Mandzsettagombok

212 termék [i]
Gyors szűrő
Válasszon követ <span>Válasszon</span> követ <span>Válasszon</span> követ
Clear
Karát Karát Karát
  • Szűrő Szűrő Több
    Szűrő
Lista  Rács 
Növekvő irány beállítása
1 tétel az összes 60 tételből
oldalanként
  • Fajtánként
  • Szűrő
    Speciális
212 módosítható terméket talált. [i]
Stílusok
Fémötvözet
színe
Karát
Szűrő
Speciális
Töltés... Több eredmény betöltése...
Lista  Rács 
Növekvő irány beállítása
1 tétel az összes 60 tételből
oldalanként

Személyre szabott mandzsettagombok férfiaknak – Arany és ezüst mandzsettagombok

A férfiak megjelenésében a kis részletek azok, melyek viselőjükről a legtöbbet árulják el. A mandzsettagombok viselése a személyiség és a kifinomultság hangsúlyozásának egy könnyed és ízléses módja. Ne feledje, hogy a stílusa a saját története, és ebben a történetben Ön választ mondanivalót és fegyverzetet. Lehet Ön a csendes szemlélő vagy az éber őrző… bármit is választ, a GLAMIRA időtlen férfi mandzsettagombjaival színt vihet ingujjaira! Itt, a GLAMIRA-nál legendája főszereplője lehet, hagyja, hogy a részletek hangsúlyozzák erős személyiségét, hitelességét és kifinomultságát.

A GLAMIRA személyre szabható mandzsettagombjai olyan kiegészítők, melyeket hosszú éveken át nagy becsben fog tartani. Ha Ön nem a szavak embere, alakíthatja úgy arany mandzsettagombjainkat, hogy személyiségét egy más, meghittebb szinten hangsúlyozzák. Vagy bízza meg a GLAMIRA-t hogy csomagoljon be egyet a ezüst mandzsettagombok < közül, melyet örömmel elküldünk címére.
A GLAMIRA segít a vőlegényeknek is esküvői öltözetükhöz kiválasztani a megfelelő darabokat. Esküvője napján nem helyes sok kiegészítőt viselnie, a GLAMIRA mandzsettagombjai több, mint megfelelőek erre az alkalomra. Természetesen személyre is szabhatja ezeket, így biztos lehet benne, hogy ezek azok a mandzsettagombok, melyeket viselni szeretne, és olyanok, mint amilyeneket viselni akar. A GLAMIRA rendszere végigvezeti a megfelelő lépéseken, kiválaszthatja a drágakövet, a nemesfémet és a színt. Az eredmény egy csodálatos pár mandzsettagomb lesz, ami megfelelően hangsúlyozza majd az életre szóló elköteleződést, amire esküvőjén fogadalmat tesz. A GLAMRA esküvői mandzsettagombjaiban biztos lehet!
Rendszerünkkel szó szerint megteremtheti az egyedi tervezésű mandzsettagombjait, meghatározhatja a drágakövet (választhat gyémántot, vagy mást, de lehet kő nélküli is) és az ötvözetet. A GLAMIRA mandzsettagomb kollekciója egy végtelen és izgalmas kínálat, ahol biztosan megtalálja, amit keres!