Betöltés...

Eljegyzési Gyűrű Útmutató

ENGAGEMENT RING GUIDE

Mennyit érdemes költenem?

Egy eljegyzési gyűrűt egyszer vásárol meg egy életen belül, így nagyon egyedi és különleges az ügyfél és a felhasználó számára is. 1 hónapos fizetést, 2 hónapos fizetést vagy többet szeretne költeni? Az igazság az, hogy az eljegyzési gyűrű költségvetése nagyon viszonylagos, és természetesen nincsenek szabályai, de mindenkinek különböző elvárásai vannak. Először is kigondolhat egy költségvetési keretet, majd átgondolhatja stílusát, ízlését. A formatervek, a kő és a fém opciók böngészése után ellenőrizze az árakat és keresse meg azokat az alternatív stílusokat, amelyek az Ön által tervezett legközelebbi összeget biztosítják. A gyémántok mindig a legjobb választások az erős és hosszú élettartamuk miatt, de természetesen, mivel nagyon ritka és egyedülálló, meg kell jegyeznünk, hogy a gyémánt eljegyzési gyűrűk a megszokott árakhoz képest egy lépcsőfokkal felettebb vannak. A pénzügyi helyzete, a partnere elvárásai és az Ön szándéka a legfontosabb tényezők, amelyekre hangsúlyt kell fektetnie. A költségvetés tervezése után tekintse meg a stílusokat, és találja meg a legmegfelelőbb darabot, miközben a partnere stílusát is figyelembe veszi . Függetlenül az árcédulától, ha már eldöntötte az árkategóriát, a legfontosabb probléma a legjobb dizájn kiválasztása. Biztosnak kell lennie abban, hogy partnere pontosan megkapja, amit akar, és hogy mit engedhet meg magának. Ezért, ahelyett, hogy maga körül a mítoszol, hallgassa a belső hangját, és találja meg a a legjobb gyűrűt a szeretett partnerének, ami boldoggá teszi Őt örökké.

Melyik fémet kellene választanom?

ENGAGEMENT RING GUIDE

Ez egy nagyon személyes választás, mivel minden nőnek más a stílusa, ezért először is meg kell vizsgálnia ízlését, stílusát, és figyelnie kell az ékszer darabjaira és színeire is. Ha partnere a klasszikus stílust szereti, egy örökzöld sárga arany jó választás lehet. Másrészt, hogyha az aktuális trendeket követi, akkor a fehér arany lehet nagyon alkalmassab lehet. A platina nagyszerű választás, ha mindennap viselni fogja a gyűrűt, és ha aktív életet él. A Palládium pontosan fogja tükrözi az érzelmeit könnyed súlyával. De ha ő egy romantikus hercegnő, akkor a rózsaszín tónusaival a vörös arany nagyon boldoggá fogja Őt tenni.

Melyik stílust kellene választanom?

Melyik stílust kellene választanom? ( A classic solitaire helyett az egyedi stílusokat paved stones, halo...stb.) A gyűrű stílusa kimutatja a személyes ízlését, és fizikai bizonyítéka az egyedi stílusának, ezért minden ékszertervező és márka ismeri a széles kínálat fontosságát, hogy sok különböző választékot tekinthessen meg.

Solitaire Pave

Solitaire Pave: Ha egy klasszikus szerető és egy minimalista, egy egyszerű, de csillogó solitaire pave stílus meg fog felelni Önnek. Az apró fémgyöngyök és a karmok extra csillogást kölcsönöznek a kőnek, és tökéletesen kiemelik a középpontot. Szert tehet egy modern vagy vintage stílusra az ízlésének megfelelően egy solitaire pave-vel.

Tekintse Meg A Solitaire Pave Stílusu Gyűrűket 
Halo

Halo: Ragaszkodik a trendekhez és divatos darabokhoz de mégis ízléses legyen? A Halo stílus az Ön választása lehet. A Halo dizájn nagyobb középkő megjelenést eredményez és a kő akcentusára fokozza hangsúlyt.

Tekintse meg a Halo Stílusu Gyűrűket 
Virág

Virág: Tetszenek az elegáns és csinos virágos modellek, de rajong a populáris modellek iránt is? A virág kollekció sok egyedülálló megjelenést tesz lehetővé. Ha kicsi és elegáns keze vagy ujja van, a gyengéd modellek kecses megjelenést kölcsönözhetnek számára.

Tekintse Meg A Flower Stílusu Gyűrűket 
Exclusive

Exclusive: : Ha kalandvágyó, kreatív, az exclusive kollekció megfelelhetnek az Ön elvárásainak. Tudjuk, hogy a szépség a részletekben áll, a finoman kidolgozott minták segítenek megmutatni a középkő kiemelkedő látványát.

Tekintse Meg Az Exclusive Stílusu Gyűrűket 
Tension

Tension: Ha a modern és trendi megjelenés stílusát tükrözi, az egyedi megjelenése és a ragyogó kivitele minimális fémkörnyezetének elbűvölő fény visszaverése nagyon jól fog illeni Önhöz.

Tekintse Meg A Tension Stílusu Gyűrűket 
3 & 5 Köves

3 & 5 Köves: 3 köves eljegyzési gyűrű stílus a múlt, a jelen és a jövő szimbóluma, ezért üzenete időtlen és örök. Az akcentus kövek ugyanazok a kőméretek lehetnek, vagy kisebbek lehetnek, mint a középkő. Ha szereted a csillogó modelleket, az öt kőből készült gyűrű stílus lehet az Ön választása, mert a tervezés maximális fényességet és szemet gyönyörködtető fény visszaverődést biztosít.

Tekintse Meg A 3 & 5 Köves Stílusu Gyűrűket 
Oldalsó kő

Oldalsó kő: Csak annyit szeretne, hogy több ragyogást és csillogást érjen el a stílusához? Ha szeret csillogni és ha a szerelem forog a feje körül, az oldalsó kő kiválasztása lehet megfelelő az Ön számára. A figyelemfelkeltő megjelenése középső kő felé irányítja az összes figyelmet, és észrevehető fényt hoz magára.

Tekintse Meg Az Oldalsó Köves Stílusu Gyűrűket 
Solitaire Dizájn

Solitaire Dizájn: Ha a nem hagyományos és egyedi stílusok vonzóak az Ön számára, a modern solitaire-kollekció megkönnyíti az ideális modell létrehozását. Felejtse el a klasszikus szabályokat, és indítson el egy új trendet egy ultra-modern stílus létrehozásával.

Tekintse Meg A Design Solitaire Stílusu Gyűrűket 
Gyöngy

Gyöngy: Ha trendszetter, és hogyha változatosságokra vágyik, a lélegzetelállító gyöngy gyűrű az Ön alternatívája lehet. A gyöngy időtlen és elegáns szépsége, kifinomult megjelenést kölcsönözve örökre Önnel lesz. Kombinálhatja gyöngyöket színes drágakövekkel vagy klasszikus gyémántokkal.

Tekintse Meg A Gyöngy Stílusu Gyűrűket 

Melyik követ kell választanom?

A kő színe nagy szerepet játszik az Ön személyes preferenciájában, és nagyon fontos a megfelelő kő kiválasztása. Fedezze fel a drágakövek titkos jelentését, hogy különlegessé tegye az eljegyzési gyűrűt.

Gyémánt

Gyémánt: A tiszta szépségével ártatlanságot szimbolizáló, csodálatosan csillogó és időtlen szépségű gyémántot évszázadok óta a nők díszítik. A gyémántok egyszerű és ártatlan szépsége minden bizonnyal a tökéletes választás lehet.

Tekintse Meg A Gyémánt Eljegyzési Gyűrűket  
Fekete Gyémánt

Fekete Gyémánt: Magabiztos és különleges... A szilárd megjelenés és a fekete árnyék erős vágya a stabilitást jelképezi. Ha egy bizonyos és magabiztos stílussal rendelkezik, akkor biztos lehet benne hogy a fekete gyémánt titokzatos megjelenése a stílusához egy új dimenziót fog adni. Ha modern vagy kifinomult megjelenésű, ez az időtlen divatos szín növelni fogja a bizalmát és a stílust fog adni a lelkéhez.

Tekintse Meg A Fekete Gyémánt Eljegyzési Gyűrűket 
Smaragd

Smaragd: Szeretnénk a tavaszi szerelmeseink figyelmét felhívni! Az egyedülálló élénk zöld, a szerelem és az újjászületés szimbóluma. Felszeretnénk hívni a művészek és kreatív emberek figyelmét mert a smaragd eljegyzési gyűrű lesz az Önök választása! A smaragd a boldog és sikeres házasság szimbóluma is.

Tekintse Meg A Smaragd Eljegyzési Gyűrűket 
Zafír

Zafír: Az élénk kék tónusok a hűség és a bizalmat szimbolizálják. A bűvölő óceánok és tengerek kék színével rendelkező tónusok nyugalmat fognak hozni az életére. Ha magabiztos és kitartó, akkor ez az Ön köve.

Tekintse Meg A Zafír Eljegyzési Gyűrűket 
Rubin

Rubin: Erős érzelmek és a legszebb szerelmi viharok ... Rubin szenvedélyt és királyságot fog hozzáadni az eljegyzési gyűrűdnek. A mélyvörös vibráció gazdagságot és szépséget teremt. Feltétlen szeretet és igazi szenvedély jelképe.

Tekintse Meg A Rubin Eljegyzési Gyűrűket 
Fehér Zafír

Fehér Zafír: Ha a nemesség, a klasszikus és a titokzatosság Önt tükrözi, ez a színtelen és időtlen elegancia az Ön választása. Ha bensőséges harmóniája van, és ha ezt a harmóniát magával akarja vinni mindenhova, akkor a fehér zafír tökéletes választás.

Tekintse Meg A Fehér Zafír Eljegyzési Gyűrűket 
Ametiszt

Ametiszt: A misztikus bíborvörös megjelenés nagyon nagy energiát és nagyszerű kombinációt teremt fehér arany, palládium vagy platina segítségével. Ha erős és trendi megjelenést szeretne, megtekintheti az Ametiszt kollekciót.

Tekintse Meg Az Ametiszt Eljegyzési Gyűrűket 
Citrin

Citrin: Ha magas energiával rendelkezik a citrin sugárzó színe egyéniségét jelképezheti. A színárnyalata, olyan mint a napsugarak ajándéka, bátran és erőteljesen nyilváníthatja meg a megjelenését. Ha optimista és szociális jellegű, akkor ez a kecses kő felemeli a személyiségét.

Tekintse Meg Az Citrin Eljegyzési Gyűrűket 
Kék Topáz

Kék Topáz: Ha kedveli a fényes és erős kék árnyalatokat, a kék topáz külön figyelmet fog felkelteni az eljegyzési gyűrűn. Az egyedülálló ragyogásával lélegzet elállító, csábító kék csillogása pedig a hűséget szimbólizáló.

Tekintse Meg Az Kék Topáz Eljegyzési Gyűrűket 
Gránát

Gránát: A legelegánsabb piros árnyalat nagyon intenzív és erős megjelenést szimbolizál. A gránát kő az élet és a vitalitás színe, tehát ha nagyon magas életenergiája van, nagy szeretet fog hozni az életére és támogatja az örök szereteted. A gránát egy egész életen át tartó romantika jelképe.

Tekintse Meg Az Gránát Eljegyzési Gyűrűket 
Olivin

Olivin: A mesebeli ereje és a fény visszaverődés megragadja, ha szereti a zöld-sárga színárnyalatokat. A barnás tónusa emlékeztetni fogja az anyaföldre.

Tekintse Meg Az Olivin Eljegyzési Gyűrűket 
Akvamarin

Akvamarin: A lenyűgöző kék szín és a mélykék árnyalatai tökéletesen illeszkedik a fém színeihez. A szemet gyönyörködtető friss megjelenése, legszebb emlékeit fogja feleleveníteni. A trópusi óceán kék a szereteted szimbóluma.

Tekintse Meg Az Akvamarin Eljegyzési Gyűrűket 
Tűz Opál

Tűz Opál: Sötét Narancssárga színe a tengerparton egy romantikus naplementére fogja Önt emlékeztetni. Magas rezgésű energiája pozitív hangulatot kölcsönöz lelkünknek. Ez is a tartós boldogság szimbóluma, és illik a kreatív álmodozókhoz. Ha az álmaidat követed és minden ha mindig jól érzed magad, függetlenül attól, hogy hol vagy, akkor a tűz-opál eljegyzési gyűrű lesz a legnagyobb támogatója.

Tekintse Meg Az Tűz Opál Eljegyzési Gyűrűket 
Zöld Ametiszt

Zöld Ametiszt: A világos zöld árnyalat a megújulás szimbóluma, és ha tetszik egy lenyűgöző, mégis ritka megjelenés, a zöld ametiszt egy nagyon jó lehetőség az Ön számára. Az életed új fejezete és egy új kezdete lehet. Ha a személyiséged mindig örömmel fogadja az új kihívásokat gyönyörű ritka színtónusa, nagyon jól fog Önhöz illeszkedni.

Tekintse Meg Az Zöld Ametiszt Eljegyzési Gyűrűket 
Zöld Turmalin

Zöld Turmalin: Ha örömteli lelke van, és ha egyensúlyba van a környezetével, a zöld turmalin zöld árnyéka ki fogja teljesíteni az Ön karakterét. Ünnepelje élete legszebb pillanatát egy zöld turmalin eljegyzési gyűrűvel.

Tekintse Meg Az Zöld Turmalin Eljegyzési Gyűrűket 
Rózsaszín Turmalin

Rózsaszín Turmalin: A rózsaszín romantikus, de fényes megjelenése első látásra megragadja. Ez a tiszta szerelem színe és a legédesebb rózsaszín tónus, amit valaha is láthat. Ha finom és gyengéd stílusa van, a rózsaszín turmalin eljegyzési gyűrű az Ön kedvence lesz! Emellett állandó emlékeztető a mély szeretetedre.

Tekintse Meg Az Rózsaszín Turmalin Eljegyzési Gyűrűket 
Rózsakvarc

Rózsakvarc: A bájos és puha rózsaszínű tónusok romantikus kinézetet hoznak rád. Nem túl nagy figyelem felkeltő, de könnyű felismerni! A rózsa kvarc nyugodt energiája olyan, mint egy olyan kikötő, amelyet mindig szeretne védeni, mint a kapcsolatod. Ha igazi romantikus vagy, tartsd örökké ezt a gyönyörű pillanatot a rózsakvarc eljegyzési gyűrűddel.

Tekintse Meg Az Rózsakvarc Eljegyzési Gyűrűket 
Yellow Sapphire

Sárga Zafír: A fényes sárga tüze összes érzékeit fel fogja kelteni. Ideje bemutatni a kreatív és intellektuális energiáját. Ha erős és bátor személyiséged van, a gazdag sárga árnyalat minden érzelmeidre fog hatni.

Tekintse Meg Az Sárga Zafír Eljegyzési Gyűrűket 
Füstkvarc

Füstkvarc: A kő rejtélyes színe egyedi megjelenést kölcsönöz az eljegyzési gyűrűnek. Meleg tónusával természetes érzetet ad a tulajdonosnak. Földes megjelenésű, így minden természet szerelmese viselheti ezt a kőt. Nem túl villogó mert itt az ideje hogy leereszkedjen a Földre!

Tekintse Meg Az Füstkvarc Eljegyzési Gyűrűket 
Tanzanit

Tanzanit: Nagyon egyedi drágakő, és ha szereted a ritka, gyönyörű és szemet gyönyörködtető darabokat, a tanzanit az Ön választása. Minél mélyebb és gazdagabb színárnyalattal rendelkezik annál nagy különbséget hoz az eljegyzési gyűrűdben. Az egyedisége és szín tónusa lenyűgöző. Ha tetszik a rendkívüli, a tanzanit meg fogja lepni Önt és szeretteit.

Tekintse Meg Az Tanzanit Eljegyzési Gyűrűket