Betöltés...

Elállás

A visszalépés Szabályzata

Önnek joga van visszavonni megrendelését a megrendelés kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül. A visszavonásról szóló értesítést írásban (azaz levélben, e-mailben vagy faxon) el kell küldenie nekünk. Ha garantálni szeretné, hogy a visszavonás az adott idő alatt megtörténik, akkor Önnek vagy 14 napos határidőn belül el kell küldenie az értesítést vagy vissza kell küldenie az árut.

A visszavont árut a következő címre kell küldenie:

GLAMIRA.hu
GLMR EOOD
bul. Andrey Lyapchev №1A
Sofia 1756, Bulgaria
Email: service@glamira.hu

A visszalépés következményei:

Abban az esetben, ha a visszalépés sikeres, bármilyen szolgáltatás illetve összeg visszafizetésre kerül. Ha az áru a szállítás után megsérült, az ügyfél köteles kártérítést fizetni . A kár megtérítése elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy ne használja az árut olyan módon, amely csökkentheti értéküket. Ha a termékek károsodása következtében kártérítésben részesül, akkor a visszafizetendő összegből fog levonásra kerülni.

Az elállási joga az alábbiakban felsorolt árukra nem vonatkozik:

Olyan termékek, amelyeket az ügyfelek specifikációi szerint lettek gyártva, illetve amelyeket az ügyfél egyedi követelményeihez igazítottak, olyan állapotban lévő termékek, amelyek nem alkalmasak az állapotukból történő visszajuttatásra, könnyen károsítható árukra és a lejárt termékekre.