Betöltés...

Árpolitika

Árpolitikánk azt a célt tükrözi, hogy a piacon a legjobb árat fenntartsuk, miközben magas színvonalat kínálunk. A GLAMIRA büszkén áll a termékei mögött, és végtelen változatosságot kínál a formatervezésben és a lehetőségek módosításában. Célunk, hogy az árakat minél alacsonyabb szinten tartsuk, anélkül, hogy veszélyeztetnénk a termékek minőségét.

A GLAMIRA online üzemeltetésű, elkerülve a felesleges költségeket, miközben sok kiskereskedő köteles a fizikai üzletek magas üzemeltetési költségeit végrehozni.

Hogyan Tudjuk Az Árainkat Eléhetővé Tenni?

  • Az ékszer kereskedelemben megalapozott gyökerei - Az online ékszer kereskedelem két évtizedes hátterében tudjuk, hogyan kezeljük költségeinket minden szinten.

  • Közvetlenül a forrásból - Minden drágakövek és ékszerek. Egy tipikus kiskereskedelemben, minden egyes modellnek a gyártási lépése befolyásolja a termék végső árát. Mi vagyunk a gyártók, akik a gyártási folyamatban a rendelés kezdetétől, a futárhoz továbbítják. A kereskedők, az importőrök, a nagykereskedők és a nagyüzemi áruházak tartózkodása révén hatalmas megtakarítást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

  • Hosszú távú együttműködés megbízható beszállítókkal - Az anyagok legjobb forrásainak feltárása és a beszállítókkal való egészséges kapcsolatok fenntartása lehetővé teszi számunkra, hogy megtakaríthassuk a termeléshez szükséges költségeket, ami az elérhető végtermék árát eredményezi. A már meglévő hosszú távú kapcsolatok megbízható forrásokkal a legkiválóbb minőségű nyersanyagok érdekében lehetővé teszik számunkra, hogy a piacon a legjobb árat kínáljuk.

  • Az online üzemeltetés előnyei - Lehetővé teszi a létesítmények költségeinek, karbantartásának és foglalkoztatásának megtakarítását, amely egy fizikai üzlethez lenne szükséges, ami egyébként a termékek végső árát tükrözné.

  • Nincs raktár - Vásároljon azt amit szeretne, nem azt ami a raktáron van - Mivel minden rendelést nullárol kezdünk, az Ön preferenciáján és testreszabásán keresztül, legmegfontoltabb anyag felhasználást eredményezi, és a raktározási költségeket megtakarítva, mivel nem dolgozunk készletekkel. Meg tudjuk adni ajánlani a legjobb ajánlatot az Ön által felajánlott költségvetés számára, ráadásul fém, kő, karat, méret és egyéb lehetőségek is megadhatók.

    Nagy erőfeszítést fektetünk abba, hogy ügyfeleink számára a legjobb árakat és minőségi termékeket biztosítsuk. E cél elérése érdekében nem tudunk számos ékszert előállítani ügyfeleink összehasonlítási céljáért. Összehasonlítási vásárlás esetén a GLAMIRA fenntartja a jogot, hogy egy vagy több tételt töröljön rendeléséből.

  • Saját szakértői csapatunk - tervezők, gemológusok, ékszerész szakértők azonosítják az anyagokat és azok minőségét (fémek és kövek), új terveket készítenek és gyártanak együtt egy név alatt, további működési költségek nélkül.

  • Nincsenek rejtett díjak - Testreszabhatja az termékét az összes kiválasztható választékokkal. Nem adunk hozzá irreális költségeket termékárunkhoz, így csakis azt a terméke ellentétét fizeti.

Kattintson ide, hogyha többet szeretne megtudni etikai beszerzési politikáinkról.