Betöltés...

Árpolitika

Árpolitikánk azt a célt tükrözi, hogy a piacon a legjobb árat fenntartsuk, miközben magas színvonalat kínálunk. A GLAMIRA büszkén áll a termékei mögött, és végtelen változatosságot kínál a formatervezésben és a lehetőségek módosításában. Célunk, hogy az árakat minél alacsonyabb szinten tartsuk, anélkül, hogy veszélyeztetnénk a termékek minőségét.

A GLAMIRA online üzemeltetésű, elkerülve a felesleges költségeket, miközben sok kiskereskedő köteles a fizikai üzletek magas üzemeltetési költségeit alkalmazni.

HOGYAN TARTJUK MEG ALACSONY ÁRAINKAT?

  • Az ékszer kereskedelemben megalapozott gyökerei - Az online ékszer kereskedelemben eltöltött két évtizedes eredményeként pontosan tudjuk, hogyan kezeljük költségeinket minden szinten.

  • Közvetlenül a forrástól - Ez vonatkozik minden drágakőre és ékszerre. Egy tipikus kiskereskedelmi értékesítés során, minden egyes modellnek a gyártási lépése befolyásolja a termék végső árát. Mi vagyunk a gyártók, akik a gyártási folyamatban a rendelés kezdetétől, a futárhoz továbbítják. A kereskedők, az importőrök, a nagykereskedők és a nagyüzemi áruházak mellőzése révén hatalmas megtakarítást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

  • Hosszú távú együttműködés megbízható beszállítókkal - Az anyagok legjobb forrásainak feltárása és a beszállítókkal való egészséges kapcsolatok fenntartása lehetővé teszi számunkra, hogy megtakaríthassuk a termeléshez szükséges költségeket, ami az elérhető végtermék árát eredményezi. A már meglévő hosszú távú kapcsolatok megbízható forrásokkal a legkiválóbb minőségű nyersanyagok érdekében lehetővé teszik számunkra, hogy a piacon a legjobb árat kínáljuk.

  • Az online üzemeltetés előnyei - Lehetővé teszi a létesítmények költségeinek, karbantartásának és foglalkoztatásának megtakarítását, amely egy fizikai üzlethez lenne szükséges, és amit kénytelenek lennénk a termék végső árába beépíteni.

  • Nincs raktár - Vásárolja azt, amit szeretne és ne azt, ami raktáron van - Mivel minden rendelést az alapoktól kezdünk, az Ön által megadott adatok és testreszabott feltételek szerint. Mivel nem raktárkészletről dolgozunk, ez a legoptimálisabb anyagfelhasználást és raktározási költséget eredményezi. Az Ön által megadott költségkeretnek megfelelő legkedvezőbb ajánlatot tudjuk adni, és a fém, kő, karát és méret tekintetében is szabadon választhat.

    Nagy erőfeszítést fektetünk abba, hogy ügyfeleink számára a legjobb árakat és minőségi termékeket biztosítsuk. E cél elérése érdekében nem tudunk számos ékszert előállítani ügyfeleink összehasonlítási céljáért. Összehasonlítási vásárlás esetén a GLAMIRA fenntartja a jogot, hogy egy vagy több tételt töröljön rendeléséből.

  • Saját szakértői csapatunk - tervezők, gemmológusok, ékszerész szakértők azonosítják az anyagokat és azok minőségét (fémek és kövek), új terveket készítenek és gyártanak együtt, további működési költségek nélkül.

  • Nincsenek rejtett díjak - A terméket az összes kiválasztható specifikációval személyre szabhatja. A terméket további költségek nem terhelik, így valóban csak a termék ellenértékét kell kifizetnie.

Kattintson ide, hogyha többet szeretne megtudni etikus beszerzési politikáinkról.