KOLLEKCIÓK

Törekszünk a kiválóságra, és megpróbálunk egyedi kollekciókat létrehozni, mely rendkívüli szenvedélyének megfelelő. Soha ne elégedjen meg az átlagossal, hagyja, hogy a GLAMIRA kalauzolja a legdivatosabb és finom ékszerek világában.

KETTŐS GYŰRŰ

Sosem kell többet gyűrűjével kapcsolatban egyetlen pillantással megelégednie. A GLAMIRA lehetőséget kínál arra, hogy gyűrűjét két különböző stílusban használja. Mindössze annyit kell tenie, hogy kibontja, és módosítja a gyűrűt a kívánt oldalra. Lépjen túl a mindennapin, és böngésszen a finom tervezésű kettős felhasználású gyűrűk kollekciójában.

GYÖNGY

A természet egyik legnagyobb és legősibb csodája, a gyöngyök évszázadok óta nyűgözik le a nőket. Gondosan, igazolt forrásokból gyűjtött termékeivel a GLAMIRA a legjobbat hozza el Önnek, ami csak kapható. Tekintse meg gyöngy kollekciónkat, és kényeztesse magát egy exkluzív darabbal.

ZOMÁNC

Tartós, mosható és fényes kivitelével vozza a tekinteteket; a zománc minden bizonnyal az egyik legfrissebb trend a díszítő ékszerek között. A modern és a hagyományos tökéletes keveréke a zománcot ellenállhatatlanná teszi, és a GLAMIRA egy csodálatos kollekciót ajánl Önnek megtekintésre.

Álomszép színek

Minden álmot, mely örökké tart, a zafír színei éltetnek. Ön lesz az az édes álom, melyre mindenki emlékezni fog. Az Álomszép színek kollekciónkban minden megvan, mely egyedivé és emlékezetessé teheti.

Fúzió

Újdonság az ékszerek világában a hagyományos dizájnelemek és a modern esztétika kombinálásával. A fúziós ékszerek igazi mestermunkák, melyek dróthálóval készülnek helyet hagyva a drótok között.
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE
 • Jegygyűrűk

  Jegygyűrűk
  Életre szóló társ | Gravíroztassa a soha véget nem érő szerelmet és jólétet szimbolizáló jegygyűrűjébe személyes üzenetét!

 • Eljegyzési gyűrűk

  Eljegyzési gyűrűk
  Az eljegyzési gyűrűt a bal gyűrűsujjunkon viseljük, amit a szeretet vénájának hiszünk; így a jegyesek a szívükben kapcsolódnak össze. Jelezze odaadását egy életre szóló eljegyzési gyűrűvel!

 • Női ékszerek

  Női ékszerek
  A Glamira a megfelelő hely elegáns és stílusos nőknek, ha a kiváló minőségű női ékszerek legszélesebb választékát keresik.

 • Férfi ékszerek

  Férfi ékszerek
  A Glamira férfi ékszereiben a stílus, az elegancia és a finomság új definícióját találhatja meg. Azok a férfiak, akik törődnek külsejükkel, nálunk mindent megtalálnak, ami vonzó kinézetükhöz kell.