Női ékszerek

A Glamira a megfelelő hely elegáns és stílusos nőknek, ha a kiváló minőségű női ékszerek legszélesebb választékát keresik.

Női ékszerek
ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE
 • Jegygyűrűk

  Jegygyűrűk
  Életre szóló társ | Gravíroztassa a soha véget nem érő szerelmet és jólétet szimbolizáló jegygyűrűjébe személyes üzenetét!

 • Eljegyzési gyűrűk

  Eljegyzési gyűrűk
  Az eljegyzési gyűrűt a bal gyűrűsujjunkon viseljük, amit a szeretet vénájának hiszünk; így a jegyesek a szívükben kapcsolódnak össze. Jelezze odaadását egy életre szóló eljegyzési gyűrűvel!

 • SZÍNES GYÉMÁNT ÉKSZEREK

  SZÍNES GYÉMÁNT ÉKSZEREK
  Átgondolt és elegáns ... tökéletesen illik az Ön egyedi személyiségéhez. Válassza a rendkívülit és böngésszen a színes gyémánt ékszer kollekciónkban!

 • MONGRAMOS ÉS NEVES ÉKSZEREK

  MONGRAMOS ÉS NEVES ÉKSZEREK
  Egy ékszer akkor különleges, ha egy monogram, vagy olyan szavak vannak belegravírozva, melyek kifejezik érzelmeit.

 • Bokaláncok

  Bokaláncok
  Egy luxus ékszer, amely angyali hatást ad stílusához. Nézze át bokalánc kollekciónkat, és kényeztesse magát eggyel, ami igazán kedvére való...

 • Knuckle gyűrűk

  Knuckle gyűrűk
  Néha elegendő néhány apró szép dolog, hogy megújítsa megjelenését és stílusát. Nézze át knuckle gyűrű kategóriánkat, ahol apró és álomszerű darabokra lelhet, melyeket szellemének megfelelően terveztek.

 • kollekcio

  kollekcio
  Gyöngyök, zománc dizájnok és kettős gyűrűk - mindaz, ami álmai ékszeéhez kell! Felejtse el a szokványost, böngésszen kollekciónkban, és válasszon nem mindennapi stílust.

 • EGYSZERŰ TERVEZÉSŰ ÉKSZER

  EGYSZERŰ TERVEZÉSŰ ÉKSZER
  Ha az életben kedveli az egyszerűséget, a GLAMIRA Egyszerű tervezésű ékszerei segítenek hangsúlyozni stílusát.

Betöltés...

GLAMIRA női ékszerek

Fedezze fel a GLAMIRA női ékszereinek világát! Miért elégedne meg azzal, amit mindenki más is visel, amikor néhány egyszerű kattintással létrehozhatja saját stílusát? Ön különleges és ezt tudja is. Ezért ékszereinek is ezt kell tükrözniük. Az egyenékszerek és az olcsó másolatok ideje régen lejárt. Most már a valódira vágyunk. Valódi nemesfémekre, valódi drágakövekre. Az Ön személyisége valódi, így ékszerének is annak kell lennie. Ez mind az Öné lehet, sőt még ennél is több. Mi lenne, ha olyan ajándékot adna a nőnek, akit szeret, ami sehol máshol nem kapható? Teljes mértékben Ön mondja meg milyen nemesfémeket és drágaköveket szeretne, és ezek hogyan kerüljenek elrendezésre. Az aranytól a platináig, a gyémánttól a rubinig. Minden elképzelhető színű drágakő rendelkezésére áll, ami mosolyt csal majd kedvese arcára, ha a csak az ő számára készült ékszerben meglátja a színt, amit imád.

A GLAMIRA világelső a személyre szabott női ékszerek piacán, termékei a világ számos országában elérhetők. Amikor az ékszerek személyre szabásáról beszélünk, arról van szó, hogy Ön kiválasztja a nemesfémet vagy az ötvözetet, a drágaköveket vagy a féldrágaköveket, és még kedvese és az Ön számára különleges szavakat is gravíroztathat az ékszerbe. Ha megrendeli a terméket online, Ön ténylegesen műalkotást hoz létre, nem csupán egy ékszert.

Ha személyre szabott női ékszerről van szó, nincs a GLAMIRA-n kívül olyan, aki a tökéleteset alkotna. Amikor Ön személyre szabott ékszert készít a kollekciók és dizájnok széles választékát felhasználva, kiválasztja az alapmodellt, és saját divatra, sikerre, tiszteletre vagy szerelemre vonatkozó védjegyét készíti el. Annyira sokféleképpen lehet személyre szabni egy terméket, hogy Ön teljes mértékben egyedi ékszert készíthet, akár egy olyan darabot is, ami megbecsült része lesz családi örökségének. Ez az alkotáshoz mind az Ön rendelkezésére áll. Ne bízza személyes feladatát senki másra. Mindenből a legjobbat kaphatja, a fémektől a drágakövekig. Csak a vágyaira és a stílusára van szükség ahhoz, hogy saját ékszere életre keljen. Mi lehet annál jobb érzés, mint tudni, hogy ékszere egyedi, éppúgy, mint önmaga? Ha ajándékról van szó, képzelje el mennyire értékes lesz személyre szabott ékszere a megajándékozott különleges személy számára.

Kiváló minőségű női ékszereket régebben csak dizájner üzletekben, a világ divatfővárosaiban lehetett vásárolni. Ezek a városok általában nagyon messze vannak. Ma már vége ennek a korszaknak, és ennél kényelmesebb már nem is lehetne a vásárlás. Most a világ legfényűzőbb ékszereit vásárolhatja meg számítógépén, tabletjén vagy telefonján. Bárhol a világon! Ön megérdemli a legfényesebb gyémántokat, drágaköveket, és a méret miatt sem kell aggódnia. A GLAMIRA-nál gyakorlatilag bármilyen beszerezhető követ megtalál, mely megbízható drágakő kereskedőknél megtalálható. Olyan kereskedőktől akik csak konfliktusmentes drágaköveket forgalmaznak. Minden aggodalom nélkül alkothatja meg a szerelmét vagy ízlését kifejező darabot.

Női gyűrűt keres vallomása megerősjtéseként? Vagy egy olyan gyűrűt, mely azt mondja „Szeretlek”? Vagy egy olyat, ami azt fejezi, hogy „Örökké Téged akarlak”? Olyan valakinek keres ékszert, akiről úgy érzi teljesebbé válhat egy gyűrűvel, amit kifejezetten az Ő számára készítettek? Bármilyen alkalomra is szánja az ékszert, a GLAMIRA-nál bármilyen alkalomra megfelelő gyémánt vagy drágaköves ékszert talál.

Az egyik legkedvesebb ajándék amit egy nő kaphat egy nyaklánc vagy egy medál. A GLAMIRA-nál a nyakláncok nagyon népszerűek. Keresgéljen bárhonnan, kényelmesen, és találja meg a tökéletes ajándékot annak a különleges valakinek, különleges családtagnak, különleges barátnak... Vagy saját magának! Természetesen számos dizájn közül választhat, és ezek természetesen kívánsága szerint, bármilyen módon személyre szabhatók! Válasszon aranyat, vagy éppen platinát nemesfémnek! Aztán gyémántokat, rubinokat, smaragdokat, zafírokat vagy bármely más drágakövet, amelyet szeret. Válasszon néhány drágakövet is, hogy feldobják borús napjait. Készíthet egy nyakláncot, ami annyira személyes, amilyet el tud képzelni, és még ennél is személyesebbé teheti, ha belegravíroztatja személyes üzenetét, neveket, vagy fontos dátumokat; vagy beleteszi kedvenc drágakövét! Azt mondják a gyémántok a nők legjobb barátai. De a legjobb hely, ahol megmutathatók, egy gyönyörű pár fülbevaló. A női fülbevalók az egyik legjobb módja annak, hogy a nők megmutassák milyen divatosak. Miért is érné be kevesebbel, mint a fülbevalók, melyek hangossá és büszkévé teszik vallomását? Viseljen olyat, ami semmihez sem hasonlítható módon hangsúlyozza arcát és haját. Ajándékként vagy önmagának, a fülbevalók mindig fenséges kiegészítői a megjelenésnek. Miért ne adna hozzá drágaköveket, melyek illenek hangulatához vagy egy adott eseményhez? A tüzes rubintól a mélykék zafírig. Még egy kis párt is egyedivé és minden eseményhez illővé tehet.

Ha aranyat szeretne, akkor aranyat szeretne. Nincs alternatíva. Ugyanakkor, milyen fajta aranyra gondolt? Most nagyon sok dolog közül választhat. Mit gondol a fehér aranyból készült női ékszerekről? A fehér arany a sárga arany csodás helyettesítője. Ugyanolyan érzés és csillogás, és egy egyedi szín, ami öröm ránézni! Egy igazán lágy szín a sárga aranyhoz képest, és barátai sok kérdést tesznek majd fel ékszerével kapcsolatban. Állítsa fel a divat mércéjét! Természetesen bármilyen dizájnt vagy ékszert kiválaszthat, majd személyre szabhatja az Ön által választott nemesfémmel vagy ötvözettel. A fehér arany sokak kedvence.

Ön olyan, akinek többféle stílusa van? Olyan aki egyik percben modern, de a következőben a retro stílust követi? Mit szólna, ha ékszereit egy rózsaarany darabbal egészítené ki? A rózsa arany egy csodás fémötvözet, ami stílusának teljesen új bemutatását engedi meg. Modern dizájnok, kelta dizájnok, antik dizájnok. A GLAMIRA-nál ez mind az Öné.

Kipróbált és igaz, a sárga arany női ékszer a legismertebb fém a világon. Semmi sem mond többet ékszerként, mint a sárga arany. Bármilyen karátú sárga aranyat választhat. Természetesen megtervezheti álmai ékszerét úgy hogy kiválaszt egy dizájnt, és utána személyre szabja születési kövével, és végül bármely drágakő hozzáadásával teszi egyedivé. A GLAMIRA-nál minden darab a megrendelésnek megfelelően, egyedileg készül. Nincsenek raktáron lévő darabok. Minden darabot szakértő aranyművesek és dizájnerek készítenek. Sokan a világ legjobbjai közül! A GLAMIRA nem csak aranyat jelent. Minden egyed fém egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, és a GLAMIRA szakemberei mindet ismerik.

Igen, a gyémánt csak gyémánt. De amikor elkészíti személyre szabott ékszerét, a gyémánt többet mond minden szónál. Így itt az ideje, hogy másképp nézzen a női gyémánt ékszerekre. Teheti a gyémántot középső kőnek, vagy körbevehet egy másik drágakövet gyémántok gyűrűjével! A választás az Öné. A GLAMIRA tudja, hogy a gyémántok annyira egyediek, mint Ön. Ezért az egész világot bejárjuk a tökéletes gyémántokért, hogy a legtökéletesebb minőségű karáttal és csiszolással rendelkező gyémántokat találjuk meg Önnek. A GLAMIRA szakértői minden egyes gyémánt tisztaságát, színét és csiszolását megvizsgálják.

Ha feketében térne vissza, vagy éppen Ön a fekete bárány, ezt semmivel sem mutathatja jobban, mint egy GLAMIRA fekete gyémánt ékszerrel. A fekete gyémántok igazán lenyűgöző darabjok lehetnek ékszerdobozunkban. Természetesen nem lesznek ott sokáig, ha barátai és családja felfigyel ékszerére. A fekete gyémántok gyönyörűek önmagukban és más drágakövekkel is.

Van valami, amit a drágakövek a nők számára jelentenek az ékszereikben. A rubinokkal és opálokkal, a smaragdokkal és a zafírokkal kapcsolatos gondolatok. Hercegeket és hercegnőket, királyokat és királynőket, valamint kincseket és kastélyokat juttatnak eszünkbe. Miért nem tervezi következő ékszerét úgy, hogy saját tündérmeséjének része legyen? Bármilyen létező drágakövet választhat személyre szabott gyűrűjébe, nyakláncába, medáljába, brossába vagy karkötőjébe. A választás mindig az Öné. Ha a szivárványt kedveli, a drágakövekben szinte a szivárvány minden színe megtalálható! Mutassa meg annak, aki fontos Önnek, hogy az Ön számára csak Ő létezik. Az idők végezetéig akarja Őt.

Nincs más módja egy bizonyos zöld árnyalat leírásának, csak egy smaragddal. A smaragd női ékszerek az egyik legjobb módját kínálják a természet hivatalos színének bemutatására! A szemektől a fákig mind látjuk a zöldet, ami az egyik legfontosabb szín. Tegye a smaragdzöldet saját színévé. Lehet a smaragd személyes alkotásának középső köve, vagy bármely elrendezésben kiegészítő kő. A smaragd az egyik legjobb ajándék is, mert a smaragd sosem megy ki a divatból.

Ha a kék az Ön színe, szerencsés ha drágakövekről van szó, mert a zafír női ékszerként az egyik legszebb, amit ékszerkollekciójába választhat. Képzelje el az ég színét, vagy az óceán kékjét. A zafírokat valószínűleg sokan tartják a legnemesebb drágaköveknek! Egy drágakő, ami akár középső kőként, akár bármely dizájn kiegészítőjeként gyönyörű. Válassza ki zafírja méretét és csiszolását, hogy illeszkedjen stílusához és mondanivalójához. Nagy és merész, vagy kicsi és lenyűgöző. A zafirok szemet gyönyörkedtetőek. Tegye össze smaragddal, rubinokkal vagy más drágakövekkel, és személyre szabott divatos kiegészítője egyedi kialakítású, személyreszabott ékszer lesz.

Amikor a vörös színre gondol, nem juthat eszébe más kő, csak a rubin. A rubin női ékszerek olyanok, mint a tűz a kőben. A tűz és a szenvedély az, amit egy valódi GLAMIRA ékszerrel a világnak mutathat. Szabja személyre, tegye egyedivé ékszerét a weboldalon. Nagy rubinok, kis rubinok, vagy praktikusan bármekkora rubin beletehető az Ön által tervezett ékszerbe. Rubinokból választhat mélyvöröset vagy majdnem rózsaszín tónusút ékszere kiemelésére, vagy középső kőként is. A rubinok vörösek, mint a rózsák, és azonnal azt mondják "szerelem". Ha a tökéletes ajándékot tervezi annak, akit szeret, a rubinok a legjobb választás. Egy rózsa, ami örökké tart, tökéletes módja, hogy azt mondja: "Mindig szeretni foglak". Mit gondol a rózsa mintázatban elhelyezett rubinokról, középen egy gyémánttal? Ez csak Önön, és kreativitásán múlik!

Nincs jobb módja megmutatni milyen fontos Önnek valaki akit szeret, vagy éppen egy családtagja, mint hogy születési köves ékszert választ a számára. A születési kövek egy ékszerben a kapcsolatot jelképezik, ami köztünk van. Egy, a másik kövével díszített ajándék tudatja a megajándékozottal, hogy Ön tudja kicsoda. Mit a véleménye egy anyának adott ajándékról, mely az összes gyermeke születési kövét tartalmazza - ez egy csodás ötlet arra, hogy kifejezzük: "szeretünk anyu". Így ez gyönyörű ajándék lehet. Ez arra is jó, hogy megünnepeljük barátaink születését is. Fontos, hogy biztosan a megfelelő követ válassza. Tudja, hogy ezek a drágakövek, melyeket születési kőként használnak az egész világon? Zafír, rubin, smaragd, ametiszt, akvamarin, citrin, gyémánt, gránát, ónix, opál, gyöngy, olivin, tanzanit, topáz, turmalin, türkiz, és cirkónium.

A GLAMIRA segít kiválasztani a megfelelő születési követ bárki számára, bárhol a világon. Ne felejtse, a GLAMIRA bárhová házhoz szállítja ékszerét, ahová csak kívánja!