Betöltés...

Jegygyűrű Útmutató

Milyen fémet kell kiválasztanom?

COLOURED DIAMOND EDUCATION

Különböző fémek különböző színekben, megjelenésben, tartósságban, erőben és árban találhatók.

Arany: Az arany mindig is klasszikus és biztos választás a házasság kötésre. A természetes meleg megjelenése és gyönyörű csillogása teszi az arany jegygyűrűt romantikus és kívánt fémmé. Az arany karátban mérhető ami 24 részre oszlik. A tiszta arany 24 karátként van mérve, viszont túl puha ahhoz, hogy ékszert készíthessenek belőle, ezért más fémekkel kell összekeverni. A 18 karátos arany 75% -os tiszta aranyat tartalmaz, a 14 karátos arany 58,5% tiszta aranyat és a 9 karátos arany 37,5% tiszta aranyat tartalmaz. Az arany keménysége és tartóssága karáttól függően változik, így az Ön kívánsága szerint kiválaszthatja a kívánt karátot.
SÁRGA ARANY - JEGYGYŰRŰK 

Palládium: A platina család tagjaként a palládium rendkívül szép, ezüst-fehér színű tónusú. A fehér és csillogó fém gazdag megjelenést kölcsönöz. A tartóssága magas, és ezáltal a palládium gyűrű élettartamú darab. A palládium legnagyobb előnye, hogy könnyű. Tehát a nagyobb formatervezéseknél a palládium jó választás. Ezenkívül a palládium a világ egyik legritkább nemesfémje, egyedisége és hosszú élettartama teszi rendkívül különleges.
PPALLÁDIUM - JEGYGYŰRŰK 

Platina: A jegygyűrű legtekintélyesebb fémje minden bizonnyal a Platina. A platinának nagyon magas tartóssága van és nehezebb mint a többi fém. 30-szor ritkább, mint az arany, és 40% -kal nehezebb, mint a 14 karátos arany. A sűrűsége, a tisztasága és a ritkasága miatt a platina gyűrű rendkívül értékes, és rendkívül hosszú időn keresztül megállja a helyét. Ráadásul, a szatén fényessége és a gyönyörű természetes puha fehér színárnyalata , lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.
PLATINA - JEGYGYŰRŰK 

Ezüst: Az ezüst fehéres szürke színe a hold tükrözését emlékezteti a tengeren. A káprázó fém ragyogása tökéletesen illeszkedik minden drágakőhöz. Az ezüst is túl puha ahhoz hogy megmunkálható legyen, így szükséges hogy más fémekkel is ötvözzék tartóssága növelése érdekében. A 925 ezüst 92,5% -os tisztaságú ezüstöt tartalmaz, ami gyönyörű ragyogó gyűrűk létrehozására kiváló megoldást nyújt. Az ezüst feltűnő csillogása nagyon vonzó, népszerű megjelenésével..
EZÜST - JEGYGYŰRŰK 

Hogyan kell kiválasztanom a színt?

A szín egy olyan tulajdonság, amely a stílussal kapcsolatos. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy ha a személynek vannak más darabjai aki az ékszert fogja hordani az ékszereket, akkor a színek összehangolhatók ahhoz, hogy jól illedjenek egymáshoz. Másrészt, a különböző színek szimbolizálják a különböző benyomásokat.
Solitaire Pave

Sárga Arany: A sárga arany meleg megjelenése napfényre emlékeztető színével köszönti Önt. Klasszikus, mégis divatos és a fényes hatásával ragyogása sose szűnik meg. A természetes, gyönyörűen csillogó, sárga szín tökéletesen illik minden stílushoz, és tökéletes illik a klasszikus szerelmesekhez, mert soha nem megy ki divatból. Állandó fényes megjelenés egész életre szól, éppúgy, mint a házassága. Az időtlen minőséget örökké ujján fogja hordani.
SÁRGA ARANY - JEGYGYŰRŰK 

Solitaire Pave

Fehér arany:A fehér arany fehérsége egy modern és egyedi megjelenést kölcsönöz. A tartósság szempontjából jobb, és nagyszerű alternatíva, ha a költségvetése korlátozott. A fehér arany hűvös és kifinomult sugárzást nyújt, népszerűsége pedig már évek óta tart. Tükröző megjelenése eredeti és elegáns luxust biztosít. A futurisztikus, modern és pompás megjelenése az Ön magabiztosságát fogja tükrözni.
FEHÉR ARANY - JEGYGYŰRŰK 

Solitaire Pave

Vörös Arany: A világos és stílusos rózsaszín tónusával nagyon népszerű a puha és elegáns megjelenésének köszönhetően. Réz ötvözetének köszönhetően a fém gyönyörű rózsaszín árnyalatú, és népszerűsége napról napra növekszik. A vörös arany a szerelmet szimbolizálja romantikus kinézetével, nőies megjelenést kölcsönöz és a réz tartósságot ad hozzá a fémhez. A vintage stílusu jegygyűrűk nagyon jól néznek ki, mert varázslatos szépségük csodálatos vonzerőt nyújtanak minden gyűrű stílusnak.
VÖRÖS ARANY - JEGYGYŰRŰK 

Hogyan kell kiválasztanom a felületet?

Polírozott

Függőleges Ecsetvonás (Matt)

Vízszintes Ecsetvonás (Matt)

Drótos Ecsetvonás (Jég Matt)

Homokfúvott

Polírozott: A polírozott gyűrűk a legismertebb klasszikusok és nagyon gyakoriak az ékszer világában. Fényes és fényt visszatükröző tulajdonsága van. Ha egy szemet gyönyörködtető darabot szeretne, akkor a polírozott felület kiváló választás, maximális visszatükröződéssel és tükörszerű hatással. A fény visszatükröződése meglehetősen magas a külső felületén.

Függőleges Ecsetvonás (Matt): Az időtálló függőlegesen csiszolt matt felület egy bevont ecsettel érintkezik ami a matt felületetet mégszebbé teszi, az elegáns matt megjelenés egyre népszerűbb. A felismerhető kinézet és a fényes diffúzió gyönyörű felületi megjelenést kölcsönöz. Az ecsetvonás megjelenése a sáv mentén függőlegesen lefedi a felszínt, és kissé homályos megjelenést kölcsönöz egyedi vonásaival. A kifinomult kinézet elegáns aurát kínál az jegygyűrűnek.

Vízszintes Ecsetvonás (Matt): A kifinomult hatása tapintható felületet biztosít a vízszintes csiszolt matt felületnek köszönhetően. Nagyon népszerű a fiatal párok körében, akik egyedi megjelenésre vágynak. A nehéz textúra teljes mértékben testreszabott csiszolt hatást nyújt. Ez a csiszolás elegáns stílusú jegygyűrűket kínál. A vízszintes ecsetvonás gyönyörű kontrasztot kölcsönöz a polírozott belső oldalnak.

Drótos Ecsetvonás (Jég Matt): Ez a csiszolás egyike a legújabb trendeknek, melynek gyönyörű drótkefe kinézete van. Az ecsetvonás és a drót csiszolás közötti különbség az hogy a drót csiszolási felülete mélyebb, és észrevehetőbb ecsetvonásokkal rendelkezik, és hatásai fokozódnak, így biztosítja a sima megjelenést.

Homokfúvott: A homokfúvott felületnek meglehetősen észrevehető és durva csiszolása van. Amikor megérinti a felületét, könnyen érezheti a csiszolást. A homokfúvott gyűrűknek kissé szemcsés felülettel rendelkeznek, és texturált érzést nyújtanak.

Hogyan kell kiválasztanom a vastagságot?

A szélesség és a vastagság egymáshoz összefüggésbe van, így ha a gyűrű szélességét növeljük, meg kell növelnünk a vastagságot is.

1.2 mm

1.4 mm

1.6 mm

1.8 mm

2.0 mm

1.2 mm: Ez a nagyon finom vastagság vékony és nagyon gyengéd. Ha szereti az szerény, de elegáns megjelenést, akkor ez a vastagság ideális az Ön számára. A legfinomabb tervezések jól néznek ki ezzel a vékony vastagsággal. Ezen kívül, ha kedveli a könnyebb gyűrűket, és nem szereti a nehéz érzést, akkor ez a vastagság az Ön számára megfelelő.

1.4 mm: Ez a vastagság a klasszikus dizájnokhoz nagyszerűen illik. Ha nagy és fényes gyűrűje van, akkor ez a vastagság ideális egy nagyszerű kombináció eléréséhez, mivel ez nem befolyásolja az eljegyzési gyűrű csillogó megjelenését, és támogatja a fényes hatást, extra fénnyel.

1.6 mm: Ez a vastagság nagyon gyakori, és általában a párok kedvelik, mert gyönyörű kinézetével ideális választás bármilyen jegygyűrű stílushoz. Nagyon jól kimutatja a dizájnt, és tökéletesen tükrözi a különböző kiviteleket.

1.8 mm: Enyhén vastagabb, ha összehasonlítja a többi vastagsággal, és elegáns megjelenést kölcsönöz a kőnek a női jegygyűrűnek, miközben csillogást biztosít a megnövelt vastagság miatt. Ha tetszik a gyűrű tiszta megjelenése, akkor ez a vastagság ideális az Ön számára. Az 1,8 mm vastagság, nagy támogatást és biztonságot és tartósságot biztosít erős beállításokkal.

2.0 mm: Ha hosszú ujjakkal rendelkezik, ez a vastagság nagyszerű megjelenést kölcsönöz az összes stílus szépségének kimutatására. A merész sáv erős támogatást nyújt. Ha szeret kérkedni de kedveli a finom de mégis mutatós kinézetet, ez a vastagság nagyon alkalmas Önnek. 2,0 mm-es vastagság kiváló választás az optimális tartósság és támogatás érdekében.

Hogyan kell kiválasztanom a szélességet?

Ha kicsi és gyengéd keze van kis gyűrű mérettel, egy vékony jegygyűrű nagyszerűen fog kinézni az ujján. Egyszerű és klasszikus stílus is jól néz ki egy vékony szélességű jegygyűrűn. Ha kiszeretné mutatni a jegygyűrűje díszítését, és látni szeretné a kis részleteket, ebben az esetben a közepes vastagságú jegygyűrűk nagyszerű választások lehetnek. Ha hosszú ujja van nagy gyűrű mérettel, akkor a vastag szélességű gyűrűk a legjobb megoldások lehetnek az Ön számára. Az egyszerű vagy részletesebb stílusú jegygyűrűk nagyon jól mutatnak, mivel nagyobb és szélesebb felületük van, de a kis díszítéseknek is kitűnő felületet biztosít az egyszerű és a sima stílusok közül is. Válassza ki ugyanazt a szélességet az eljegyzési gyűrűvel, vagy létrehozhatunk kontrasztot, és két különböző szélességet kombinálhatunk. A vékonyabb vagy a vastagabb? A döntése csak az Ön ízlésén múlik.

2.0 mm

3.0 mm

4.0 mm

5.0 mm

6.0 mm

7.0 mm

8.0 mm

9.0 mm

Hogyan kell kiválasztanom a profilt?

Comfort fit

Flat Band Comfort Fit

Kényelmes illeszkedés: Ez a profil a sáv belsejét enyhén domborítja az extra fémmel. Enyhe szorítást nyújt a nagy ujjpercen, amikor az ujján viseli, vagy amikor leveszi. A lekerekített belső tér (ahol a gyűrű megérinti az ujját) segíti a gyűrű csúsztatást. Ha van aktív életet él, és nagyon gyakran leveszi a jegygyűrűjét, a kényelmes szélességű jegygyűrű az ideális választás. A kényelmes jegygyűrű vastagabbá válik a gyűrű belső részen a közepétől a külső éleiig, és kevesebb bőr felületet fed le.

Lapos Sáv Kényelmes Illeszkedés: Ez a profil belső felülete ívelt és domború alakú, de a külső felülete lapos. A konvex ív segíti a gyűrű viselését, így a gyűrű tökéletesen csúszik amikor viseli vagy leveszi. Könnyen levehető, ugyanakkor egy lapos felülettel rendelkezik, így ez a két forma egyformán összegyűlik, és egyedi és eltérő megjelenést kölcsönöz.