Betöltés...

Miért válassza a GLAMIRA-t?

Korlátlan drágakő választék

Itt a GLAMIRA-ban különböző drágakövekkel és színek változatosságával választhat a különböző ékszerek közül. Mindenféle ízlést és stílust igyekszünk biztosítani, így ügyfeleinknek sok választási lehetőségük van. A hagyományosabb fehér gyémánttól a legújabb színes gyémántjainkig, vagy például ritkább drágaköveket, mint például a London Kék Topáz - biztosan megtalálja a tökéletes darabot ízlése szerint.

Különböző Stílusok

A GLAMIRA tervezők mindig arra törekszenek, hogy minél több lehetőséget biztosítsanak ügyfeleinknek. Ezért a weboldalunkon megtalálhatja az ékszerek különböző stílusainak választékait, minden lehetséges ízlésre válaszolva.

Több éves tapasztalat

A sokéves szakmai hozzáállás és a munkánk folyamatos javítása érdekében a GLAMIRA számos országban elterjedt, és világszerte részlegei vannak. Rendelésével meggyőződhet arról, hogy a megvásárolt ékszer nem csak a sok éves tapasztalatot, de az iparág iránti elkötelezettségünket is kifejezi.

A szakemberek által végzett minőségértékelés

A GLAMIRA gondoskodik róla, hogy minden ékszere a legszínvonalasabb minőségű legyen. Szakembereink minden egyes rendelést figyelmesen ellenőriznek. Minden ékszerünk minden egyes apró részletét a legigényesebb gondossággal és figyelmességgel, az évek során összegyűjtött tapasztalat és tudás felhasználásával alkotjuk meg.

Többféle fizetési mód

A GLAMIRA a rendelési folyamatot a lehető legegyszerűbb és kényelmesebbé próbálja tenni. Különböző fizetési módokat kínálunk, hogy az Ön számára legmegfelelőbbet választhassa.

Etikus munkavégzés

A GLAMIRA csak olyan bányákkal működik együtt, ahol a munkavégzés etikus és szabályozott. Egy ékszer vásárlásakor biztos lehet benne, hogy a drágakövek nem konfliktus zónákból, hanem a lehető legbiztonságosabb területekről származnak.

Gyors Ingyenes Szállítás

A GLAMIRA biztosított, gyors és ingyenes szállítást biztosít a megadott címre. Olyan megbízható szállítmányozó cégekkel dolgozunk együtt, amelyek biztosítják, hogy a rendelés biztonságosan és a lehető legrövidebb idő alatt elérje Önt.

Tanúsítvány

Az ékszer mellé ügyfeleinknek a jóváhagyott GL tanúsítványt is csatoljuk, valamint a gyémánt ékszerek esetében lehetőség nyílik a GIA tanúsítványok megrendelésére is.

Rendelés kockázat nélkül

A GLAMIRA-nál biztos lehet benne, hogy a rendelés nem jelent semmilyen kockázatot. A 60 napos határidőn belül biztosítjuk ügyfeleinknek a visszatérési lehetőségeket, így biztosak lehetünk benne, hogy azt az ékszert vásárolja meg amit tényleg szeretett volna. Nem aggódjon a téves méretű gyűrű miatt, mivel lehetősége van arra, hogy 60 napon belül egy alkalommal átméreteztesse a gyűrűt. Ezen túlmenően az általunk nyújtott élettartam garancia szilárd bizonyítéka annak a bizalomnak, amelyet a mi minőségünkben és szolgáltatásunkban helyezünk el.