Ingyenes szállítás

  60 napos visszatérítés

 
   

Ékszerek

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE
 • Karperecek

  Karperecek
  Egy egyszerű dolog is nagyon öltöztet | Keltse életre különféle drágakövekkel karperecét, tegye így teljessé megjelenését!

 • Knuckle gyűrűk

  Knuckle gyűrűk
  Néha elegendő néhány apró szép dolog, hogy megújítsa megjelenését és stílusát. Nézze át knuckle gyűrű kategóriánkat, ahol apró és álomszerű darabokra lelhet, melyeket szellemének megfelelően terveztek.

 • SZÍNES GYÉMÁNT ÉKSZEREK

  SZÍNES GYÉMÁNT ÉKSZEREK
  Átgondolt és elegáns ... tökéletesen illik az Ön egyedi személyiségéhez. Válassza a rendkívülit és böngésszen a színes gyémánt ékszer kollekciónkban!

 • MONGRAMOS ÉS NEVES ÉKSZEREK

  MONGRAMOS ÉS NEVES ÉKSZEREK
  Egy ékszer akkor különleges, ha egy monogram, vagy olyan szavak vannak belegravírozva, melyek kifejezik érzelmeit.

 • Bokaláncok

  Bokaláncok
  Egy luxus ékszer, amely angyali hatást ad stílusához. Nézze át bokalánc kollekciónkat, és kényeztesse magát eggyel, ami igazán kedvére való...

 • EGYSZERŰ TERVEZÉSŰ ÉKSZER

  EGYSZERŰ TERVEZÉSŰ ÉKSZER
  Ha az életben kedveli az egyszerűséget, a GLAMIRA Egyszerű tervezésű ékszerei segítenek hangsúlyozni stílusát.

 • kollekcio

  kollekcio
  Gyöngyök, zománc dizájnok és kettős gyűrűk - mindaz, ami álmai ékszeéhez kell! Felejtse el a szokványost, böngésszen kollekciónkban, és válasszon nem mindennapi stílust.

 • ORR FÜLBEVALÓK

  ORR FÜLBEVALÓK
  Csodásan megtervezett orr fülbevalók a divat szerelmeseinek, vágyaik megvalósítására. Változtasson és válassza ezt az egyedülálló ékszert, mely minden életkorban egyre népszerűbb.

 • Bross

  Bross
  Akár édesanyádnak, kedves barátodnak vagy szerelmednek.

 • TERVEZZE MEG ÉKSZERÉT

  TERVEZZE MEG ÉKSZERÉT
  Ha nem találja álomékszerét egyetlen ékszerüzletben sem, jó helyen jár! A GLAMIRA elkészít bármilyen ékszert, amit keres!

ÉKSZEREK

Az ékszerek hatalmuknál fogva bármilyen érzelmet megtestesíthetnek, amitől Ön különlegesnek érezheti magát. Az ékszer alapkét szolgál az egyedi, stílusos megjelenéshez, mindenkinek, minden alkalomra.

Kiváló minőségű luxus ékszereinek széles választékával a GLAMIRA arra ösztönöz, hogy a méltóság előtt kitárja szívét és lelkét, így frissesség és öröm költözzön életébe. Kereshet női ékszert, férfi vagy gyermek ékszert, fedezze fel sárga, vörös vagy fehér aranyból, ezüstből és más népszerű anyagokból készített egyedi tervezésű, bájos gyűrűinket, fülbevalóinkat, nyakláncainkat és gravírozott modelljeinket. Ékszereink végtelen választéka minden ízlést kielégít és áraink is vonzóak. A GLAMIRA abban is segít, hogy az Önt elvarázsló ékszert olyan drága vagy féldrágakövekkel tegye színesebbé, mint az ametiszt, az olivin, a tanzanit vagy az akvamarin. Megtalálhatja a nyakláncot, amit különleges alkalmakor mindig viselni fog; a kivételes gyűrűt, ami szerelmét és fogadalmát jelképezi választottja számára; vagy egy pár fülbevalót, hogy a weboldalunkon látható elegáns és exkluzív megjelenést idézhesse fel.

A GLAMIRA-val feledhetetlen ajándékot is adhat szeretteinek, ami lehet Személyre szabott ékszer, melyet bármely, a Négy Nagy közé (gyémánt, rubin, smaragd és zafír) tartozó drágakővel, Swarovski kristállyal vagy más kövekkel; bármely ötvözettel vagy karát lehetőséggel tehet egyedivé; így ajándéka biztosan életre szóló lesz. A GLAMIRA-nál álmainak csak a képzelete szabhat határt!