Betöltés...

Biztonsági Szabályzat

Weboldalunkat és egyéb rendszereinket technikai és szervezeti intézkedésekkel védjük, jogosulatlan harmadik felek által adatainak elvesztése, megsemmisítése, hozzáférése, módosítása vagy terjesztése ellen. Biztonságos böngészése és adatai megőrzése érdekében nagyon vigyázunk a magánéletére. Az Ön által megadott adatok csak a megrendelés feldolgozásához fognak szolgálni, és semmilyen módon nem oszthatók meg más felekkel, legyen szó kereskedelmi célú felhasználásról vagy más gyanús tevékenységről.

Rendelése konfirmálásával elfogadja Adatvédelmi Szabályzatunkat, valamint, hogy a velünk megosztott adatokat arra használjuk, hogy ügyfeleink elégedettségét biztosítsák, például a megrendelés megerősítését és nyomon követését, az adatok összehasonlítását az eltérésekkel, a csalárd tevékenységek megelőzését, azonosítja a termék- és szolgáltatáspreferenciáit, és hasznos útmutatást nyújtva azok beszerzéséhez, valamint egyéb olyan tevékenységekhez, amelyek kielégítő felhasználói élményt nyújtanak.

SSL

Biztosítjuk, hogy adatait bizalmasan kezeljék az SSL-el (Secure Socket Layer) biztonságos kiszolgáló szoftverrel. A megrendelés titkosított adatait, az Ön nevét, címét, hitel kártyáját vagy bank adatait harmadik fél nem tudja megtekinteni. Az SSL-t használó weboldalak egy kicsi "zár" ikonnal vannak feltüntetve, ami a webcím legelején látható.

Adatbiztonság

Garantáljuk a kártyaszám, az ügyletek, a társadalombiztosítási számok és a személyi adatok egyéb adatainak biztonságát, mivel biztonságosan fog információja az ügyfél és a domain között átjutni. Az SSL biztonsági technológiának köszönhetően, amely információt szolgáltat az ügyfél és a kiszolgáló között, anélkül, hogy harmadik félhez jutna, és az átadott részletet csak az arra a célra használták fel, amellyel az ügyfél megállapodott a megfelelő weboldal böngészésében.

PCI Megfelelőség

A GLAMIRA minden adatot biztonságosan tárol a PCI (Payment Card Industry) megfelelő hosting szolgáltatóval. Mi, egy tapasztalt cégként, tudatában vagyunk annak, hogy mennyire fontos ügyfeleink számára az online vásárlás során a biztonságérzet, és tudomásul vesszük, hogy az adatok, különösen a hitelkártya-információk biztosítása alapvető fontosságú a sikeres üzlet számára. PCI Megfelelőség a kártya biztonságának optimalizálására szolgál, legyen az hitel, betéti vagy akár készpénzes kártya. Ez egy olyan széles körben elterjedt és elfogadott politika, amelyek mindegyike az ügyfelek személyes adatainak védelmére és az internetes böngészés és fizetés közben garantált biztonsága érdekében készült. Ezenkívül megvédi Önt a személyes és a fizetési részletekkel való visszaéléstől.