Ígéret gyűrűk

Betöltés...
Filter
Rendezés: Legnépszerűbb termékek
Válasszon Ötvözetet
Fémötvözet
színe

Termék Nézet

Rács
Rendezés: Legnépszerűbb termékek
45 módosítható terméket talált. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Eljegyzési gyűrűk

ÍGÉRET GYŰRŰK

Egy kapcsolat fejlődésében mérföldkövek vannak. Így hát, amikor eljut oda, hogy valamit mondani szeretne, de talán még túl korai lenne, hogy 'bedobja a kérdést', fontoljon meg egy ígéret gyűrűt annak a különleges valakinek az életében. Az ígéret gyűrűk nem “csak lányoknak” vannak, ahogyan azt gondolná. Ez is van olyan fontos, mint megmutatni a közösségi médián, hogy már "elkelt" vagy "kapcsolatban van". Miért is ne tisztelhetnénk meg a hagyományokat ezen a szinten nem mással, mint egy ígéret gyűrűvel? Ugye, hogy milyen jó ötlet? Az életnek és a szerelemnek megannyi állomása van. A legtöbbről meg kell emlékeznünk valamivel, ami majd mindig eszünkbe juttatja azt a különleges pillanatot vagy napot! A GLAMIRA segítségével ezt valóra válthatja.

Amikor kapcsolat gyűrűkről beszélünk, azt gondolnánk, hogy nem a férfiak számára lett kitalálva, holott nagyon elterjedt a férfiak körében is. A Claddagh gyűrű például egy tradicionális ír gyűrű. Sok mindent elárul attól függően, hogy melyik ujjon hordják és melyik irányba néz. Rögtön megmutatja, hogy a kapcsolat milyen státuszban van a szerelem, a barátság vagy a hűség tekintetében. Ez egy csodálatos módja annak, hogy megmutassuk a világnak állapotunkat anélkül, hogy bármit is mondanánk.

A hölgyek részére készült ígéret gyűrűknek több fajtája van. A GLAMIRA ígéret gyűrűk széles választékából különbözős stílusok és tervezések között válogathat. Személyre szabhatja és egyedivé teheti ígéret gyűrűjét a saját stílusának megfelelően. Találjon egy ígéret gyűrűt, mellyel elérheti, hogy jobban szeressék, mint valaha! Tekintse meg honlapunkat és lelje meg a gyűrűt, amelyik a legjobban passzol szerelméhez és ahhoz, amit ki szeretne fejezni vele. Amikor ajándékba adja valakinek, nem csupán fémet és követ ajándékoz, Annál sokkal többet! Szívének egy részét adja. Valami különlegeset.... Amit az ajándék gyűrűnek is ki kell fejeznie.

Valódi és komoly kapcsolatban van? Akkor miért ne keresne egy gyűrű párt, amely illik ahhoz, akiért a szíve dobog? Ami megmutatja, hogy a legfontosabb az, amit együtt tesznek. Egy ilyen gyűrű párral úgy érzik majd, mintha az univerzumban teljes lenne az egyensúly. Az egyensúly, amelyet ez a két gyűrű fejez ki. Két kis gyűrű, amely ebben a hatalmas univerzumban lebegve találkozik egymással egy mosolyra, csókra és ölelésre...

Az ígéret gyűrűre sok más kifejezés van. Ilyen például az elkötelezettség gyűrű, amely szintén az ígéret gyűrűnek felel meg. Megrendelheti saját tervezésű gyűrűit, mindegy minek nevezi őket. Csak ezüst gyűrűt szeretne? Vagy mit szólna az aranyhoz? Sárga, vörös vagy fehér színben? Önnek megannyi választása van, amelyek alapján a GLAMIRA megvalósítja a tökéletes gyűrűt vagy gyűrűket Ön és kedvese számára.

Szeretne egyel előrébb lépni és megtervezni a gyűrűket? Mit szólna, ha egyedi igéret gyűrűit név, dátum vagy bármilyen más szó gravírozásával tehetné egyedivé? Csak Önön múlik! A személyre szabás egy csodálatos módja annak, hogy hozzáadjon valamit önmagából a kiválasztott gyűrűkhöz. Amennyiben pénztárcája nem engedi meg a magas karátszámot, miért ne írna valamit a gyűrűbe, amely felér ezer karáttal! Még mindig nem tud dönteni? Akkor hívja a GLAMIRA segítőkész ügyfélszolgálatát, hogy kérdéseire választ kapjon!

Uraim! Nehéz felvenni a ritmust a mai szokásokkal és hóbortokkal, de nem nálunk! Ha egy igéret gyűrűt szeretne a kedvesének, a legjobb helyen jár. Néhány kattintással vagy érintéssel válassza ki és rendelje meg Neki gyönyörű ígéret gyűrűjét. Kedvese azt fogja hinni, hogy Ön az univerzum legfényesebb csillaga, amikor az Ön által tervezett ígéret gyűrű megérkezik és megcsillogtatja vele ujjait. Csillogni fog, mint a szemei, amelyek első látásra meghódították az Ön szívét. Legyen még nagyobb sztár és válasszon a szíves ígéret gyűrűk közül. Uraim! A GLAMIRA holnapja valójában pont Önöknek készült.

Már tudja mit jelent az ígéret gyűrű: egy lépéssel közelebb kerülni az eljegyzéshez. Megmutatni, hogy nem lát mást, csak azt, aki a kezét fogja. Azt az egyet, aki a gyűrűjét hordja, kettejükét... Micsoda történetük van! Amit mindenki !meg fog ismerni, aki látja a gyűrűt. Akár együtt, akár külön, a gyűrű meg fogja mutatni a világnak, hogy rabjai egymásnak. A gyűrű, amely olyan akár egy ölelés az ujjon... Amely mindig emlékeztet arra, aki szeret minket, melynél nincs jobb érzés.

Egy utolsó megjegyzés: Ha kényelmetlenül érzi magát a helyzetben és fél választani, tekintse meg az ígéret gyűrűk mindkettejük számára szekciónkat. A GLAMIRA ígéret gyűrűk széles választékában elvegyülve könnyedén megtalálhatja a megfelelőt. Ahogy az már megszokott a GLAMIRA-nál, rendelése során megvan a lehetősége, hogy ígéret gyűrűjébe gravíroztasson. Ne feledje! Amennyiben kérdése merülne fel, nyugodtan hívja ügyfélszolgálatunkat és kérje segítségüket rendelése során. Nincs abban semmi kivetnivaló, ha valaki végigkíséri az első rendelésénél.