KOLLEKCIÓK

Törekszünk a kiválóságra, és megpróbálunk egyedi kollekciókat létrehozni, mely rendkívüli szenvedélyének megfelelő. Soha ne elégedjen meg az átlagossal, hagyja, hogy a GLAMIRA kalauzolja a legdivatosabb és finom ékszerek világában.

KETTŐS GYŰRŰ

Sosem kell többet gyűrűjével kapcsolatban egyetlen pillantással megelégednie. A GLAMIRA lehetőséget kínál arra, hogy gyűrűjét két különböző stílusban használja. Mindössze annyit kell tenie, hogy kibontja, és módosítja a gyűrűt a kívánt oldalra. Lépjen túl a mindennapin, és böngésszen a finom tervezésű kettős felhasználású gyűrűk kollekciójában.

GYÖNGY

A természet egyik legnagyobb és legősibb csodája, a gyöngyök évszázadok óta nyűgözik le a nőket. Gondosan, igazolt forrásokból gyűjtött termékeivel a GLAMIRA a legjobbat hozza el Önnek, ami csak kapható. Tekintse meg gyöngy kollekciónkat, és kényeztesse magát egy exkluzív darabbal.

ZOMÁNC

Tartós, mosható és fényes kivitelével vozza a tekinteteket; a zománc minden bizonnyal az egyik legfrissebb trend a díszítő ékszerek között. A modern és a hagyományos tökéletes keveréke a zománcot ellenállhatatlanná teszi, és a GLAMIRA egy csodálatos kollekciót ajánl Önnek megtekintésre.

Álomszép színek

Minden álmot, mely örökké tart, a zafír színei éltetnek. Ön lesz az az édes álom, melyre mindenki emlékezni fog. Az Álomszép színek kollekciónkban minden megvan, mely egyedivé és emlékezetessé teheti.

Fúzió

Újdonság az ékszerek világában a hagyományos dizájnelemek és a modern esztétika kombinálásával. A fúziós ékszerek igazi mestermunkák, melyek dróthálóval készülnek helyet hagyva a drótok között.

Black Touch

Törje meg az egyhangúságot esztétikus megjelenéssel és ritkasággal, kiváló bevonatú, tökéletesen kidolgozott, és megfelel az elvárásainak. Fedezze fel az egyedi és divatos Black Touch kollekciónkat, amelynek különböző választéka van és bármilyen ízlésnek megfelel.

Állatgyűjtemény

A Glamira aprólékos kivitelezése ötvözi a legikonikusabb állatfigurákat drágakövekkel és fémekkel. Tapasztalja meg most a természet erőteljes szellemét az ékszer divatban, és élvezze a kitűnés kiváltságát autentikus mintákkal!

Organikus Dizájn Kollekció

Az Organikus Dizájn Kollekció eredeti bemutatásával új perspektívát hoz az ékszer divatba. Egészítse ki megjelenését ezekkel az egyedi tervezésű darabokkal, amelyek bármilyen stílushoz illenek. Lépjen túl a megszokotton, és fedezze fel a tiszta fém forma csodálatos hatását!

Influencers X GLAMIRA

A figyelemfelkeltő kollekciók, amelyek a divat és életmód legbefolyásosabb neveinek egyedi érzékét tükrözik, a GLAMIRA varázslatos érintésével találkoztak... Csatlakozzon a legújabb trendekhez ezekkel a szenvedélyesen kidolgozott kollekciókkal, és érezze magát stílusosnak!

Trópusi Kollekció

A pálmafák, a fehér homokos strandok, az egzotikus madarak és a romantikus tengerparti esték kókuszdióval és szívószállal a kézben mindezek inspirációjával a GLAMIRA egyedülálló kollekciót hozott létre, amely nyári hangulatba hozza Önt, a gyengéd hullámok és a hűvös nyári szellő érzését keltve.
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE
 • Jegygyűrűk

  Jegygyűrűk
  Életre szóló társ | Gravíroztassa a soha véget nem érő szerelmet és jólétet szimbolizáló jegygyűrűjébe személyes üzenetét!

 • Eljegyzési gyűrűk

  Eljegyzési gyűrűk
  Az eljegyzési gyűrűt a bal gyűrűsujjunkon viseljük, amit a szeretet vénájának hiszünk; így a jegyesek a szívükben kapcsolódnak össze. Jelezze odaadását egy életre szóló eljegyzési gyűrűvel!

 • Női ékszerek

  Női ékszerek
  A Glamira a megfelelő hely elegáns és stílusos nőknek, ha a kiváló minőségű női ékszerek legszélesebb választékát keresik.

 • Férfi ékszerek

  Férfi ékszerek
  A Glamira férfi ékszereiben a stílus, az elegancia és a finomság új definícióját találhatja meg. Azok a férfiak, akik törődnek külsejükkel, nálunk mindent megtalálnak, ami vonzó kinézetükhöz kell.

Betöltés...