Betöltés...

Gyűrűméretezési Útmutató

A megfelelő gyűrűméret a legkülönlegesebb pillanat szempontjából alapvető fontosságú. A gyűrűnek elég szorosnak kell lennie ahhoz, hogy ne csússzon le, de elég lazának kell lennie ahhoz, hogy át tudja húzni az ujjpercen. Az idő és az időjárás befolyásolhatja a mérést. Mivel kora reggel vagy hidegben az ujjak vékonyabbak, viszont melegben az ujjak vastagabbak. Az esti órák és a meleg ujjak a legalkalmasabbak a gyűrűméret megállapítására. Ha két méret közül nem tudja eldönteni, melyiket válassza, mindig a nagyobb mellett tegye le voksát. Ha két választás között hezitál, mindig a nagyobbat válassza. Ha az ujjperce nagyobb az ujjánál, mérje meg mindkettőt és a két érték között méretet válasszon. Hasznos, ha az ujjat többször leméri, különböző napszakokban. Ha a gyűrűt meglepetésnek szánja, megkérheti az ajándékozott barátját vagy családtagját, hogy segítsen, vagy titokban Ön is elveheti egyik gyűrűjét, majd egy ékszerésznél levetetheti a méretet. Ne feledje, a jobb és a bal kéz ujjméretei is eltérőek.

Gyakori ujjméretek

Megértjük, hogy online nehéz lehet pontosan kiválasztani a helyes gyűrűméretet, különösen, ha meglepetésnek szánja és úgy kell megtippelni milyen méretet válasszon.

Ha meglepetést tervez, és ha nem biztos a gyűrűméretben, javasoljuk, hogy egy átlagos méretben rendelje meg a gyűrűt, hiszen a kézbesítést követő 60 napon belül visszaküldheti átméretezésre.

Az átlagos gyűrűméret a nőknél 52-54 között van, 60-62 pedig a férfiak átlagos gyűrűmérete.

Ingyenes Gyűrűméretező a GLAMIRÁTÓL

Common Ring Sizes

A gyűrűméretező egy olyan eszköz, amellyel megállapíthatja a gyűrű méretét. Mindig arra buzdítjuk ügyfeleinket, hogy használják ki ezt a lehetőséget, amelyet kínálunk, tekintve, hogy maga a méretező és a szállítás ingyenes, és ez a legpontosabb módszer a gyűrűméret meghatározásához.

Az ingyenes gyűrűméretező igényléséhez küldjön egy e-mailt a service@glamira.hu e-mail címre, mely tartalmazza teljes nevét, címét és a „Gyűrűméretező Rendelése” információkat, vagy kitöltheti ezt az űrlapot. Miután kitöltötte az űrlapot, akár 7 munkanapig is eltarthat, amíg az ingyenes gyűrűméretező megérkezik a megadott címre.

Nyomtatható Gyűrűméretező

Nyomtatható Gyűrűméretező

Abban az esetben, hogy ha nincsen ideje, akkor is letölthető az ingyenes gyűrűméretező PDF formátumban, amely tartalmazza az utasításokat. Töltse le az ingyenes gyűrűméretezőt PDF formátumban innen .

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy milyen méret lenne az Ön számára a legalkalmasabb, vegye fel kapcsolatot szakértőinkkel, akik szívesen segítenek. Kapcsolatfelvétel 

Ötletek a Gyűrűméret Megállapításához

  • A gyűrűméret megállapításánál figyelembe kell venni a hőmérsékletet. Ha a keze túl hideg, ujja legalább fél mérettel vékonyabb lesz, viszont, ha túl meleg, akkor fél mérettel vastagabb. Mérje meg az ujját az átlaghőmérsékleten, lehetőleg a nap végén, amikor az ujjai a legvastagabbak.
  • Minél szélesebb a gyűrű, annál szorosabbnak fogja érezni. Tehát ha kb. 6 mm széles vagy annál szélesebb gyűrűt szeretne megrendelni, akkor a normál gyűrű méretétől eggyel nagyobb méretet válasszon. Továbbá a nagy köves gyűrűknél előfordulhat, hogy a kő miatt a gyűrű egyik oldala megemelkedik. Ne feledje, köves gyűrűnél eggyel nagyobb méretet kell megrendelnie, mert a kő kissé torzítja a méretet.
  • Ha az ujjperce szélesebb, mint az ujja, akkor mérje meg az ujjpercét és az ujját is, és válassza a kettő közötti méretet.
  • A gyűrű legyen annyira passzentos, hogy ne csússzon le, viszont legyen elég laza, hogy az ujjpercén át tudja húzni. Ha nem tud két méret között dönteni, válassza a nagyobbat.
  • A hibás eredmény kiküszöbölése érdekében 3-4-szer ismételje meg a mérést.

Fontos Megjegyzések

  • A gyűrű javítását és átméretezését kizárólag a GLAMIRÁNÁL végeztesse, mert az életre szóló garancia csak így marad érvényes.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy a méretezési folyamat a terméktől függően legfeljebb 25 munkanapot vehet igénybe, és az átméretezett gyűrűre nem vonatkozik a visszatérítés.

Gyűrűméretező Táblázat

A lenti táblázatban a normál gyűrűméreteket találja, a hozzájuk tartozó átmérővel és körmérettel együtt.

Hu táblázat