termék átadásától kezdődően.

Az Életreszóló Garancia, és a Javítási Feltételek.

1. A garancia csak a gyártói hibákra érvényes, és nem terjed ki a balesetek, visszaélések, gondatlanság, jogosulatlan szervizelés vagy szokásos kopás okozta deformációkra és károkra.

2. A garancia érvényét veszti minden olyan esetben, mikor a tételt bármilyen módon módosították, beleértve a gravírozást, átméretezést vagy javítást harmadik féltől, mint például egy másik ékszerész vagy a GLAMIRA-tól eltérő személytől.

3. Ha az ékszer bármely része (beleértve, de nem kizárólagosan kövek, láncok, klipek stb.) leesik, vissza kell küldenie az összes darabjaival együtt, mielőtt megpróbálná megjavítani. A GLAMIRA nem vállal felelősséget a hiányzó részekért vagy kövekért.

4. Az életreszóló garanciát nem adhatja át egy harmadik félre.

A gyártói garancia nem terjed ki a következőkre:

 • A vegyszereknek, sminknek, úszómedencéknek, forró kádaknak vagy fürdőzésnek való kitettség miatt elszíneződés.
 • Karcolódás, horpadás vagy hasadás általános kopás vagy helytelen használat miatt.
 • Elhajlott, elkopott vagy kopott kúpok, amelyek lehetővé teszik, hogy a kő kiessen, vagy gondatlanságból vagy más károktól elvesszen.
 • Elveszett vagy ellopott kő (kövek)
 • Olyan termékek, amelyeket a szokásos, mindennapi használat következtén elhasznált.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a következő problémák az termék karakterei, és nem tekinthetők hibának:

 • Enyhe szabálytalanságok és változatosságok a kidolgozásban.
 • A fém vagy drágakő természetes jellemzői (pl. Szín, belső zárványok stb.)

VISSZATÉRÍTÉSEK

Visszaküldheti a terméket a GLAMIRA-ra, visszatérítés, átméretezés, gravírozás vagy javítási kéréssel. Csak annyit kérünk hogy töltse ki a visszatérítési űrlapot tartalmazva egy másolatot a visszaküldött csomaggal együtt.

A gyors és egyszerű visszatérítési folyamat érdekében kérjük, hogy válassza ki a helyes visszaküldést és töltse ki az összes kitöltendő mezőt az űrlapon. Visszaküldési kérelem feldolgozása a kért adatok nélkül nem fog megtörténni.

A visszatérítési űrlap elküldése után, az email címére a visszaküldési címet és az elküldött űrlap másolatát fogjuk Önnek elküldeni. Kérjük, nyomtassa ki és csatolja ezt az űrlapot a visszatérő csomagba.

Csomagolja be a terméket (termékeket) biztonságosan, szállítás előtt. Javasoljuk, hogy a termékét egy biztosított, nyomon követhető szállítási móddal küldje el. A GLAMIRA nem vállal felelősséget az úton lévő áruk elvesztéséért vagy káráért.

A visszaküldési költségeket a GLAMIRA nem fedezi, és az ügyfél felelőssége.

Kérem küldje vissza a következő címre:

GLMR EOOD
European Trade Center, Build. C, Floor I
115L Tsarigradsko
Shose Blvd.
Sofia 1784, Bulgaria

Miután megkaptuk a csomagját, a visszaküldési kérelemhez akár 2-4 munkanap is igénybe vehetünk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes visszaküldött termékeket a Minőség Biztosítási csapatunk ellenőrzi. A termék megvizsgálását követően, tájékoztatni fogjuk Önt a költségekről mielőtt bármilyen feldolgozási folyamatot elkezdünk.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz e-mailben a service@glamira.hu címen vagy telefonon: 00 36 1 998 9296 Örömmel fognak Önnek segíteni.

Kérjük, alaposan olvassa el az alábbi információkat, mielőtt visszatérítené a terméket a visszatérítéshez, gravírozáshoz, átméretezéshez vagy javítási folyamatokhoz.

VISSZALÉPÉS (VISSZATÉRÍTÉS)

Visszatérésének teljesítenie kell az alábbi feltételeket teljes visszatérítéshez:

 • A termék nem lett viselve, és nem látszik semmiféle használási nyom, de ez nem korlátozódik a karcolásokra, horpadásokra, foltokra vagy egyéb hibákra.
 • Az eredeti címke sértetlen, és nem lett eltávolítva. (Minden egyes nem gravírozott vagy gravírozott termék egy fekete zsinóros címkével van elküldve. Győződjön meg róla, hogy nem lett eltávolítva.)
 • Visszatérítési csomagja tartalmazza az összes kiegészítő elemeket, például az eredeti dísz dobozt, a tanúsítványokat és egyéb promóciós termékeket.
 • A termék nem lett átméretezve vagy módosítva.
 • A termék nem egyedi rendelés ami tervezett vagy/és ügyfél kérésére lett módosítva.
 • A termék nem tartalmaz GIA tanusítványos gyémántokat.
 • A termék a megrendelés kézhezvételétől számított 60 napon belül nem lett visszaküldve a GLAMIRA-hoz.

Meg fogjuk hitelezni az eredeti fizetési módot, kivéve szállítási díjat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy akár 10 munkanap is eltarthat, amíg az összeg megjelenik a bank számla számán vagy a kártya kibocsátóján.

Fontos Megjegyzés: A gravírozott termékeket csak a web oldalon lévő fiókjára lehet visszajuttatni, és nem térítjük vissza készpénzben. Az Ön fiókján lévő összeggel a GLAMIRA-tól az eredeti rendelése összege értékével új rendelést tud leadni. A nem gravírozott tárgyak visszaküldhetők a teljes visszatérítésre vagy az Ön fiókjára átutalására, ahogy Ön óhajtja.

GRAVÍROZÁS

Ha a rendelését gravírozás nélkül rendeli és utánna meggondolja magát, örömmel meg tudjuk tenni csakis 4£ per karakterért és 4£ szállítási költségért.

Ha gravírozásért szeretné a visszaküldeni a termékét, töltse ki a visszaküldési űrlapot és kövesse a "VISSZATÉRÍTÉSEK" szakaszban leírt lépéseket. Kérem győződjön meg arról, hogy az ingyenes tanúsítvány, ajándék doboz nélkül küldi vissza mert nem tudjuk vissza küldeni Önnek ezeket a a darabokat a gravírozást követő folyamatban.

A gravírozás nem érvényteleníti az életreszóló garanciát. Kérjük, ne gravíroztassa a termékét egy harmadik személlyel mint például egy ékszerésszel a GLAMIRA-n kívül mert ez érvényteleníti az életreszóló garanciát.

Felhívjuk figyelmét, hogy a gravírozás folyamata a terméktől függően akár 25 munkanapig is eltarthat.

ÁTMÉRETEZÉS

A GLAMIRA örömmel átméretezi a nem gravírozott vagy gravírozott gyűrűt egy alkalommal ingyenesen a termék átvételétől számított 60 napon belül. Az egyéni vagy módosított termékek (speciális megrendelések, amelyeket az ügyfél specifikációi szerint terveztek és gyártottak) nem jogosultak ingyenes átméretezésre.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyűrűk csak az ajánlott méreteken belül átméretezhetők. Terméke átméretezéséért, kérem töltse ki a visszáru megrendelési űrlapot és kövesse a "VISSZAKÜLDÉS" alatt található lépéseket. Kérem győződjön meg arról, hogy az ingyenes tanúsítvány, ajándék doboz nélkül küldi vissza mert nem tudjuk vissza küldeni Önnek ezeket a a darabokat a átméretezést követő folyamatban.

Kérjük, ne méreteztesse át a termékét egy harmadik személlyel mint például egy ékszerésszel a GLAMIRA-n kívül mert ez érvényteleníti az Életreszóló Garanciát.

Az átméretezési folyamat 25 munkanapot is igénybe vehet a terméktől függően és az átméretezett gyűrű nem lesz megfelelő a visszatérítési szabályzatainak.

JAVÍTÁS

Terméke javításáért, kérem töltse ki a visszaküldési űrlapot és kövesse a "VISSZAKÜLDÉS" alatt található lépéseket. Kérem győződjön meg arról, hogy az ingyenes tanúsítvány, ajándék doboz nélkül küldi vissza mert nem tudjuk vissza küldeni Önnek ezeket a a darabokat a javítást követő folyamatban.

Felhívjuk figyelmét, hogy a javítás folyamata a terméktől függően akár 25 munkanapig is eltarthat.