Betöltés...

Gyűrűméretezési Útmutató

A megfelelő gyűrű méret a legkülönlegesebb pillanat szempontjából alapvető fontosságú. A gyűrűnek elég szorosnak kell lennie ahhoz, hogy ne csússzon le, de elég lazának kell lennie ahhoz, hogy átmehessen az ujjpercen. Az idő és a időjárás befojásolhatja a mérést. Mivel kora reggel vagy hidegben az ujjak vékonyabbak, és ha meleg, az ujjak vastagabbak. Az esti idő a legjobb idő az ujjméret mérésére melegben. Ha két választás között hezitál, mindig a nagyobbat válassza. Ha az ujjperce nagyobb az ujjánál, mérje meg mind a két ujjpercét, és válasszon egy méretet a kettő között. Mindig jó az ujjainak mérése néhányszor a nap folyamán. Ha a gyűrű meglepetés lesz, megkérheti a barátját vagy családtagjait, vagy titokban elveheti gyűrűjét, és mennyen el egy ékszerészhez, hogy megtudja méretet. Ne feledje, hogy a jobb és a bal ujjméretek is mások.

Gyakori Ujjméretek

Megértjük, hogy nehéz lehet pontosan kiválasztani a helyes gyűrű méretet online-on , és különösen, ha meglepetésként szeretné adni, pontosan meg el kell találnia a gyűrű méretét.

Ha meglepetést tervez, és ha nem biztos a gyűrűméretbe, megrendelheti átlagos gyűrűméretbe, és visszaküldheti a rendelését 60 napon belül átméretezésért.

Az átlagos gyűrűméret a nőknél 52-54 között változik, 60-62 pedig a férfiak átlag gyűrűmérete.

Ingyenes Gyűrűméretező a GLAMIRA-tól

Common Ring Sizes

Gyűrűméretező egy eszköz, amellyel megtudhatja a gyűrű méretét. Mindig arra buzdítjuk ügyfeleinket, hogy kihasználják ezt a lehetőséget, amelyet kínálunk, tekintve, hogy maga a méretező és a szállítás ingyenes, és ez a legpontosabb módszer a gyűrűméret megtalálásához.

Az ingyenes gyűrűméretező igényléséhez küldjön egy email-t a service@glamira.hu Teljes nevét, címét és " Gyűrűméretező Rendelése" információkat beleértve vagy kitöltheti ezt az űrlapot. Miután kitöltötte az űrlapot , akár 7 munkanapig is eltarthat, amíg az ingyenes gyűrűméretező az adott címre érkezik.

Nyomtatható Gyűrűméretező

Nyomtatható Gyűrűméretező

Abban az esetben, hogy ha nincsen ideje, akkor is letölthető az ingyenes gyűrűméretező PDF formátumban, amely tartalmazza az utasításokat. Töltse le az ingyenes gyűrűméretezőt PDF formátumban innen .

a még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen méretű lenne a legjobb az Ön számára, akkor szívesen felveszi a kapcsolatot szakértőinkkel, hogy tovább tárgyalja az ügyet.Contact Us 

Ötletek a Gyűrű Méret Méretezéséhez

  • A hőmérséklet a gyűrű méretének mérése közben hibát okozhat. Az ujja legalább fél mérettel vékonyabb lesz, hogyha a keze túl hideg, míg fél mérettel vastagabb lesz, ha túl meleg. Mérje meg az ujját az átlag hőmérsékleten, lehetőleg a nap végén, amikor az ujjaid a legvastagabbak.
  • Minél szélesebb a gyűrű sávja, annál szorosabbnak fogja érezni. Tehát, ha kb. 6 mm széles vagy annál szélesebb sávot szeretne megrendelni, akkor a gyűrű méretétől eggyel nagyobb méretűt válasszon. Továbbá a nagy köves gyűrűk okozhatják hogy a gyűrű egyik része felemelkedjen a köve miatt. Ne feledje, hogy eggyel nagyobb méretűt kell megrendelnie, mert kissé torzítja a méretet.
  • Ha az ujjperce szélesebb, mint az ujja, akkor mérje meg a ujjpercét, és az ujját is, és válassza a kettő közötti méretet.
  • Elegendő, hogy ne nagyon szorítson, és ne legyen annyira laza hogy ne csússzon le az ujjpercéről. Ha kétféle méret között hezitál, a nagyobbat válassza.
  • A mérési eredményt 3-4-szer ismételje meg a hibás eredmény kiküszöbölése érdekében.

Fontos Jegyzetek

  • A GLAMIRA-n kívül senkinek se adja át a gyűrűjét átméretezés vagy javításért mert így az életre szóló garancia érvénytelenül.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy a méretezési folyamat a terméktől függően legfeljebb 25 munkanapot vehet igénybe, és az átméretezett gyűrű nem jogosult a visszatérítésre.

Gyűrűméretező Diagram

Megtalálhatja a szokásos gyűrűméreteket a megfelelő átmérőkkel és körmérettel együtt.

Hu táblázat