Betöltés...

Miért válassza a GLAMIRA-t?

Korlátlan drágakő választék

Itt a GLAMIRA-ban különböző drágakövekkel és színek változatosságával választhat a különböző ékszerek közül. Mindenféle ízlést és stílust igyekszünk biztosítani, így ügyfeleinknek sok választási lehetőségük van. A hagyományosabb fehér gyémánttól a legújabb színes gyémántjainkig, vagy például ritkább drágaköveket, mint például a London Kék Topáz - biztosan megtalálja a tökéletes darabot ízlése szerint.

Különböző Stílusok

A GLAMIRA tervezők mindig arra törekszenek, hogy minél több lehetőséget biztosítsanak ügyfeleinknek. Ezért a weboldalunkon megtalálhatja az ékszerek különböző stílusainak választékait, minden lehetséges ízlésre válaszolva.

Több éves tapasztalat

A sokéves szakmai hozzáállás és a munkánk folyamatos javítása érdekében a GLAMIRA számos országon át terjedt el, és világszerte részlegei vannak. Rendelésével meggyőződhet hogy egy olyan ékszerdarabot vásárol, amely kimutatja a terület iránti elkötelezettséget és az évek tapasztalatait.

A szakemberek által végzett minőségértékelés

A GLAMIRA gondoskodik róla, hogy minden ékszere a legszínvonalasabb minőségű legyen. Szakembereink minden egyes rendelést figyelmesen ellenőriznek. Minden ékszerünk minden részletét a legigényesebb gondossággal és figyelmességgel hozza létre és gyártja, miközben kihasználja az évek tapasztalatát és mély ismereteit a területen.

Különböző fizetési módok

A GLAMIRA a rendelési folyamatot a lehető legegyszerűbb és kényelmesebbé próbálja tenni. Különböző fizetési módokat kínálunk Önnek, hogy Ön képes legyen kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.

Etikusan biztosított helyek

A GLAMIRA csak etikus és szabályzott drágakövek bányaiparaival működik együtt. Egy ékszer vásárlásakor biztos lehet benne, hogy a drágakövek nem a konfliktus zónákból származnak, csak a legmegbízhatóbb forrásokból.

Gyors Ingyenes Szállítás

A GLAMIRA biztosított, gyors és ingyenes szállítást biztosít a címére. Olyan megbízható szállítmányozó cégekkel dolgozunk együtt, amelyek biztosítják, hogy a rendelés biztonságosan és a lehető legrövidebb idő alatt elérje Önt.

Tanúsítvány

Ügyfeleinknek a jóváhagyott GL tanúsítvánnyal, valamint a gyémánt ékszerek GIA tanúsítványainak megrendelésével is rendelkeznek.

Rendelés kockázat nélkül

A rendelés itt a GLAMIRA-nál biztos lehet benne, hogy nem vállal kockázatot. A 60 napos határidőn belül biztosítjuk ügyfeleinknek a visszatérési lehetőségeket, így biztosak lehetünk benne, hogy azt az ékszert vásárolja meg amit tényleg szeretett volna. Nem aggódjon a téves méretű gyűrű miatt, mivel lehetősége van arra, hogy 60 napon belül egy alkalommal átméreteztesse a gyűrűt. Ezen túlmenően az általunk nyújtott élettartam garancia szilárd bizonyítéka annak a bizalomnak, amelyet a mi minőségünkben és szolgáltatásunkban helyezünk el.