Betöltés...

Szállítási Szabályzat

Szállítási Költség és Kézbesítési Időpont

Az alapértelmezett szállítás a megrendeléssel ingyenes. A GLAMIRA nem fedezi a visszaküldött termékek szállítási költségeit.

A vásárlás során megadjuk a Várható Kiszállítási Dátumot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a várható szállítási dátum nem garantált időkeret a megrendeléshez. A rendszer automatikusan számítja ki ezen dátumot a rendelés feldolgozásához szükséges teljes idő, a gyártási és szállítási folyamat, valamint a szállítási cím alapján.

A becsült szállítási idő a fővárosba történő szállításon alapul. Kérjük, számoljon extra idővel a távoli területekre történő szállításokra. A GLAMIRA nem vállal felelősséget a távoli szállítmányokért olyan távoli területeken vagy régiókban, ahol a postai szolgáltatásoknak a nagy városoktól eltérő menetrendje van.

A gyorsabb szállítás érdekében választhat az Expressz szállítás vagy a Prémium szállítási lehetőségek közül. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a lehetőségek csak lerövidítik a rendelés feldolgozásához és elkészítéséhez szükséges időt az ingyenes alapértelmezett szállítási időhöz képest. Azonban nem garantálnak semmilyen konkrét szállítási dátumot. Banki átutalással történő fizetés esetén, vagy ha a fizetés nem azonnal megy végbe, a becsült kézbesítési időt a fizetés beérkezésének napjától kell számítani. A GLAMIRA nem vállal felelősséget és nem téríti vissza a szállítási díjat ilyen késedelem esetén.

Biztosított szállítás

Megrendelését a DHL szállítja ki. A szállítási idő a címtől függően változhat. Értesítést fog kapni, amikor a csomag elhagyja központunkat és a csomaghoz tartozó nyomon követési számot elküldjük a rendelésében szereplő e-mail címre. A szállítás során minden csomagunkat biztosítjuk. Kérjük, győződjön meg róla, hogy elérhető lesz a csomag átvételének időpontjában. A GLAMIRA nem vállal felelősséget a kézbesítést követően elveszett vagy ellopott csomagokért. Ha a csomagja elérhetőségi probléma miatt visszakerül a diszpécserhez, a GLAMIRA fenntartja a jogot, hogy a vevőnek felszámítsa az újbóli kiszállítás költségeit.

Ha nem kapott nyomkövetési számot, kérjük, ellenőrizze a spam / levélszemét mappáját is. Amennyiben nem tudja nyomkövetési számát, vagy ha a szállítási állapot több napig nem változott a szolgáltató weboldalán, kérjük, forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz, hogy kivizsgálhassák az ügyet. Bármilyen probléma esetén a GLAMIRA felveszi a kapcsolatot a fuvarozóval, hogy a lehető leggyorsabban és a lehető legkevesebb kellemetlenséggel megoldja a problémát.

Kérjük, ellenőrizze a csomagját, mielőtt átveszi. Ha csomagja szállítás közben megsérült, utasítsa el az átvételt és haladéktalanul nyújtson be reklamációt a fuvarozóhoz.

Kiszállítási Cím

Minden GLAMIRA üzlet helyi szervezetként működik, így más országba való szállítás nem lehetséges.

A szállítások csak fizikai otthoni vagy üzleti címekre lehetségesek. Felhívjuk figyelmét, hogy a futárszolgálat nem fogad el postafiókra címzett csomagokat és ezekre a csomagokra nem vonatkozik a szállítási biztosítás. Abban az esetben, ha a szállítási cím postafiók, a GLAMIRA nem vállal felelősséget a késésekért, az elveszett csomagokért vagy a cím módosítás esetleges költségeiért. Azon megrendeléseknél, amelyeket a számlázási címtől eltérő rendeltetési helyre kell kézbesíteni, kérjük, győződjön meg arról, hogy hitelkártyája vagy finanszírozó társasága tartalmazza ezt az alternatív szállítási címet, hogy ez ne okozzon késedelmet a megrendelés feldolgozásában.

Az Ön biztonsága érdekében a szállítási és számlázási cím adatai a rendelés leadása után nem módosíthatóak. Ha nem lesz elérhető a megadott címen a megadott szállítási időpontban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy ellenőrizzék a szállítmány visszatartásának lehetőségét és segíthessenek elhalasztani későbbi időpontig a kézbesítést.

Szállítás Országon Kívülre

Ha a szállítási címe az adott országon kívül van, kérjük, vegye figyelembe, hogy megrendelése vámköteles lehet. A GLAMIRA nem vállal felelősséget a csomagjával kapcsolatban esetlegesen felmerülő többlet költségekért, illetve nem téríti vissza az adókat és illetékeket.