Betöltés...

SZOLGÁLTATÁSAINK

A gyűrű méretezése ugyanannyira fontos, mint maga a gyűrű. Ha az elegáns gyűrű kecsesen és kényelmesen illeszkedik, még jobban fog tetszeni. A GLAMIRA arra törekszik, hogy minden szempontból elégedett legyen, ezért a termék átvételétől számított 60 napon belül ingyenes gyűrű átméretezést kínálunk. Az ingyenes átméretezési lehetőség nem vonatkozik az egyedi és a módosított (az ügyfél egyedi igényei szerint megtervezett és/vagy elkészített) termékekre.

Részletesebb információ érdekében, megtekintheti a Visszatérítési Szabályzatunkat ide kattintva. Ha további segítségre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a service@glamira.hu e-mail címen, vagy hívhatja a 80 088 501 telefonszámot is. Csapatunk szívesen segít Önnek!

Az ingyenes gravírozással adjon át egy személyes üzenetet, ezzel az életre szóló ajándéknak további érzelmi töltetet ad. Éreztesse a megajándékozott személlyel, milyen egyedi és különleges - akár a gyűrűje.

Ha a vásárlás során ezt a lehetőséget választja, a GLAMIRA ingyenes gravírozással látja el a gyűrűt. Négyféle betűtípus közül választhat és a gravírozás különleges szimbólumokat, például szívet vagy végtelen jelet is tartalmazhat. A szóközökkel, jelekkel és betűkkel együtt legfeljebb összesen 25 karaktert tudunk gravírozni.

A GLAMIRA a felkínált életre szóló garanciával kitűnik versenytársai közül. Jegygyűrűt vagy eljegyzési gyűrűt csak egyszer vásárlunk, ezért egy garancia keretében szeretnénk biztosítani, hogy a legszínvonalasabb terméket nyújtjuk. Az Életre Szóló Garancia minden egyes GLAMIRA ÉKSZERRE vonatkozik, hiszen bízunk termékeink minőségében. Bármiféle gyártási hiba esetén, a GLAMIRA szívesen megvizsgálja és megjavítja a terméket. További részleteket a Visszatérítési Szabályzatban olvashat.

Az ékszerek nagyon törékenyek, ezért a szállítás során különleges figyelmet érdemelnek. A GLAMIRA ingyenes és biztosított szállítást ajánl fel Önnek. Miután feladtuk termékét, egy szállítási számot fogunk Önnek küldeni.

Javasoljuk, hogy csomagja felnyitása után ellenőrizze, hogy a megrendelt termék sérült-e. Ha bármilyen károsodást észlel, kérjük nyújtson be kártérítési igényt, és ne vegye át a terméket.

Ha a megrendelt termékkel nem elégedett, pénzvisszatérítés, átméretezés, gravírozás vagy javítás céljából visszaküldheti a GLAMIRA számára. A termék visszaküldéséhez szükséges űrlap pár kattintással kitölthető. Nyomtassa ki és küldje el a csomaggal együtt. A Visszaküldési űrlapot beküldését követően, e-mail címére egy üzenetet küldünk, amely tartalmazza a további teendőket. Kérjük, a termék visszaküldése előtt olvassa el Visszatérítési Szabályzatunkat.

A GLAMIRA felismeri, mennyire fontos a különleges pillanatok minden részletre kiterjedő megtervezése, ezért a megvásárolt termékhez egy elegáns és ingyenes díszdobozt küldünk.

2012-ben kezdtük el tervezni és létrehozni a termékeinket. Belépve a nemzetközi piacra, szükségessé vált a szakosodott drágakőbecsüsök munkájának igénybevétele a professzionális szolgáltatás fenntartása és a legmagasabb színvonalú minőség megszerzése érdekében. A gemmológia területén dolgozó szakembereink minden egyes gyémántot figyelemmel választják ki, és megerősítik azokat a minőségi előírásokat, amelyeket mindenkor igyekszünk kínálni.

A GLAMIRA minden apró részletnél tökéletességre törekszik, akkor is, amikor közeledik a különleges pillanat. A gyűrűméretezés éppoly fontos, mint maga a gyűrű, és a GLAMIRA segítségére mindig számíthat.

Rendeljen ingyenesen gyűrűméretezőt ide kattintva vagy küldjön nekünk egy emailt a service@glamira.hu címre, tartalmazva a nevét, címét és tárgyként kérjük írja hogy "Gyűrűméretező Rendelése". Az ingyenes Gyűrűméretezőt a „Keresse meg gyűrűméretét” opcióra kattintva az egyes oldalakon is megrendelheti.

A GLAMIRA szakértői segítenek Önnek, hogy a megfelelő ajándékot válassza a különleges alkalmakra. Forduljon hozzánk bizalommal, ha véleményünkre és javaslatainkra kíváncsi, tapasztalt szakembereik szívesen segítenek Önnek! Szakértői szolgáltatásunk valóban hasznos lehet, mivel segítségével olyan kritériumokat határozhat meg, mint az árkategória, az alkalom és az ékszer típusa. Szakembereink minden apró részletet megvizsgálnak és véleményüket megosztják Önnel. Ha kérelmet szeretne küldeni kattintson ide, csak néhány percet vesz igénybe.

HOGYAN VÁLTSA BE KUPONJÁT

Vegyen részt kampányainkban hírlevelünkön keresztül, vagy Facebook kampányainkban a Facebook Rajongói oldalunkon, és utalványokat kaphat.

Utalvány beváltása

- Egy rendeléshez csak egy utalvány használható fel.

- Utalvány beváltásra csak a rendelés lezárása előtt van lehetőség.

- Az utalvány készpénzre nem váltható.

Érvényesség

- Az ajándékutalványok csak egy bizonyos ideig beválthatók. Az érvényesség ideje az utalványokon, vagy a vonatkozó kampányról szóló tájékoztatóban találhatók.

Visszáruk

- Általánosságban lehetséges ajándékutalvánnyal vásárolt termék visszaküldése.

- Amennyiben, bármilyen okból ajándékutalvánnyal vásárolt terméket szeretne visszaküldeni, a termék árát Glamira vevő fiókjának egyenlegén fogjuk jóváírni.

Utalványok és engedményes promóciók

- Egész évben kínálunk különböző alkalmakhoz kapcsolódó akciós lehetőségeket.