Betöltés...

Ékszervédelmi Tervek

Mi az Életre Szóló Ékszer Garancia?

Az Életre Szóló Ékszer Garancia garantálja, hogy a terméket a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártották és az eredeti tervezés vagy kivitelezés esetleges hibáit a gyártó egy életen át fedezi.

Mire terjed ki az Életre Szóló Garancia?

- Hibák az eredeti terméktervezésben

- Hibák a felhasznált anyagokban (például fém típusa vagy színe)

- Megmunkálásból eredő kivitelezési hibák

Mik azok az Ékszervédelmi Tervek?

Az ékszervédelmi tervek kibővített szolgáltatási tervek, amelyek olyan további szolgáltatásokat nyújtanak Önnek, amelyekre nem terjed ki a normál életre szóló garancia. Ezek a tervek szélesebb körű védelmet tesznek lehetővé ékszerei számára az Életre Szóló Garancián túl.

Mi a különbség az Életre Szóló Ékszer Garancia és a Védelmi Tervek között?

Minden GLAMIRA termékhez Életre szóló jótállási terv tartozik, amely kiterjed a gyártási hibákra, de nem terjed ki a termék rutinszerű karbantartására és/vagy a normál időbeni elhasználódásból, helytelen használatból vagy balesetből eredő károkra. Az életre szóló garancia nem jár további költségekkel.

A védelmi tervek ezzel szemben kiterjednek a karbantartási követelményekre vagy a normál kopásból, helytelen használatból vagy balesetekből eredő károkra. A kiválasztott védelmi tervekért, fedezeti lehetőségtől függően további díjat kell fizetni.

Hányféle védelmi terv áll rendelkezésre?

Két különböző lefedettségi szinttel rendelkező védelmi tervet kínálunk.

Kötelező-e védelmi tervet választani?

Nem, a védelmi tervek nem kötelezőek; azonban választhat a rendelkezésre álló lehetőségek közül, ha hosszabb lefedettséget szeretne ékszerei számára.

Mi a különbség a Bővített Védelmi Terv és a Bővített+ Védelmi Terv között?

A két csomag közötti különbség a nyújtott szolgáltatások lefedettsége. A bővített védelmi terv lehetővé teszi, hogy karbantartási szolgáltatásokat kapjon a 60 napos visszaküldési időszak után, míg a Bővített+ Védelmi Terv szélesebb körű karbantartási szolgáltatásokat nyújt, beleértve az újragyártást és a kőcserét.

Mennyibe kerül a Védelmi Terv?

A költség a választott terméktől és a fedezet mértékétől függ. Megtekintheti a kiválasztott csomag költségét és a fizetés során hozzáadhatja rendeléséhez.

A visszaküldési díj benne van a Védelmi Tervemben?

Igen, amikor visszaküldi termékét a Védelmi Terv szerinti szervizelésre, küldeményazonosítő címkét biztosítunk Önnek és nem kell fizetnie a visszaküldésért.

Hogyan kell érvényesíteni a Védelmi Terveket?

Mindössze annyit kell tennie, hogy kövesse szokásos visszaküldési eljárásunkat és írja le a védelmi tervében szereplő kérelmét. A védelmi tervre vonatkozó előfizetése elérhető lesz rendszerünkben és termékét ennek megfelelően szervizeljük.

Hogyan lehet megújítani a Védelmi Tervet?

A kibővített védelmi tervek csak a kiválasztott időszakra érvényesek és nem újíthatók meg.

Mi a teendőm, ha úgy döntök, hogy visszaküldöm a termékemet visszatérítésre?

Amennyiben minden visszaküldési feltételnek megfelelő terméket küld vissza (a kiszállítástól számított 60 napon belül, eredeti, nem használt állapotban, termékcímkével együtt), a védelmi terv díját is visszatérítjük.

Használhatom egy másik ékszerész szolgáltatását az alapvető karbantartáshoz, amíg érvényes a védelmi tervem?

Mind az Életre Szóló Garancia Terv, mind a Védelmi Tervek érvénytelenek, ha harmadik fél módosítja a terméket. Kérjük, ne szervizeltesse termékét máshol.

A Szolgáltatások Leírása

 • Gyártási hibák: Gyártási hibának minősülnek az eredeti termék tervezési hibái, valamint a hibás fém- vagy gyártási hibák.

 • Gyűrű átméretezés: Egyszeri ingyenes átméretezést csak a kézbesítését követő 60 napon belül kínálunk. Ezt az időszakot követően nem áll módunkban gyűrűméretezési szolgáltatást nyújtani. A Bővített Védelmi tervek lehetővé teszik, hogy akár 60 nap elteltével is visszaküldje a gyűrűjét átméretezésre.

 • Ródium bevonat helyreállítása, polírozás és kidolgozás: Rendszeres használat mellett az ékszerek fémje elveszíti fényét; a gyűrű vagy a ródium bevonat (ha van) idővel elhalványulhat. Ékszereit díjmentesen polírozzák és/vagy felületét vagy ródiumbevonatát helyreállítják a Bővített Védelmi terv segítségével

 • A foltok és a patina eltávolítása: Függetlenül attól, hogy milyen fém az ékszer, a használat módjától függően elhomályosulhat vagy patinás lehet. A Bővített Garancia minden szennyeződés, folt, patina vagy oxidáció eltávolítására vonatkozik.

 • Törött ékszerek javítása (hiányzó részek nélkül): Az ékszer ütés, helytelen használat vagy baleset következtében eltörhet. Védelmi terveink a törött részek javítására is kiterjednek, amennyiben az ékszerből nem hiányzik rész, és a rajta lévő drágakövek (ha vannak) épek.

 • Gyémántok, drágakövek és gyöngyök karbantartása: A gyémánt örökké tart, de különleges odafigyelést igényel, hogy megőrizze csillogását. A drágakövek és a gyöngyök is nagyon kényesek, ezért meg kell tisztítani őket, hogy sokáig megőrizzék természetes szépségüket. A gyémánt-, drágakő- és gyöngykarbantartás magába foglalja az ékszereken található kövek és gyöngyök tisztítását.

 • Kövek rögzítése (nem fogas beállítások): A nem karmos foglalatú ékszereken lévő kövek idővel meglazulhatnak és emiatt leeshetnek. Rögzítjük a köveket a nem karmos foglalatú köveket, hogy a helyükön maradjanak.

 • Karmos foglalat szűkítése: Az ékszer karmai beakadhatnak a ruhába és meggörbülhetnek vagy idővel meglazulhatnak, amitől a kő kieshet. Ezzel a szolgáltatással szűkítésre kerülnek az ékszerei karmai.

 • Sérült foglalatok javítása: A sérült gyűrűfejet vagy az ékszeren lévő foglalatot megjavítjuk.

 • Átalakítás: A gyűrűje elkezdheti elveszíteni alakját a napi használat okozta ívek és horpadások miatt. Ez a szolgáltatás minden görbe ékszer átalakítását/javítását tartalmazza.

 • Láncok, kapcsok, fülbevaló hátoldalak, mandzsettagomb hátoldalak javítása: Az ékszeren lévő láncok beakadhatnak és elpattanhatnak, a karkötő vagy a lánckapcsok megsérülhetnek a gyakori használat következtében. A fülbevaló és a mandzsettagomb hátoldala kilazulhat vagy megsérülhet a normál kopás következtében. Az ilyen eseményekből eredő károkat megjavítják.

 • Sérült vagy hiányzó kövek pótlása 2,5 mm/db-ig: Minden sérült vagy hiányzó drágakövet 2,5 mm-ig ingyenesen pótolunk. A terv során kicserélt kövek összlétszáma nem haladhatja meg az ékszeren felhasznált kövek számát.

 • Sérült vagy hiányzó gyöngyök pótlása: A sérült vagy hiányzó gyöngyöket költségmentesen pótoljuk. A terv során kicserélt gyöngyök száma összesen nem haladhatja meg az ékszeren felhasznált gyöngyök számát.

 • Sérült zománc-, ónix-, kerámia-, bőr-, fa- vagy karbon részek javítása: Az ékszer zománc-, ónix-, kerámia-, bőr-, fa- vagy karbon részek megsérülhetnek normál kopás, helytelen használat vagy balesetek következtében. Ezeket az részeket javítjuk és/vagy helyreállítjuk.

 • Sérült vagy hiányzó középső kő cseréje: Bármilyen típusú vagy méretű középső kő cseréje ingyenes. Ez a szolgáltatás a védelmi időszak alatt csak egy alkalomra korlátozódik.

 • Törött ékszerek újragyártása (hiányzó részek nélkül): Az ékszer ütés, helytelen használat vagy baleset következtében eltörhet. Ha a törött részek javítása nem lehetséges, ékszereit újragyártjuk addig, amíg nem hiányoznak belőlük részek és a drágakövek (ha vannak) épek/hiánytalanok.

 • Ingyenes gravírozás szállítás után: A gravírozás a megrendelés időpontjában ingyenes szolgáltatás; ezt a szolgáltatást azonban utólag nem biztosítjuk. A kiszállítás utáni egyszeri ingyenes gravírozás a Bővített+ Védelmi Terv hatálya alá tartozik.

 • Pénzvisszatérítés az átvételt követő 60 napban: 60 napos visszaküldési szabályzatot biztosítunk ékszereire. A védelmi tervek nem terjednek ki arra, hogy a 60 napos visszaküldési időszakot követően visszaküldjék a terméket visszatérítésre.

 • Bolti kredit az átvételt követő 60 napban: 60 napos visszaküldési szabályzatot biztosítunk ékszereire és a bolti kredit az egyik visszatérítési lehetőségünk. A védelmi tervek nem terjednek ki arra, hogy a 60 napos visszaküldési időszakot követően a terméket bolti kredit igénylésre visszaküldjék.

 • Elvesztés vagy lopás: Az Ön ékszere a megrendelésben szereplő címre történő szállításkor az elveszés ellen biztosított; azonban a Védelmi tervek nem terjednek ki a szállítást követő elvesztésre vagy lopásra. Felveheti a kapcsolatot egy biztosító társasággal, ha ezt a szolgáltatást szeretné igénybe venni.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 • A védelmi tervek a termék kiszállítását követően a kiválasztott ideig maradnak érvényben.

 • A védelmi tervek nem ruházhatók át más személyre, más megrendelésre vagy termékre.

 • A védelmi terv díja egyéb szolgáltatásra nem használható fel.

 • A védelmi terv díja készpénzre vagy bolti kreditre nem beváltható.

 • Ingyenes gyűrű méretezés csak évente egyszer lehetséges a védelmi időszak alatt.

 • Az ingyenes középső kő cseréje a védelmi terv kiválasztott időszakában csak egyszeri alkalomra korlátozódik.

 • A 2,5 mm-es kövek cseréje az ékszeren lévő kövek teljes számára korlátozódik (2,5 mm/db). A terv során kicserélt kövek száma nem haladhatja meg az ékszeren felhasznált kövek összlétszámát.

 • A védelmi tervek szerinti szolgáltatások csak a megrendelésben eredetileg kiválasztott termékjellemzők javítására vagy helyreállítására terjednek ki és nem tartalmazzák más terméklehetőségekre történő cseréjét, mint például különböző típusú kő, ötvözet, ötvözet színe, szélesség, vastagság vagy gyűrű felület.

 • A hiányzó ékszer részek pótlására a védelmi tervek nem terjednek ki. Az ingyenes javítási szolgáltatások igénybevételéhez minden törött alkatrészt a termékkel együtt vissza kell küldeni.

 • A védelmi tervek nem terjednek ki elvesztésre vagy lopásra.

 • A javítási folyamat körülbelül 25 munkanapot vehet igénybe a védelmi tervekben foglalt eljárások végrehajtásához.

 • A védelmi tervek csak a vásárláskor érvényesek, külön nem vásárolhatóak meg.

 • A védelmi tervek érvénytelenek, ha a terméket harmadik fél szervizelte, javította vagy módosította..