ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE
 • EZÜST GYŰRŰKÚJ

  FÉRFI ELJEGYZÉSI GYŰRŰK
  A férfi eljegyzési gyűrűk a köteléketek egyedi jelei. Szerelmetek kölcsönös - mutasd meg úgy, hogy kiválasztod a számára tökéletes személyre szabott gyűrűt.

 • Férfi fülbevalók

  Férfi fülbevalók
  Ki mondja, hogy a férfiak nem lehetnek divatosak? Ha a GLAMIRA férfi fülbevaló kollekciójának egy darabját viseli, ugyanúgy feltűnést kelt ékszerével, mint a nők.

 • Bőr karkötők

  FÉRFI KARKÖTŐT
  Egy modern férfi egészítse ki stílusát egy hatásos aprósággal. Férfi bőr karkötőinkkel modern, mindennapos megjelenése tökéletes lesz.

 • Silver ringsÚJ

  Férfi kerámia ékszerek
  Engagement rings for men are a unique sign of your bond. Your love is mutual – show it by choosing the perfect personalized ring for him.

 • Férfi nyakláncok

  Férfi nyakláncok
  Egy kis darabka képes kifejezni ezer szót és megmutatni, mennyire szereti Őt. Egy, a személyiségéhez illő nyaklánc mindig egy fantasztikus ajándékötlet.

 • Men's Necklaces

  Ezüst Gyűrűk
  A little token can tell a thousand words and show how well you know someone. A necklace that suit a man's personality is always a great idea for a special gift.
Betöltés...

GLAMIRA Férfi ékszerek – Személyre szabott gyűrűk és mandzsettagombok

Régi mondás, hogy egy férfinak nem kell több ékszer, elegendő az órája és a jegygyűrűje. Ennek ellenére a GLAMIRA megpróbál betörni a férfiak gardróbjába stílusos, okos és kifinomult férfi ékszereivel. A férfiak esetében fontos, hogy egy viselt darabnak ne csak esztétikai szerepe, hanem valamilyen más jelentősége is legyen; lényeges, hogy modern, uniformizált világukban valamilyen módon ki tudják fejezni egyéniségüket. A férfiasság hangsúlyozásához talál a GLAMIRA férfi ékszerei között mandzsettagombokat és férfi gyűrűk melyek mind az erőt és a vonzerőt hangsúlyozzák.

Nem a ruha teszi a férfit, hanem az ékszerei!
Ha GLAMIRA férfi mandzsettagombjait vagy gyűrűit személyre szabja az ízlésének megfelelő drágakövekkel, egy kis színt vihet határozott megjelenésébe. Amikor a drágakövekre gondol, valószínűleg a gyémánt, a zafír, a rubin és a smaragd jut eszébe először, de a GLAMIRA kínálatában e négy nagy mellett csaknem húsz más drágakövet is talál, köztük az ónixot és a Swarovski kristályokat. Minden drágakő elérhető a rá jellemző, jól ismert színekben, így a választék a vakító fehértől a kéken és a lilán át, a pirosig és a sárgáig terjed; más szavakkal a zafírtól, a topáz színein át, az ametisztig, a gránátkőig, citrinig és még sorolhatnánk.
A megfelelő ötvözet kiválasztása a személyre szabás utolsó lépése, ha ezzel is készen van, ékszere igazán az Ön személyes kiegészítője lesz! Gyűrűjéhez vagy mandzsettagombjaihoz választhat rózsaszín, sárga és fehér aranyat, vagy ezüstöt. Emellett a GLAMIRA kínál kétszínű arany ékszereket is, rózsaszín és fehér, vagy sárga és fehérarany variációkban. A nevét vagy kedvenc mondatát is belevéssük gyűrűjébe, ha úgy kívánja. Gondolja át, mire vágyik, és hagyja, hogy a szíve hozza meg a döntést! Ilyen férfi ékszerekkel nemcsak magabiztos és divatos megjelenése lesz, de lesz egy egyedi története is, hisz ezek az ékszerek személyesen Önnek készülnek majd.
A GLAMIRA férfi ékszer kollekciójával lehetőségek széles körét kínálja arra, hogy megteremtse saját erőteljes és sokatmondó arculatát!