Betöltés...

KARKÖTŐ MÉRETEZÉSI ÚTMUTATÓ

A karkötők nemcsak mindennapi öltözékét egészíthetik ki, de pazar eleganciát is kölcsönözhetnek megjelenésének. Férfiak és nők stílusának egyaránt megfelel. Ha szeretné megtalálni az ízlésének leginkább tetsző karkötőt, fontos, hogy tisztában legyen az Önnek megfelelő mérettel. Súlytól függően, csuklóméretünk eltérő. Egyéb tényezők is befolyásolhatják a csukló méretét, például a csont alakja vagy a nem. A férfiaknak általában szélesebb csuklójuk van, mint a nőknek. A karperecek és a teniszkarkötők esetében azt is figyelembe kell venni, hogy milyen a kéz formája.

Átlagos karkötőméret

Előfordulhat, hogy nem szeretné lemérni az ajándékozott csuklóját, nehogy leleplezze a meglepetést.

Szerencsére 60 napos visszatérítési szabályunk lehetővé teszi, hogy kicserélje a karkötőt, ha bármilyen probléma lenne a mérettel.

Nők esetében az átlagos karkötőméret körülbelül 18 cm, míg férfiaknál körülbelül 20 cm. Ez a GLAMIRÁ-nál megtalálható karkötők esetében a közepes méretnek felel meg.

Ingyenes karkötőmérő a GLAMIRA-tól

Common Ring Sizes

Azok, akiknek nehézséget okoz megállapítani a karkötő megfelelő méretét, karkötőmérőnk segítségével könnyedén megtalálhatják a megfelelő méretet. Karkötőmérőnkkel, melyhez ingyenes kiszállítási lehetőséget biztosítunk, lehetővé tesszük ügyfeleinknek, hogy a legpontosabb eredményt érjék el a mérés során. Ne felejtse el, hogy a különböző márkák különböző mérési adatokat használhatnak. Ezért érdemes ingyenes karkötőmérőt igényelnie ingyenes kiszállítási lehetőséggel.

Küldjön egy emailt a service@glamira.hu címre nevével és címével, ha igényelni szeretné ingyenes karkötőmérőjét. A címsorba írja be, hogy „karkötőmérő-rendelés”. Valamint az alábbi űrlapot is kitöltheti, ha ingyenes karkötőmérőt szeretne kapni. Miután leadta a kérést, maximum 7 munkanapot vesz igénybe, míg megérkezik címére a karkötőmérő.

Nyomtatható karkötőmérő

Nyomtatható karkötőmérő

Ha esetleg van otthon nyomtatója, letöltheti ezt a nyomtatható karkötőmérőt PDF formátumban. Ne módosítsa a formátumot a letöltés során, nehogy megváltozzon az eredeti méret.

Ha továbbra sem biztos benne, melyik méret lenne a legmegfelelőbb, nyugodtan keresse meg szakértőinket. Lépjen velünk kapcsolatba 

Tippek a karkötőméret megállapításához

  • A tenisz- és bőr karkötők esetében kérjük, győződjön meg arról, hogy pontosan a kéztőcsontok felett végzi el a mérést, és körülbelül fél inchet (1,27 cm-t) hozzáad az értékhez. Így a karkötő sem túl laza, sem túl szoros nem lesz.
  • Ha karperecet szeretne vásárolni, csukja össze ujjait, és mérje le a távolságot ott, ahol a keze a legszélesebb. Ezután használja a GLAMIRA táblázatát és keresse ki, melyik méret a megfelelő.
  • Férfiak számára is kínálunk bőr karkötőt. A közepes méret az átlagos karkötőméretnek felel meg. Táblázatunk segítségével meggyőződhet a megfelelő méretről.

Karkötőméret-táblázat

Alább láthatja a szabványos karkötőméreteket karkötőkhöz/karperecekhez.

Uk Chart