x
 
   
 

SEGÍTSÉG & OKTATÁS

Az útmutatója mindazok az dragaköveknek amelyekről többet szeretne megtudni.

GYÉMÁNT OKTATÁS

GYÉMÁNT OKTATÁS
A gyémántok egyedülálló drágakövek, amelyek szeretet jelképét hordozzák magukkal. Csodálatos szépséget hordoznak miután egy ékszerré alakulnak át, és ennek köszönhetően stílusosnak tartják őket. Kattintson ide hogy többet tudjon meg erről a nagyszerű kőröl..
GYÉMÁNT OKTATÁS

DRÁGAKŐ OKTATÁS

DRÁGAKŐ OKTATÁS
A drágakövek szemkápráztatóak. A smaragd, a sötétkék zafír, a tűzes piros színű rubin és a többi. Mindegyik más méretben és vágásban módosítható. Tudjon meg többet a drágakövek lélegzetelállító természetéről.

ÚTMUTATÓ

ELJEGYZÉSI GYŰRŰ ÚTMUTATÓ
Egyszer az életben megvan az esélye, hogy találkozzon a nagy Ővel, és az érzéseit egy eljegyzési gyűrűtől lehetne jobban kimutatni? Mi a GLAMIRA-ban tudjuk hogy mennyire fontos a legmegfelelőbb választás, ezért ajánljuk fel az útmutatónkat, hogy segítsen Önnek kiválasztani legkedvesebbje számára a legszebb gyűrűt.
ELJEGYZÉSI GYŰRŰ ÚTMUTATÓ

JEGYGYŰRŰ ÚTMUTATÓ

JEGYGYŰRŰ ÚTMUTATÓ
A jegygyűrűk a végtelenséget és a szeretetet jelképezik. Emlékeztető a két ember közötti elkötelezettségre, akik megígérték hogy örökre szeretni fogják egymást. Tekintse meg a jegygyűrű útmutatónkat, amely segítségével kiválaszthatja az Ön számára megfelelőbb jegygyűrűt, amelyet egy életen át fog viselni.
JEGYGYŰRŰ ÚTMUTATÓ
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE
 • KŐ ÖSSZEHASONLÍTÁS

  KŐ ÖSSZEHASONLÍTÁS
  A gyémánt, a fehér zafír és a Swarovski kristályok azonosként tűnhetnek szabad szemmel, viszont mindhárom kő egyedülálló tulajdonságokat, előnyöket és bizonyos körülményeket szolgálnak, amelyek különböző alkalmakkor megfelelőek lehetnek. Kattintson ide, hogy megvizsgálja a különbségeket.

 • SZÜLETÉSIKŐ ÚTMUTATÓ

  SZÜLETÉSIKŐ ÚTMUTATÓ
  A születésikő régóta esélyt ad arra, hogy kötődni tudjon a születési hónapjára. Nagyszerű ajándéknak számítanak mindenféle alkalomra, és mindegyiküknek különleges ereje van. Tudjon meg többet a születésikövekről itt.

 • SZÍNES GYÉMÁNT OKTATÁS

  SZÍNES GYÉMÁNT OKTATÁS
  A természetes színű gyémántok ritkák, gyönyörű és exkluzívek.
  Különböző színekben találhatók meg, mint rózsaszín, barna, sárga stb. Tudjon meg többet a színes gyémántokról.

 • GYÖNGY OKTATÁS

  GYÖNGY OKTATÁS
  Az őskori emberek először ismerkedtek meg a gyöngyök szépségével. A gyöngyöt a természet által teremtett emberi segítség nélkül létrehozott szépségek, és a hölgyek gyönyörű ajándéknak tekintik. Tudjon meg többet a gyöngyök fontosságáról itt.

 • GYŰRŰMÉRETEZÉSI ÚTMUTATÓ

  GYŰRŰMÉRETEZÉSI ÚTMUTATÓ
  Az élet egyik legemlékezetesebb pillanatának egyik legfontosabb lépése a megfelelő méret kiválasztása. A GLAMIRA egy gyűrűméret útmutatót, valamint egy ingyenes gyűrűméretezőt kínál a rendelése pontos mérete érdekében. Tanuljon meg többet itt..

 • KARKÖTŐ MÉRETEZŐ ÚTMUTATÓ

  KARKÖTŐ MÉRETEZŐ ÚTMUTATÓ
  Karkötő méretezésekor a legfontosabb tényező a csuklónak a mérete. Kattintson ide, hogy megtudja, mit kell ahoz tudni hogy precíz méréseket végezzen.

 • MIÉRT VÁLASSZAM A GLAMIRÁT?

  MIÉRT VÁLASSZAM A GLAMIRÁT?
  Mi a GLAMIRA-ban elköteleztük magunkat a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálat és a legkiválóbb minőségű termékek biztosításában. Kattintson ide, hogy megtekinthesse a GLAMIRA-t a különleges alkalmához.

 • GYAKRAN VISSZATÉRŐ KÉRDÉSEK

  GYAKRAN VISSZATÉRŐ KÉRDÉSEK
  Mi a GLAMIRA-ban tökéletesen megértjük, hogy ez az egyik legfontosabb vásárlás az életében, és ezért szeretnénk válaszolni az összes kérdéseire, hogy biztosak legyünk benne, hogy a megfelelő választást választotta. Kattintson ide a leggyakrabban feltett kérdések megtekintéséhez..