Arany jegygyűrűk

GLAMIRA
Az arany mindig is klasszikus és biztos választás a házasság kötésre. A természetes meleg megjelenése és gyönyörű csillogása teszi az arany jegygyűrűt romantikus és kívánt fémmé. Az arany keménysége és tartóssága karáttól függően változik, így az Ön kívánsága szerint kiválaszthatja a kívánt karátot.
Arany jegygyűrűk

Platina jegygyűrűk

GLAMIRA
A jegygyűrű legtekintélyesebb fémje minden bizonnyal a Platina. A platinának nagyon magas tartóssága van és nehezebb mint a többi fém. 30-szor ritkább, mint az arany, és 40% -kal nehezebb, mint a 14 karátos arany. A sűrűsége, a tisztasága és a ritkasága miatt a platina gyűrű rendkívül értékes, és rendkívül hosszú időn keresztül megállja a helyét. Ráadásul, a szatén fényessége és a gyönyörű természetes puha fehér színárnyalata , lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.
Összes Megtekintése
ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK

Esküvői ékszerek – Vásároljon személyre szabott és sokatmondó darabokat online a Glamira.hu oldalon

Úgy érzi, balra fordul, amikor minden jobbra halad? Más ritmusra lép, mint a többiek? Ha a válasza igen, akkor a GLAMIRA személyre szabható, mások számára nem elérhető esküvői ékszerei pontosan Önnek valók!

A Glamira.hu egy online áruház, mely jegygyűrűkre, eljegyzési gyűrűkre, ígéret gyűrűkre és menyasszonyi szettekre szakosodott. A Glamira.hu oldalon minden árkategóriában és stílusban talál kiváló minőségű gyűrűket. Az egyszerű és diszkrét motívumok mellett online áruházunk kínál csillogóbb gyűrűket is, melyek jobban illenek különc friss házasokhoz vagy jegyben járókhoz: ezüst eljegyzési gyűrűket, palládium gyűrűket, arany gyűrűket, esküvői gyűrűk menyasszonyi szettek sárga aranyból, fehér aranyból, vagy más nemesfémből készült gyűrűket, két színből öntött, három színből öntött vagy egyszínű gyűrűket. Ráadásul, a női gyűrűk kiegészíthetők gyémánt vagy négyzetes cirkónium kövekkel. Bőséges választékunkban számtalan lehetséges összeállítás szerepel, így gyűrűjét igazán egyedivé és csodálatossá teheti. Az anyagok, ötvözetek és stílusok választéka biztosan elegendő lesz személyes álom-gyűrűjének megtalálásához. A gyűrűk, más dolgok mellett, az elválaszthatatlan kapcsolat szimbólumai, a hűség jelei. A tartós fémek, az egymásba fonódó gyűrűk a kapcsolat szétválaszthatatlanságát jelképezik. Fejezze ki mennyire különleges a szerelme egy olyan gyűrűvel, ami kiválóan illik Önökhöz. A házasság két szerelmes életében csodálatos és szent dolog, mely megérdemli, hogy gyönyörű jegygyűrűkkel pecsételjék meg. Mivel számtalan variációból választhat, egyedi gyűrűje olyan lehet, mint az aláírása, összetéveszthetetlenül fejezi ki az Ön különleges érzelmeit. A női és férfi jegygyűrűk mellett, hatalmas kínálatunk az ígéret gyűrűktől az eljegyzési gyűrűkön át a modern ezüst gyűrűkig, a könnyű és tartós platina és a klasszikus, elegáns arany gyűrűkig terjed, így biztosan megtalálja, amivel teljessé teheti élete különleges pillanatait.

Hagyja, hogy megihlessük! Ígéret gyűrűk, eljegyzési gyűrűk és jegygyűrűk, sárga és fehér arany színben, számtalan egyéb variációban.

Válasszon széles esküvői ékszer kínálatunkból, és tegye választását egyedivé drágakövek, ötvözetek vagy vésetek rendelésével. Nem tudja, mely gyűrűméret lenne a megfelelő? Küldünk Önnek egy ingyenes gyűrűméretezőt, így otthona kényelmében tervezheti meg jövőbeni gyűrűjét. Amennyiben bármilyen általános, vagy konkrét kérdése van, képzett vevőszolgálatunk örömmel és ingyenesen áll rendelkezésére.

Betöltés...