Gyermek ékszerek

Színesek és édesek: Ilyennek látjuk a gyerekeket, ugye? A Glamira, gyönyörű és egyedi tervezésével vidám kollekciót készített szemünk fényeinek: a gyermekeinknek.

Gyermek ékszerek
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE
  • KARKÖTŐK

    KARKÖTŐK
    Ragyogó és színes karkötők gyermekeknek. Böngéssze a kategóriákat hogy egy különleges darabot találjon a gyermeke számára.

  • ÚJ NYAKLÁNCOK

    ÚJ NYAKLÁNCOK
    Böngéssze a kollekciónkat hogy egy egyedi tervezésű nyakláncot találjon a gyermeke számára.

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
Betöltés...

Csecsemő és gyermek ékszerek – Fülbevalók, gyűrűk, karkötők és nyakláncok

A gyerekek is imádják az ékszereket! A GLAMIRA kids jewelry választéka gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncolat és karkötőket tartalmaz; a GLAMIRA tudja, hogy a gyereket mit szeretnének, és azt is, hogy mi az ami nekik való.

Támassza a létrát egy felhőnek, és hagyja gyermekét felmászni! A gyerekeknek nincs szükségük felnőtt segítségre meséik megírásához, de segíthet nekik megalkotni ékszereiket, csak ugyanúgy kell gondolkoznia és álmodoznia, ahogyan ők gondolkoznak és álmodoznak. Az ékszer dísze lehet egy gyémánt katicabogár ami suttogva mondja el titkát, vagy egy rózsaszín turmalin pillangó, ami virágról-virágra száll. Ezekkel a színes drágakövekkel és fémekkel gyermekek születési köves ékszert is alkothatnak, melyet szerencsét hozó talizmánként nyakukban, ujjukon vagy csuklójukon viselhetnek. A GLAMIRA a gyermek ékszerek elegánsak és kifinomultak, támogatják gyermekeke személyiség-fejlődését, és inspirálják fantáziáját.

A gyermek ékszerek esetében a GLAMIRA szem előtt tartja a gyermekek egészségét és biztonságát. Minden arany és ezüst ékszer készítésénél ügyelünk arra, hogy ezek ne irritálhassák az érzékeny bőrt. A GLAMIRA, gyűrűket, karkötőket és nyakláncokat készít, melyeket gyermeke nyugodtan viselhet. Például amikor kislánya első fülbevalóját választja ki, nem kell amiatt aggódnia, hogy ez irritációt vagy allergiát okoz frissen kilyukasztott fülében; és nincs olyan ékszer a Glamira.hu oldalon, ami akadályozná gyermekét a tevékenységében. Játék közben a GALMIRA ékszerei nem lesznek útban, éppen ellenkezőleg, segítenek megmutatni színes világunkat. Nincs olyan szempont, ami miatt a gyermekek ne viselhetnék színes és stílusos ékszereiket.

Összefoglalva, vásároljon különleges darabokat, és hagyja hogy a gyerekek viseljék a GLAMIRA kreatív és profi tervezői által megálmodott ékszereket. A személyre szabott gyermek ékszereket az különbözteti meg a tömeggyártású cikkektől, hogy ezeket azért készítik, hogy évekig hordják és megbecsüljék őket. A drágakövek színei felébresztik a gyermekek fantáziáját, és még tinédzser korukban is viselhetik őket.