NŐI GYŰRŰK

3308 termék [i]
/
Gyors szűrő
Válasszon Fém Ötvözet Ötvözet
Fémötvözet
színe
Szín Szín
  • Szűrő Szűrő Több
    Szűrő
Rács 
Növekvő irány beállítása
1 tétel az összes 30 tételből
oldalanként
  • Fajtánként
  • Szűrő
    Speciális
3308 módosítható terméket talált. [i]
Stílusok
Fémötvözet
színe
Karát
Szűrő
Speciális
Töltés... Több eredmény betöltése...
Rács 
Növekvő irány beállítása
1 tétel az összes 30 tételből
oldalanként

Női jegygyűrűk – Kelta gyűrűk, kerámia arany, vintage gyűrűk és minden más

A GLAMIRA kollekcióból jegygyűrűk származó jegygyűrűvel különlegesnek érzi majd magát, és örömmel fogja kimondani a „boldogító igent". A házasság életünk egyik legfontosabb eseménye, ezért mindenki tökéletes esküvőre vágyik. A GLAMIRA hatalmas kínálatában megtalálható női jegygyűrűk minden igényt kielégítenek, a moderntől a klasszikus stílusig. Álmai beteljesülésekor, esküvőjén mindenkit elbűvöl majd, és gyűrűje tündöklő menyasszonyságának méltó kiegészítője lesz. A GLAMIRA mesteri jegygyűrű kollekciói mindig pont úgy mutatnak, ahogyan kell. Ne keressen máshol, ha megnézi a GLAMIRA kínálatát, érzi majd, hogy megtalálta az igazit. Lépésről-lépésre kövesse a GLAMIRA online menüt, először válassza ki a stílust és a formát, majd a drágakövet, és látni fogja a csodát!

A GLAMIRA kínálatában talál kelta, kerámia arany, klasszikus, egyszerű, nemesacél-arany, divatos vagy vintage jegygyűrűt, és még sok mást is. Az ötvözetek, formák és színek választéka végtelen; minden a legjobb minőségből készült, tartós és egy életre szól. Összefoglalva, a Glamira.hu oldalon mindenféle jegygyűrűt megtalál.

Vannak egyszínű arany, ezüst, fehérarany és platina jegygyűrűink; palládium vagy ezüst jegygyűrűink, és elegáns gyűrű összeállításaink két vagy három színben, mint a nemesacél-arany gyűrűk; vagy divatos, sárga, fehér vagy rózsaszín aranyból készült gyémántgyűrűink. Számos női gyűrű gyémántokkal vagy négyzetes cirkónium kövekkel van kirakva. Elképesztő a választék, mindegy, hogy klasszikus-időtlen vagy egyszerű darabot keres; vagy egy feltűnő kelta jegygyűrűre vágyik. Böngésszen kedvére a GLAMRA hatalmas jegygyűrű kínálatában, biztosak vagyunk benne, hogy a megfelelő gyűrű valahol várja az oldalunkon. Csak egy kattintás, és álmai gyűrűje az Öné lehet!