x
 
   
ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK

ÉKSZEREK

Az ékszerek hatalmuknál fogva bármilyen érzelmet megtestesíthetnek, amitől Ön különlegesnek érezheti magát. Az ékszer alapkét szolgál az egyedi, stílusos megjelenéshez, mindenkinek, minden alkalomra.

Kiváló minőségű luxus ékszereinek széles választékával a GLAMIRA arra ösztönöz, hogy a méltóság előtt kitárja szívét és lelkét, így frissesség és öröm költözzön életébe. Kereshet női ékszert, férfi vagy gyermek ékszert, fedezze fel sárga, vörös vagy fehér aranyból, ezüstből és más népszerű anyagokból készített egyedi tervezésű, bájos gyűrűinket, fülbevalóinkat, nyakláncainkat és gravírozott modelljeinket. Ékszereink végtelen választéka minden ízlést kielégít és áraink is vonzóak. A GLAMIRA abban is segít, hogy az Önt elvarázsló ékszert olyan drága vagy féldrágakövekkel tegye színesebbé, mint az ametiszt, az olivin, a tanzanit vagy az akvamarin. Megtalálhatja a nyakláncot, amit különleges alkalmakor mindig viselni fog; a kivételes gyűrűt, ami szerelmét és fogadalmát jelképezi választottja számára; vagy egy pár fülbevalót, hogy a weboldalunkon látható elegáns és exkluzív megjelenést idézhesse fel.

A GLAMIRA-val feledhetetlen ajándékot is adhat szeretteinek, ami lehet Személyre szabott ékszer, melyet bármely, a Négy Nagy közé (gyémánt, rubin, smaragd és zafír) tartozó drágakővel, Swarovski kristállyal vagy más kövekkel; bármely ötvözettel vagy karát lehetőséggel tehet egyedivé; így ajándéka biztosan életre szóló lesz. A GLAMIRA-nál álmainak csak a képzelete szabhat határt!