Betöltés...

SZOLGÁLTATÁSAINK

A gyűrű méretezése annyira fontos mint a gyűrű. Kecses és kényelmes illeszkedés illik az elegáns gyűrűhöz. A GLAMIRA nem fogja feladni amíg nem fog megelégedni minden szempontból, ezért ingyenes gyűrű átmérezést ajánlunk 60 napos egyszeri alkalomra szóló ingyenes átméretezés gravírozott vagy gravírozás nélküli gyűrűknél

Részletesebb információ érdekében, megtekintheti a Visszatérítési Szabályzatunkat erre kattintva. Ha további segítségre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a service@glamira.hu e-mail címen, vagy hívhatja a 80 088 501 telefonszámot is. Csapatunk szívesen segít Önnek!

Küldjön egy személyes üzenetet az ingyenes gravírozással és adjon át egy életre szóló ajándékot elérhető áron. Éreztesd vele, hogy különleges és egyedi - mint a gyűrűje.

A GLAMIRA ingyenesen fogja gravírozni a gyűrűjét ha vásárlás közben azt az opciót fogja kiválasztani. Négyféle betűtípus közül választhat és adjon hozzá például szívet vagy végtelensége szimbólusokat. A maximális szimbólumok száma 25 - beleértve az ikonokat, számokat, és a szóközöket.

Ha gravírozás nélküli terméket rendelt, és később úgy dönt, hogy mégis gravíroztatni szeretné, ezt mindössze 6000Ft-ért örömmel elvégezzük Önnek, ami tartalmazza a gravírozás utáni szállítás költségét is.

Kérem ne gravíroztassa más ékszerüzletben csakis a GLAMIRA-ban mert meg fog szünni termékének az életre szóló garanciája.

GLAMIRA kitűnik az ágazatból a csábító életre szóló garanciával. Jegygyűrű vagy eljegyzési gyűrű egyszeri vásárlás, ezért biztos lehet benne hogy a legszínvonalasabb terméket kapja meg hozzáadásul egy kielégítő garanciával. Az Életre Szóló Garancia minden egyes GLAMIRA ÉKSZERRE minősül, mivel bizunk a termékeink minőségére. Bármiféle gyártási hiba esetén, a GLAMIRA szívesen megvizsgálja és megjavítja a terméket. Kérjük hivatkozzon a Visszatérítési Szabályzatra további részletekért.

Az ékszerek nagyon gyengédek ezért külön odafigyelésre van szükségük szállításkor. A GLAMIRA ingyenes és biztosított szállítást ajánl fel Önnek. Miután feladtuk termékét, egy szállítási számot fogunk Önnek küldeni.

Javasoljuk hogy csomagja felnyitása után ellenőrizze, hogy károsodott-e rendelése. Ha bármilyen károsodást észlel, kérjük nyújtson be kártérítési igényt, és utasítsa vissza a termék számláját.

Ha nincsen a rendelésével megelégedve, természetesen visszautasíthatja a rendelését a GLAMIRA-ba összege visszatérítéséért, újra méretezésért vagy javításért. Küldje vissza a megrendelési űrlapot, amely csak néhány egyszerű kattintással kitölthető. Nyomtassa ki és küldje el a csomaggal együtt. Ha a Visszaküldési űrlapot kitöltötte, fog egy emailt kapni hogy hogyan folytassa tovább a visszaküldési folyamatot. Kérem olvassa tovább a Visszatérítési Szabályzatot mielőtt a terméket visszaküldi hozzánk.

A GLAMIRA elismeri a különleges pillanatok fontosságát, különösen minden részletre vonatkozóan, ami számít a vásárláshoz egy elegáns és ingyenes díszdobozban.

2012-ben kezdtük el tervezni és létrehozni a termékeinket. Belépve a nemzetközi piacra, szükségessé vált a szakosodott gemológusok igénybevétele a professzionális szolgáltatás fenntartása és a legmagasabb színvonalú minőség megszerzése érdekében. A gemológia területén dolgozó szakembereink minden egyes gyémántot figyelemmel választják ki, és megerősítik azokat a minőségi előírásokat, amelyeket mindenkor igyekszünk kínálni.

A GLAMIRA minden apró részletnél tökéletességre törekszik, akkor is amikor a különleges pillanat közel van. A gyűrűméretezés annyira fontos mint a gyűrű, and GLAMIRA mindig mellette van amikor csak szüksége van.

Rendeljen ingyenesen gyűrűméretezőt ide kattintva vagy küldjön nekünk egy emailt a service@glamira.hu címre, tartalmazva a nevét, címét és tárgyként kérjük írja hogy "Gyűrűméretező Rendelése" Ingyenes Gyűrűméretezőt minden egyes oldalunkon is tud rendelni, "Találja Meg Méretét" opcióra kattintva.

GLAMIRA szakértői segítenek Önnek választásunkban, a különleges alkalomra. Tudassa velünk, ha szeretné meghallgatni véleményünket vagy javaslatunkat, tapasztalt szakembereik szívesen segítenek Önnek! Szakértői szolgáltatásának kézbevétel igazán segíthet Önnek, mivel szakértőink képesek meghatározni a kritériumokat, például az árkategóriát, az alkalmat és az ékszer típusát. A szakembereink minden apró részletet megvizsgálnak és megosztják Önnel gondolataikat. Ha kérelmet szeretne küldeni kattintson ide, csak néhány percet vesz igénybe.

HOGYAN VÁLTSA BE KUPONJÁT

Vegyen részt kampányainkban hírlevelünkön keresztül, vagy Facebook kampányainkban a Facebook Rajongói oldalunkon, és utalványokat kaphat.

Utalvány beváltása

- Egy rendeléshez csak egy utalvány használható fel.

- Utalvány beváltásra csak a rendelés lezárása előtt van lehetőség.

- Az utalvány készpénzre nem váltható.

Érvényesség

- Az ajándékutalványok csak egy bizonyos ideig beválthatók. Az érvényesség ideje az utalványokon, vagy a vonatkozó kampányról szóló tájékoztatóban találhatók.

Visszáruk

- Általánosságban lehetséges ajándékutalvánnyal vásárolt termék visszaküldése.

- Amennyiben, bármilyen okból ajándékutalvánnyal vásárolt terméket szeretne visszaküldeni, a termék árát Glamira vevő fiókjának egyenlegén fogjuk jóváírni.

Utalványok és engedményes promóciók

- Egész évben kínálunk különböző alkalmakhoz kapcsolódó akciós lehetőségeket.