Betöltés...

Elállás

Elállási Szabályzat

Önnek joga van visszavonni megrendelését a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül. A visszavonásról szóló értesítést írásban (azaz levélben, e-mailben vagy faxon) el kell küldenie nekünk. Ha biztos szeretne lenni abban, hogy a visszavonás az adott idő alatt megtörténik, akkor Önnek vagy 14 napos határidőn belül el kell küldenie az értesítést vagy vissza kell küldenie az árut.

Elállás esetén használandó cím:

GLAMIRA.hu
GLMR EOOD
Blvd. Andrei Lyapchev №1A,
1756, Sofia, Bulgaria

Email: service@glamira.hu

Az elállás következményei:

Sikeres elállás esetében, bármelyik fél által nyújtott termékek, szolgáltatások vagy pénzösszegek visszatérítésre kerülnek, valamint az esetlegesen felhalmozott összeget visszaadásra kerülnek. Ha az áru a szállítás után megsérült, az ügyfél köteles kártérítést fizetni. A megtérítendő kár elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy ne használja az árut olyan módon, amely csökkentheti értékét. Ha a termék károsodása következtében kártérítés fizetésére kényszerül, az összeget a visszatérítendő összegből levonjuk.

Az elállási jog az alábbiakban felsorolt árukra nem vonatkozik:

Olyan termékek, amelyeket az ügyfelek specifikációi szerint lettek gyártva, illetve amelyeket az ügyfél egyedi követelményeihez igazítottak, olyan állapotban lévő termékek, amelyek állapotukból fakadóan nem alkalmasak a visszaszállításra, valamint sérülékeny és lejárati idővel rendelkező termékek.