FÉRFI FÜLBEVALÓK

82 termék [i]
Gyors szűrő
Válasszon követ <span>Válasszon</span> követ <span>Válasszon</span> követ
Clear
Karát Karát Karát
  • Szűrő Szűrő Több
    Szűrő
Lista  Rács 
Növekvő irány beállítása
1 tétel az összes 60 tételből
oldalanként
  • Fajtánként
  • Szűrő
    Speciális
82 módosítható terméket talált. [i]
Stílusok
Fémötvözet
színe
Karát
Szűrő
Speciális
Töltés... Több eredmény betöltése...
Lista  Rács 
Növekvő irány beállítása
1 tétel az összes 60 tételből
oldalanként

GLAMIRA fülbevalók férfiak részére

A divattudatos férfi tudja, hogyan kell stílusosan és ízlésesen kinézni. Tudja, mivel tudja feldobni megjelenését és kihangsúlyozni a karizmáját... Akárcsak a női divatban, a férfiak divatvilágában is fontosak a kiegészítők és ők ezt tudják is! Hogy elvárásaiknak megfeleljen, a GLAMIRA megalkotta a lenyűgöző ékszertervezéseket férfiak számára egészen a fülbevalóktól, a gyűrűkön át a mandzsettagombig. Mindennapi viselethez keres fülbevalót, vagy különleges eseményre? Álom fülbevalóját megtalálni egyszerű, mivel éppen a megfelelő helyen van... Miért is vesződne, pazarolná az idejét azzal, hogy körbejárja az üzleteket, sorban áll, amikor nálunk könnyedén rendelhet a fülbevalók férfiak számára kollekciónkból néhány egyszerű kattintással? Képzelje csak el! Választott fülbevalóját teljesen személyre szabhatja!

Kicsi, de nagyszerű: A férfiak részére készült fülbevalók kicsik, mégis magára vonzzák a tekinteteket. A megfelelő tervezésű férfi fülbevaló a hozzá illő, kiváló minőségű kővel és fémmel kombinálva garantáltan elkápráztat majd minden divatmániást. Készen áll az elkápráztatása nap mint nap?

Amennyiben a végtelen csillogásra vágyik, válasszon a gyémánt fülbevalók férfiak számára kollekciónkból. A gyémánt a drágakövek királya és mind közül a legértékesebb. Akik adnak a jó minőségű ékszerek viselésére, a gyémánt fülbevalók rabjai lesznek, amely páratlan fényességével a mindenkori ékszergyártás örök kedvencei. A gyémánt fülbevalók férfiak részére kollekciónkban található tökéletes megjelenésű és fenséges külsejű tervezésekkel az izgalom a tetőfokára hág. A személyiség hangsúlyozására és a férfias stílus fokozására lettek megalkotva.

Választhatja kedvenc színével a színes gyémánt fülbevalókat is. Kék, mint az óceán. Zöld, mint a természet. Sárga, mint a tündöklő nap és még sok egyéb színes gyémánt várja Önt... A Férfi színes gyémántos fülbevalók kollekciónkban lehetősége van, hogy kiemelje szeme színét vagy viselete színéhez igazítsa fülbevalóját. Akik a sötét színek szerelmesei, szintén nem távozhatnak üres kézzel. A Fekete gyémánt fülbevalók férfiak részére kollekció darabjai elegáns és tökéletes megjelenésével meghódítja szívét. A fekete szín a maga sötét árnyalatával kiemeli a férfiasságot és kiválóan illeszkedik a férfi ékszerekhez. Ha ugyanilyen színű és eleganciájú fülbevalót keres, de szeretné a pénztárcáját megkímélni, tekintse meg az ónix férfi fülbevalókat, mely az erőt és hatalmat jelképezi. Legyen az ónix fülbevalója kedvence az ékszerdobozában!

További lélegzetelállító férfi fülbevaló tervezéseket találhat különböző színű drágakövekkel, mint például smaragd, zafír vagy rubin. A GLAMIRA egyedi tervezései lehetővé teszik, hogy ezek a drágakövek még imádnivalóbbak legyenek. Azoknak a férfiaknak, akik a zöldet, kéket vagy a pirosat részesítik előnyben: Smaragd férfi fülbevalók, zafír férfi fülbevalók és rubin férfi fülbevalók az első alternatívák arra, hogy megtalálja a kívánt hatású ékszerét. Az évszázadok óta sóvárgott, különböző drágakövekkel nem csak elérhetjük a kívánt megjelenést, hanem jelentésükkel kifejezhetjük önmagunkat is.

Nem csak a drágakövek maguk alkotják azt a bizonyos férfi fülbevalót, hanem alakjuk és tervezésük is fontos szerepet játszanak azok kiválasztásában. Fülbevalóját megválaszthatja a kívánt tervezéssel, formával és személyre szabhatja azt álmai drágakövével. Legyen az ovális, princess, kerek, trillió vagy akár smaragd formájú férfi fülbevaló, megtalálja tetszésének megfelelő alakú követ a széles választékú, kiváló minőségű ékszereink között.

Végül de nem utolsó sorban, használja ki a lehetőséget és válassza ki fülbevalójának anyagát és tegye különlegessé ékszere megjelenését a különböző fém lehetőségekkel. Válassza az aranyat, (sárga, fehér vagy vörös), a platinát, a palládiumot vagy az ezüstöt. A férfi arany fülbevalók szimbolizálják a stabilitást és a személyiségét is kifejezheti vele. A férfiak is választhatnak fehér arany férfi fülbevalók, vörös arany férfi fülbevalók vagy akár a sárga arany férfi fülbevalók közül.

Azok pedig, akik nem rajonganak az aranyért, választhatják a platinát vagy a palládiumot. A Platina férfi fülbevalók és a Palládium férfi fülbevalók biztosan kifejezik majd személyisége jellegzetességeit.

Kreativitásának semmi sem szabhat határt. Engedje el képzeletét és találja meg álmai férfi fülbevalóját kedvenc darabjának személyre szabásával. Válasszon gyémántot vagy drágakövet kedvenc színében.. Vagy csak döntse el, melyik fém fogja Önt kifejezni a legjobban. A választás az Öné.

Legyen stílusa vagány, egyszerű vagy elegáns, a GLAMIRA férfi fülbevalói között megtalálja azt, amelyikkel a megértetheti az egész világgal, hogy mi is az a stílus!