Betöltés...

Etikai Beszerzés

Az etikához erősen ragaszkodó GLAMIRA tiszteletben tartja az emberi jogokat, a polgári szabadságjogokat és a helyi szokásokkal kapcsolatos alapvető habitusokat, és elkötelezett a forrásaink integritásának biztosítása és a társadalmi és környezeti felelősség legmagasabb színvonalának fenntartása mellett.

A GLAMIRA csak azoktól az országoktól szerzi be a gyémántokat, amelyek teljes mértékben részt vesznek a Kimberley Process Certification Scheme-ban (KPCS). Ez egy nemzetközi kooperatív megfigyelő rendszer, melynek célja a "konfliktus- mentes gyémántok" áramlását kiküszöbölhesse a nyers gyémántok importjában és exportjában. A Kimberley Process megköveteli tagjaitól, hogy szorosan ellenőrizzék, hogy a gyémánt beszerzések nem finanszírozzák a lázadó mozgalmakkal szembeni erőszakot

A Kimberly Process-szel Kapcsolatban

A Kimberley Process akkor kezdődött, amikor a 2003 óta előnyben levő Dél-Afrikai gyémántgyártó államok 2000 májusában találkoztak Dél-Afrikai Kimberley-ben. Minden ország számára nyilvánossá vált, hogy 2013-tól 54 résztvevő vesz részt, és 81 országot képvisel az egész világon beleértve az Európai Uniótól az Egyesült Államokig. Ez egy civil társadalmi kezdeményezés, és végrehajtja a konfliktus zónákból érkező konfliktusos gyémántok áramlásának megakadályozására vonatkozó követelményeket, amelyeket az ENSZ határoz meg.

A Kimberley Process Certification Scheme (KPCS) garantálja, hogy minden olyan nyers gyémánt, amely két aláíró ország közötti nemzetközi határt átlép, "konfliktus- mentes".

A GLAMIRA tanúsítja, hogy gyémántjait a Kimberley Process-nek megfelelő beszállítói által írt írásos garanciák alapján vásárolják.

Tudjon meg többet a Kimberley Process-ről:
http://www.kimberleyprocess.com/home/index_en.html/

A Palládium és Platinának az Etikai Beszerzése

A GLAMIRA palládium és platina beszállítói kötelesek betartani a konfliktus- mentes beszerzési követelményeket. A Glamira valamennyi szállítójának meg kell felelnie az egészségügyi és biztonsági előírásoknak, az etikai kereskedelmi szabványoknak és a munka körülményeknek. Csak a tanúsított palládium és platina van felhasználva a GLAMIRA termékek előállításához.

Ha többet szeretne megtudni a beszerzési igazolásokról, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz