Betöltés...

Tervezze Meg

GLAMIRA Gyűrű Y

Tovább a termék részleteihez

GLAMIRA Gyűrű Y

Monogram és név Stílus - Az összes mutatása

Ez az ár akár 55%-kal kedvezőbb, mint a hagyományos ékszerüzletekben elérhető ár. [?]

A GLAMIRA elkötelezett amellett, hogy a legjobb árat kínálja az ügyfeleinek, a magas színvonal megvonása nélkül. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a pontokat, amelyek segítenek elérni ezt a célt:

 • Az ékszer kereskedelemben gyökerezett
 • Közvetlenül a forrásból
 • Hosszú távú együttműködés az etikus források megbízható beszállítóival.
 • Az online üzemeltetés előnye
 • Nincs raktár - Vásároljon azt amit szeretne, nem azt ami a raktáron van
 • Saját szakértőink
 • Nincsenek rejtett díjak

Kattintson ide ha több információt szeretne megtudni az árpolitikánkról.

108 773,00 Ft
ingyenes szállítás
60 napos visszavételi garancia

  Kiszállítás Várható Időpontja : hétfő, 31 jan

Tekintse Meg A Szállítási Opciókat

 • Standard szállítás

  Kiszállítás Várható Időpontja: hétfő, 31 jan
  0,00 Ft
 • Expressz szállítás

  Kiszállítás Várható Időpontja: péntek, 28 jan
  6 250,00 Ft
 • Prémium szállítás

  Kiszállítás Várható Időpontja: csütörtök, 27 jan
  11 000,00 Ft

Ki tudja választani a szállítási módot a pénztár részlégen.

A banki átutalással történő fizetés esetén, a becsült kézbesítési idő, a fizetés beérkezése napjától lesz számítva.

Részletek

Általános
Termék kódR37461-1-Y
Comfort FitNem
Szélesség2,0 mm
SzilárdIgen

Részletek

Általános
Termék kódR37461-1-Y
Comfort FitNem
Szélesség2,0 mm
SzilárdIgen
ÉRTÉKELÉSEK ÉS VÉLEMÉNYEK

Irjon megjegyzést, ossza meg a Glamira-ról szerzett tapasztalatait mindenkivel

1.Bitte vergeben Sie Sterne, um das Produkt zu bewerten (1 - schlecht, 5 - sehr gut) *

2.Írja meg saját véleményét

* Kötelező mezők
Vásárlói fényképek
A fényképeket amiket a megvásárolt termékkel készít ide töltjük fel, ha megosztja velünk.
ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉS
90.2% of 100
4.51
VÉLEMÉNYEK SZÁMA
164
Nézze meg a GLAMIRA-ról szóló véleményeket és értékeléseket, így megtudhatja mások mit gondolnak a GLAMIRA termékeiről és szolgáltatásiról. Ön is megírhatja véleményét és megoszthatja tapasztalatait ha ellátogat termék oldalainkra. Összes GLAMIRA Termék Vélemények Megtekintése.

Fedezze fel, hogy mit gondolnak az ügyfelek a szolgáltatásainkról, több mint 10 000 véleménnyel egy független értékelési oldalon.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Kiváló

SZÁLLÍTÁSI RÉSZLETEK

 • Kiszállítás Várható Időpontja:
 • Ingyenes Szállítást Végzi:
 • DHL
 •  ingyenes szállítás
 •  Ingyenes Gravírozás
 •  Ingyenes Ajándék Doboz
 •  Névtelen Csomagolási Opció
A VÁSÁRLÁS TOVÁBBI ELŐNYEI
 • 60 Day Return Policy

  60 Napos Visszatérítési Politika Elkötelezettek vagyunk az Ön elégedettségével. Gravírozott vagy nem gravírozott; ha nincs megelégedve a választásával, akkor eredeti állapotában 60 napon belül küldje vissza.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 Napos Átméretezési Politika Nagy dolgok apró részletekkel kezdődnek. A GLAMIRA segítséget nyújt a meglepetés titkainak megőrzésében és a gyűrű átméretezésében egyszeri alkalommal ingyenesen az átvétel első 60 napjáig

 • Lifetime Warranty

  Életre Szóló Garancia Kiállunk az ékszereink minősége mögött, és minden egyes termékünkre életre szóló garanciát vállalunk. Minden megrendelést szakembereink gondossággal kezelnek, az első pillanattól kezdve. Élvezze a professzionális mestermű minőségét és nyugodjék meg, hogy egyedi dizájn ékszerei egész életen át fognak kitartani.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% -os Elégedettségre Irányult Ügyfélszolgálat A GLAMIRA ügyfélszolgálati csapat örömmel nyújt segítséget az élete egyik legszebb pillanatába. Küldetésünk az Ön elégedettsége; szánjon időt arra, hogy felfedezze a tökéletes modellt, miközben mi minden másra gondoskodunk.

 • Custom Made Jewellery

  Az Ön Számára Tervezett Az Ön különleges alkalma a legfontosabb dolog számunkra, és megértjük, mennyire fontos, hogy készen álljon az adott időpontig. Szánjon időt a tökéletes darab kiválasztására, és a GLAMIRA az Ön számára fogja legyártani.
  A vásárláshoz egy ingyenes díszdoboz is tartozik, amelyet szakemberek terveznek, mert minden apró részlet fontos.

 • Fast Delivery

  Gyors Szállítás Az időzítés a kulcsszó, amikor egy meglepetés vagy egy esküvő szervezéséről van szó. A GLAMIRA büszkén kínálja a piac egyik leggyorsabb gyártási és szállítási időkeretét.
  Minden egyes rendeléshez ingyenes szállítást biztosítunk. Továbbá, ha rendelését meglepetésként szeretné megtartani, akkor egyszerűen válassza ki a névtelen csomagolás opcióját a fizetési szakasznál, és mi a terméket egy egyszerű csomagolásban, a GLAMIRA logó nélkül küldjük el Önnek.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  A Briliánsok és Drágakövek hitelességi tanúsítványai Szakértőink minden egyes GLAMIRA gyémántot és drágakövet gondosan leellenőríznek, mielőtt a tanúsítványokat ki adnák rájuk. Minden egyes megrendeléshez tartozik egy tanúsítvány. Ha érdeklődik a GIA (Gemological Institute of America) által tanúsítványozott gyémántok iránt, az ügyfélszolgálati csapatunk szívesen segít Önnek.

 • Allergy-Free Material

  Allergia Mentes Anyagok A legkiválóbb minőségű fémek és drágakövek amit a legyártás során felhasználunk teljesen allergiamentesek. Amikor ékszert visel, a kényelem annyira fontos, mint maga az ékszer. Célunk, hogy meggyőződjünk arról, hogy személyre szabott, egyedi tervezésű ékszerek nem csak jól néznek ki, hanem kényelmesek is.

 • Több éves tapasztalat

  Több éves tapasztalat A sokéves szakmai hozzáállás és a munkánk folyamatos javítása érdekében a GLAMIRA számos országon át terjedt el, és világszerte részlegei vannak. Rendelésével meggyőződhet hogy egy olyan ékszerdarabot vásárol, amely kimutatja a terület iránti elkötelezettséget és az évek tapasztalatait.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  A Heilbronn Németországban alapított, kiváló minőségű 2008 óta A németországi székhelyű GLAMIRA gyökerei különböznek más ékszerészektől, a két fő kulcsszónak köszönhetően: a minőség és a pontosság. A professzionális és fegyelmezett évek során létrehozott és tesztelt folyamatok lehetővé teszik számunkra, hogy kiváló minőségű szolgáltatást és ékszereket kínáljunk Ön számára.

 • Közvetlenül a forrásból

  Közvetlenül a forrásból Minden drágakövek és ékszerek. Egy tipikus kiskereskedelemben, minden egyes modellnek a gyártási lépése befolyásolja a termék végső árát. Mi vagyunk a gyártók, akik a gyártási folyamatban a rendelés kezdetétől, a futárhoz továbbítják. A kereskedők, az importőrök, a nagykereskedők és a nagyüzemi áruházak tartózkodása révén hatalmas megtakarítást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konfliktus mentes gyémántok, drágakövek, és metálok. A nemesfémek és a drágakövek világszerte gyakran borzalmas körülmények között vannak kibányászva. A GLAMIRA-nál garantáljuk, hogy az ékszereink gyártásában használt gyémántok, drágakövek és fémek konfliktusmentesek, etikus forrásokból és erőszakmentes régiókból származnak, összhangban a Kimberley-folyamattal.

GLAMIRA LOGÓ A BELSŐ RÉSZBEN

Minden Glamira márkájú gyűrűben bele van vésve a logonk, ahogy ez a képen is látható. Válassza ki, hogy szeretné-e hogy logonk benne legyen a gyűrűjében.

GLAMIRA Logo inside logo nem Logo igen

Gyémánt

A gyémánt az ősi időktől csodált drágakő, mely több mint száz méterrel a föld alatt képeződött, több mint egy billió évvel ezelőtt. A gyémánt a legkeményebb drágakő, a „kövek királynőjének, és a királynők kövének” is nevezik. A Glamira garantáltan konfliktus-mentes gyémántokat forgalmaz.

Paraiba turmalin

A Paraiba turmalin a turmalin egy nagyon ritka fajtája, amely neonkék, zöld és kékeszöld színével tűnik ki. A laboratóriumban előállított paraibák ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a természetesek. Ennek a mesés kőnek a népszerűsége az élethez, a szerelemhez és a földhöz való viszonyából fakad, a csakrákra gyakorolt hatása révén. A professzionális csiszolás tovább emeli e kövek rendkívüli ragyogását és egyedi árnyalatait.

Citromkvarc

A féldrágakövek csoporjába tartozó citromkvarc lenyűgözi az ékszerkedvelőket friss színével. Leginkább a tiszta citrom színtől az élénk sárgáig terjedő skálán belül fellelhető. Ez a kő az erő és magas energia szintjéről ismert, mely távoltartja a negatív érzéseket és az önbizalomhiányt, emeli viselőjének hangulatát valamint magabiztosságot ad.

Zultánit

A féldrágakövek csoporjába tartozó Zultánit az egyedi színváltoztató tulajdonságával nyűgöz le. Ez a ritkán fellelhető kő, attól függően, hogy milyen fény, milyen szögből éri, különböző színárnyalatokban tündököl. Nappal lime zöld, míg homályosabb fényben barack és cseresznye rózsaszín árnyalatú.

Laborban Előállított Gyémánt

A laboratóriumban előállított gyémántok a természetes gyémántok minden előnyét kínálják a bányászat által gyakran felvetett környezetvédelmi és etikai aggályok nélkül. A gyémántok előállításához szükséges eljárás és az anyagok pontosan ugyanazok, mint a hagyományos gyémántok esetében – csak a lépések lényegesen kevesebb időt vesznek igénybe. Ez egy zöld eljárás, amely helyettesíti a gyémántot és nagyon erős hőfolyamattal másolatot hoz létre. Magából a gyémántból egy szénmentes változatot állítanak elő. Ezeket a gyémántokat ma már nem lehet megkülönböztetni egymástól és így mindegyiket a 4C (csiszolás, szín, tisztaság és karát) alapján osztályozzák az olyan laboratóriumok, mint a HRD és az IGI.

Zöld topáz

A féldrágakövek csoporjába tartozó Zöld topázt a Kék topáztól zöld színe különbözteti meg, amely általában a lojalitás és a szeretet jelképe. Belső nyugalmat, intellektualitást biztosít, segít megoldani a problémákat és egészséget hoz.

Zöld zafír

A drágakövek csoportjába tartozó Zöld zafír színében előfurdulhat az egészen világos zöldtől a sötét zöldön át egészen a vas színéig. Úgy tartják, hogy ez a ritka drágakő nagyon nyugtató, pihenteti a szemet és emeli viselőjének bizalmát.

Narancs zafír

A drágakövek csoportjába tartozó Narancs zafírtól a naracssárga szín kedvelőinek szíve gyorsabban ver. A halvány narancstól a pirosas-narancsig terjedő színskálában tündöklő kövek nyugtatják a szívet és az elmét, megszabadít a negatív gondolatoktól és aktivizálja a boldogság energiákat.

Gyémánt

A gyémánt az ősi időktől csodált drágakő, mely több mint száz méterrel a föld alatt képeződött, több mint egy billió évvel ezelőtt. A gyémánt a legkeményebb drágakő, a „kövek királynőjének, és a királynők kövének” is nevezik. A Glamira garantáltan konfliktus-mentes gyémántokat forgalmaz.

Fekete gyémánt

A fekete gyémánt olyan gyémánt, aminek más a kristályszerkezete, a fekete gyémánt polikristályos kő. Ez azt jelenti, hogy olyan mintha sok gyémántot összegyúrtak volna, szerkezetében teljesen tiszta szénkristályok találhatók. „Carbonaro”-nak nevezik. Mindamellett a fekete gyémánt is gyémánt, sőt, keményebb és ritkább is, mint a fehér gyémánt.

RÓZSASZÍN ZAFÍR

Drágakő besorolásával a rózsaszín zafír rendkívül ritkának minősült, amíg új lelőhelyeket nem találtak Madagaszkáron az 1990-es években. A rózsaszín a zafír egyik legritkább színe. Ezek a kövek mindenféle árnyalatokban léteznek, a baba rózsaszíntől az élénk, intenzív bíborig. Azt mondják, hogy a rózsaszín zafírok hűséget, a bizalmat és az őszinteséget képviselik, ezért nagyon népszerűek, amikor amikor eljegyzési gyűrűhöz választunk követ.

RHODOLIT GRÁNÁTKŐ

A féldrágakőnek minősített Rhodolite gránát gyorsan sztenderd ékszerkővé vált, ami vonzó színének, illetve gyakran nagyon tiszta, hibáktól és zárványoktól mentes megjelenésének köszönhető. A név a görög "Rhodon" szóból ered, ami rózsát jelent. A hinduizmusban a gyökér csakrához kötődik, és úgy vélik, hogy ösztönzi az egészséges szexuális aktivitást, a stabilitás és a biztonság érzését, továbbá elősegíti a sikeres üzleti tevékenységet és építi az önbizalmat.

LONDON KÉK TOPÁZ

A Topaz család féldrágakői közül a három rendelkezésre álló árnyalat egyike, a London kék topáz dötét színe miatt kétségtelenül különleges és exkluzív. Sötétebb árnyalatával a London kék topáz kiemelkedik, és azok kedvelik, akik mindent akarnak, mai nem szokványos. Speciális zöld árnyalatával, sötét szürkés hátterével a London kék topáz tökéletes az eljegyzési gyűrűkhöz, ha meg szeretné mutatni, milyen rendkívüli a szeretete. Ez egy olyan drágakő, amely nem csak a figyelmet kelti el, hanem arra is ösztönöz, hogy erősítse kommunikációját és kifejezőképességét.

MORGANIT

A féldrágakőnek minősülő Morganit természetes, kivételes és kifinomult drágakőnek számít, amely csak néhány helyen található a világon. Ironikus módon az ára nem tükrözi ritkaságát. A legpontosabb leírás olyan szavakat tartalmazna, mint a ritka, a csillogó, a tartós, a kiemelkedő tisztaság és a ragyogás. A színe, amit természetesen a mangán hatása okozott, tiszta ezüstös rózsaszín, őszibarack és lila-rózsaszín lehet, így a Morganit rendkívüli és feltűnő. Hasonlóan a zöld smaragdhoz, a Morganit is az isteni szerelem szimbóluma, amelyet az okozhat, hogy mindkét kő a Berill fajták közé tartozik. Kiváló választás egy egyedi eljegyzési gyűrűhöz vagy egy különleges, egyszeri alkalomra.

Ametiszt

Az ametiszt féldrágakő, az ásványi kvarc lila-átlátszó változata. Az ametiszt gyönyörű színét leggyakrabban a kristályos szerkezetében jelen lévő vasból nyeri, bár a színe természetes sugárzás hatására is megváltozhat.

Zöld turmalin

A zöld turmalin (Verdelite) féldrágakő, számos fém kombinációja, melyek bróm-szilikát vázát alkotják, ami az egyik legösszetettebb kristályszerkezet. Smaragdzöld színét a szerkezetében szintén jelenlévő krómnak köszönheti. Úgy hiszik, hogy ez a kő szerencsét, sikert, bőséget és gazdagságot hoz viselőjének.

Citrin

A citrin féldrágakő, a kvarc sárga és/vagy narancs változata. A citrin szó sok nyelvben citromot jelent, színe miatt kapta ezt a nevet. Ez az egyik legnépszerűbb és legkedvezőbb áru drágakő, nem meglepő, hogy a sikerrel és gazdagsággal azonosítják.

Smaragd

A smaragd drágakő, mégpedig az egyik legértékesebb; mélyzöld színe van. A smaragdon „anyajegyek” találhatók, zárványok és felszínét is elérő repedések formájában. Vénusz köveként a smaragd az örök fiatalság és az újjászületés szimbóluma.

Kék topáz

A kék topáz féldrágakő, mely hatalmas és hibátlan kristályokban fellelhető, így több ezer karátos drágaköveket lehet belőle készíteni. A kék topáz nagyon ritka, kemény kő, gyakoribb a színtelen vagy sárga változat.

Gránitkő

A gránitkő féldrágakő, számos egymáshoz hasonló szerkezetű és tulajdonságokkal rendelkező ásvány kombinációja. Különböző színekben és méretben található, de a legismertebb a vörös színű gránitkő, melyet a szenvedélyes vonzódás kövének tartanak.

Rubin

A rubin drágakő, kemény, tartós és ritka, az egyik legkeresettebb kő. A nagyméretű, átlátszó rubinok még a gyémántnál is ritkábbak. A rubin évszázadok óta a hatalom és az életerő szimbóluma.

Zafír

A zafír drágakő, a korundumok közé tartozik. Átlátszó, gyakran kék színű, a béke és a boldogság köve. A rubin után a második legkeményebb drágakő.

Fehér zafír

A fehér zafír drágakő, egyfajta zafír, színtelen formában. A zafír alakulása közben szerzi színét, míg a fehér zafír érintetlen, emiatt nagyon ritka és különleges.

Tűzopál

A tűzopál féldrágakő, az opál átlátszó formája, általában nem opálszerű, és nincsenek benne zöld árnyalatok. Színe a sárgától a narancson át a pirosig terjed. A képzelet és az álmodozás köve.

Kvarc

A kvarc féldrágakő, magnás és metamorf kövekből alakul ki. A szennyeződések miatt gyakran rózsaszín és füstszínű árnyalatban lelhető fel.

Rózsakvarc

A rózsakvarc féldrágakő, a kvarc rózsaszín-pink változata. Színe a világos rózsaszíntől a közepes pinkig terjedhet, nagyon szép, lágy színű kő.

Füstkvarc

A füstkvarc féldrágakő, a kvarc barnás-szürkés változata. Színe a világosszürkéstől a sötét feketéig terjedhet.

Tanzanit

A tanzanit féldrágakő, kék vagy lila színű, a zoisite vandániumot tartalmazó, drágakő változata. Ez egy nemrégiben felfedezett kő, és mint ilyen az egyik legdivatosabb és legkeresettebb kövek egyike. Az életet szimbolizálja.

Swarovski

A Swaroski egy kis kristály, melyet a modern technológia segítségével alakítanak ki és csiszolnak simára. Abban különbözik a többi kristálytól, hogy csiszolása következtében csillogása hasonló a gyémántéhoz.

Swarovski

A Swaroski egy kis kristály, melyet a modern technológia segítségével alakítanak ki és csiszolnak simára. Abban különbözik a többi kristálytól, hogy csiszolása következtében csillogása hasonló a gyémántéhoz.

Swarovski

A Swaroski egy kis kristály, melyet a modern technológia segítségével alakítanak ki és csiszolnak simára. Abban különbözik a többi kristálytól, hogy csiszolása következtében csillogása hasonló a gyémántéhoz.

Swarovski

A Swaroski egy kis kristály, melyet a modern technológia segítségével alakítanak ki és csiszolnak simára. Abban különbözik a többi kristálytól, hogy csiszolása következtében csillogása hasonló a gyémántéhoz.

Olivin

Az olivin féldrágakő, a három karátnál kisebbek gyakoriak, de az öt karátnál nagyobbak ritkák és ezért értékesebbek. Az olivin színe sokféle zöld lehet. Úgy tartják, hogy viselőjének erőt kölcsönöz.

Akvamarin

Az akvamarin féldrágakő, a beryl világos és kékeszöld változata. Önmagáért beszél, ez a vízszínű kő évszázadok óta a fiatalság, a remény és a hűség szimbóluma.

Rózsaszín turmalin

A rózsaszín turmalin féldrágakő, a legnépszerűbb és legismertebb turmalin kő, nagyon sokféle szín lehet benne, ezért a drágakövek szivárványának is nevezik.

Zöld ametiszt

A zöld ametiszt féldrágakő, világoszöld kvarckristály (Prasiolitként is ismert). Színét vagy a vulkáni tevékenységből eredő hőhatásnak, vagy a föld hőjének köszönheti. A zöld ametiszt az intuitív képességeket szimbolizálja, és a szerelemmel is összefüggésbe hozzák.

Sárga zafír

A sárga zafír féldrágakő, a korund változata, ez az a zafír természetes formája. A korund alacsony vastartalma miatt fényes a kő. A sárga zafírt a termékenység és a jó házasság szimbólumának tartják.

Gyöngy

A gyöngy a legrégebben ismert drágakő, évszázadokig a legértékesebbnek tartották. Az eredete különbözteti meg a többi drágakőtől, mivel a gyöngy szerves anyag, egy élőlényből - osztrigából vagy kagylóból – származik. A „Hold könnyének” nevezik, lehet rózsaszín, fehér vagy fekete.

Gyöngy

A gyöngy a legrégebben ismert drágakő, évszázadokig a legértékesebbnek tartották. Az eredete különbözteti meg a többi drágakőtől, mivel a gyöngy szerves anyag, egy élőlényből - osztrigából vagy kagylóból – származik. A „Hold könnyének” nevezik, lehet rózsaszín, fehér vagy fekete.

Gyöngy

A gyöngy a legrégebben ismert drágakő, évszázadokig a legértékesebbnek tartották. Az eredete különbözteti meg a többi drágakőtől, mivel a gyöngy szerves anyag, egy élőlényből - osztrigából vagy kagylóból – származik. A „Hold könnyének” nevezik, lehet rózsaszín, fehér vagy fekete.

Ónix

A fekete ónix drágakő, a kalcedón egy változata, a kristályokhoz tartozik. Kerek kő, úgy tartják, hogy viselőjének segít a józan döntések meghozatalában, és megszünteti a belső bizonytalanságot és a külső negatív energiák hatásait.

Fekete ónix

A fekete ónix drágakő, a kalcedón egy változata, a kristályokhoz tartozik. Kerek kő, úgy tartják, hogy viselőjének segít a józan döntések meghozatalában, és megszünteti a belső bizonytalanságot és a külső negatív energiák hatásait.

Csokoládé gyémánt

A csokoládé gyémántok barna színű, díszes gyémántok, melyeket az egyik legnépszerűbb fajta gyémántnak tartanak. A "csokoládé" nevet a gyémánt a csokoládéhoz hasonló színe miatt kapta. A gyönyörű színkombinációknak köszönhetően a barna gyémántokat konyak gyémántoknak vagy pezsgő gyémántoknak is nevezik, attól függően, hogy vonzó színük inkább fényes vagy sötét. A csokoládé gyémántok olyan drágakövek, amelyek jelenleg egyre népszerűbbek az ékszeriparban. Ezek a gyémántok minden bizonnyal az Ön gyémántjai, ha csokoládé-függõ, és egyedülálló módon szeretné díszíteni kiváló ékszereit.

Kék gyémánt

A kék gyémántokat először Indiában találtak, és a 17. században hozták el a világ nyugati felére. Ezek a csillogó gyémántok, amelyek az óceánok és az ég színeit hordozzák, rendkívüli árnyalatokat mutatnak és bizonyos jellemzőket hordoznak. Hasonlóan bármely más színezett gyémánthoz, a kék gyémántok tónusok széles skáláját mutathatják, olyan lágy árnyalatoktól, mint a tiszta égbolt, egészen az acélkékig, vagy a mélytengerek intenzív kékjéig. A ritka gyémántok osztályozásához gyakran használnak olyan elnevezéseket, mint például a babakék, a királykék, a tengerkék vagy az éjkék.

Sárga gyémánt

A sárga gyémántok mostanában nagyon keresettek a többi színes gyémánt között. A sárga gyémántokat Canary-ként is említhetjük, mint például a Canary Yellow Diamond, vagy esetenként Zimmy-ként. Gyönyörűen mutatnak halo és solitaire dizájnnal, de más elrendezésben is elegánsak, mivel élénk színüknek köszönhetően egyedülálló módon kombinálhatók. Ha érdekli a sárga gyémánt, számos alternatív elrendezés közül válogathat e döbbenetesen szép és ritka gyémánt elhelyezésére!

Zöld gyémánt

A természet, a növekedés, a harmónia, az állóképesség és a termékenység szimbólumaként a zöld gyémántok nagyra értékelt és csodált természetes drágakövek. A zöld gyémántokban számos árnyalat megtalálható, ezek a halványzöldtől a mélyzöldig terjedhetnek, viselőjének ízlése és vágya szerint. A zöld gyémántokat tekintik a legnyugtatóbb színnek a szem számára, és nagyon erős érzelmi kapcsolatot jelentenek a biztonsággal. Ez lehet az oka annak, hogy sok ékszerszerető választja a zöld gyémántot, nem csupán a gyűrűkbe, hanem fülbevalókba és medálokba is.

Rózsaszín gyémánt

A legkeresettebb gyémántok, a rózsaszín gyémántok bizonyosan minden hölgy kedvencei, ha ékszerről van szó. Álomszerű szín a gondosan megformált és válogatott gyémánt gyönyörűségével kombinálva maga a valóra vált álom. A romantika és a luxus érzetét sugalló rózsaszín gyémántok látványos kiegészítői egy nő ékszergyűjteményének. Csakúgy, mint a többi színes gyémánt, a rózsaszín gyémántok is különböző színárnyalatokban léteznek a világostól a sötétig, és ezeket a tónusokat halvány, nagyon világos, világos, divatosan fényes, divatosan intenzív, divatosan mély és divatosan élénk színeknek nevezik.

Fehér Topáz

A fehér Topaz féldrágakő, szilikát ásványnak számít, amely nagymértékben hasonlít a gyémánthoz, bár kevésbé nehezebb (8-as Mohs skálán), a fehér topáz a világosság és az átláthatóságáért kedvelt. A Topáz neve a görög "tapazos" szóból származik, ami jelentése "keresés". Nem véletlen hogy úgy hiszik hogy a Topáz segít a spirituális gyógyulásban, segít eltüntetni a negatív gondolatait, és amikor szüksége van, egy kis energiát ad. Ha egy olyan szemet gyönyörködtető kővet keres, amely képes biztosítani a tisztaságot és ragyogást, amely megegyezik a gyémánttal, akkor a fehér topáz a legjobb választás.
A szín éjkék vagy sötétkék. A fény nem hatol át a kövön, a jó minőségű ékszerek legalacsonyabb szintje.
Szabad szemmel látható csekély zárványokkal, a "Nagyon Jó (AA)" fokozatú zafírok kék színűek, kis fény hatol át a drágakövön.
A "Kiváló (AAA)" minőségi zafír kék színben gazdag, nagyon kicsi látható zárványokkal a drágakövön. Amennyiben a nagy ragyogás érdekli, ez az osztály az Önnek megfelelő.
Kivételes csiszolás a fényesség és a színek növelésére, valamint olyan ragyogás, amely napsütésben vagy mesterséges megvilágításban elkápráztatja a szemet. Elsősorban a csodás Ceylon-régióból származik, a kő mély, éles kék.
A szín közepesen zöld. A fény nem hatol át a kövön, a jó minőségű ékszerek legalacsonyabb szintje.
Szabad szemmel látható csekély zárványokkal, a "Nagyon Jó (AA)" fokozatú smaragdok zöld színűek, kis fény hatol át a drágakövön
A "Kiváló (AAA)" minőségi smaragd zöld színben gazdag, nagyon kicsi látható zárványokkal a drágakövön. Amennyiben a nagy ragyogás érdekli, ez az osztály az Önnek megfelelő.
Kivételes csiszolás a fényesség és a színek növelésére, olyan ragyogással, amely napsütésben vagy mesterséges megvilágításban elkápráztatja a szemet. Az uralkodók viselik, az AAAA osztályú smaragdok örökértékűek.
A szín sötét vörös. A fény nem hatol át a kövön, a jó minőségű ékszerek legalacsonyabb szintje.
Szabad szemmel látható csekély zárványokkal, a "Nagyon Jó (AA)" fokozatú rubinok rózsaszínes vörös színűek, kis fény hatol át a drágakövön.
A "Kiváló (AAA)" minőségi rubin közepes vörös színű, nagyon kicsi látható zárványokkal a drágakövön. Amennyiben a nagy ragyogás érdekli, ez az osztály az Önnek megfelelő.
Kivételes csiszolás a fényesség és a színek növelésére, olyan ragyogással, amely napsütésben vagy mesterséges megvilágításban elkápráztatja a szemet.
Ezek a sárga gyémántok világos sárga tónusokkal és alacsony intenzivitással rendelkeznek. A leg minimálisabb tulajdonságokkal rendelkezik a színvonalas ékszer kategórián.
Élénkebb színével, kedveltebb sárga gyémánt. Ezek a sárga gyémántok közepes inztenzivitásuak és sötétebb színüek.
Ez a sárga gyémánt típus a legkedveltebb. Nagyon élénk és káprazó sárga színe van és a legszínvonalasabb ékszerek kategóriájába tartoznak.
Ez a sárga gyémánt típus a leg intenzívebb színnel és káprázattal rendelkezik. Nagyon ritka típus és a legszínvonalasabb ékszerek közzé tartozik.
Ezek a kék gyémántok világos kék tónusokkal és alacsony intenzivitással rendelkeznek. A leg minimálisabb tulajdonságokkal rendelkezik a színvonalas ékszer kategórián.
Ez a kék gyémánt típus a legkedveltebb. Nagyon élénk és káprazó kék színe van és a legszínvonalasabb ékszerek kategóriájába tartoznak.
Ez a kék gyémánt típus a leg intenzívebb színnel és káprázattal rendelkezik. Nagyon ritka típus és a legszínvonalasabb ékszerek közzé tartozik.
Élénkebb színével, kedvelt rózsaszín gyémánt. Ezek a rózsaszín gyémántok közepes intenzivitásuak és sötétebb színűek.
Ez rózsaszín gyémánt típus a legkedveltebb. Nagyon élénk és káprazó kékszíne van és a legszínvonalasabb ékszerek kategóriájába tartoznak.
Ez a rózsaszín gyémánt típus a leg intenzívebb színnel és káprázattal rendelkezik. Nagyon ritka típus és a legszínvonalasabb ékszerek közzé tartozik.
Ezek a zöld gyémántok világos tónusokkal és alacsony intenzivitással rendelkeznek. A leg minimálisabb tulajdonságokkal rendelkezik a színvonalas ékszer kategórián.
Díszes Világos : Élénkebb színével, kedvelt zöld gyémánt. Ezek a zöld gyémántok közepes inztenzivitásuak és sötétebb színüek.
Díszes Zöldes Zöld : Ez a zöld gyémánt típus a legkedveltebb. Nagyon élénk és káprazó zöld színe van és a legszínvonalasabb ékszerek kategóriájába tartoznak.
Ez a zöld gyémánt típus a leg intenzívebb színnel és káprázattal rendelkezik. Nagyon ritka típus és a legszínvonalasabb ékszerek közzé tartozik.
Díszes Világos : Ezek a barna gyémántok világos tónusokkal és alacsony intenzivitással rendelkeznek. A leg minimálisabb tulajdonságokkal rendelkezik a színvonalas ékszer kategórián.
Élénkebb színével, kedvelt barna gyémánt. Ezek a barna gyémántok közepes inztenzivitásuak és sötétebb színüek.
Ez a barna gyémánt típus a legkedveltebb. Nagyon élénk és káprazó barna színe van és a legszínvonalasabb ékszerek kategóriájába tartoznak.
Díszes Élénk : Ez a barna gyémánt típus a leg intenzívebb színnel és káprázattal rendelkezik. Nagyon ritka típus és a legszínvonalasabb ékszerek közzé tartozik.
A "jó (A)" fokozatos Ametiszt minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Ametiszt színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Ametiszt kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Ametiszt között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Ametiszt drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Citrin minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Citrin színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Citrin kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Citrin között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Citrin drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Gránátkő minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Gránátkő színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Gránátkő kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Gránátkő között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Gránátkő drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Topáz-Kék minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Topáz-Kék színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Topáz-Kék kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Topáz-Kék között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Topáz-Kék drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Olivin minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Olivin színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Olivin kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Olivin között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Olivin drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Akvamarin minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Akvamarin színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Akvamarin kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Akvamarin között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Akvamarin drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Tűzopál minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Tűzopál színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Tűzopál kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Tűzopál között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Tűzopál drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Zöld-ametiszt minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Zöld-ametiszt színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Zöld-ametiszt kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Zöld-ametiszt között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Zöld-ametiszt drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Zöld turmalin minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Zöld turmalin színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Zöld turmalin kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Zöld turmalin között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Zöld turmalin drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Rózsaszín-turmalin minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Rózsaszín-turmalin színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Rózsaszín-turmalin kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Rózsaszín-turmalin között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Rózsaszín-turmalin drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Rózsakvarc minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Rózsakvarc színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Rózsakvarc kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Rózsakvarc között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Rózsakvarc drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Tanzanit minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Tanzanit színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Tanzanit kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Tanzanit között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Tanzanit drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Füstk-varc minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Füstk-varc színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Füstk-varc kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Füstk-varc között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Füstk-varc drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Morganit minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Morganit színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Morganit kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Morganit között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Morganit drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Rhodolit Gránátkő minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Rhodolit Gránátkő színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Rhodolit Gránátkő kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Rhodolit Gránátkő között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Rhodolit Gránátkő drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
A "jó (A)" fokozatos Tsavorit minimális zárványokkal rendelkezik. A fény nem jut be a drágakőbe. Belépési szint a finom ékszer kategóriába.
Néhány kis zárvány látható szabad szemmel. "Nagyon jó (AA)" minősítésű Tsavorit színes árnyalatokkal rendelkezik, ami bizonyos fényt enged be a drágakőbe.
Kiváló (AAA) minősített Tsavorit kitűnő minőségű drágakő, legszínvonalabb drágakő amely ékszerészeknél található . A kedveltebb választás, a Tsavorit között.
Eredetileg a Családi Ereklyeként (AAAA) minősített Tsavorit drágakövet a királyi családok használják. Ezek a drágakövek, a legmagasabb tisztasággal, hibátlanul és leggazdagabb színekkel rendelkeznek.
Minimális zárványokkal, és világos színekkel rendelkezik. A fény nem hatol át a drágakőn.
A zárványok vagy kisebb belső kristályok alig láthatóak alapos ellenőrzéssel, de nincsennek komolyabb zárványai.
Kiváló minőségű drágakő és csakis a világ legszínvonalasabb ékszer üzleteiben található. A kőnek nagyon, nagyon csekély zárványai vannak, amelyek nem látszanak szabad szemmel.
A legmagasabb minőségű drágakő Hibátlan és tökéletesen metszett. Zárványai még 10x nagyítással sem láthatóak.
Minimális zárványokkal, és világos színekkel rendelkezik. A fény nem hatol át a drágakőn.
A zárványok vagy kisebb belső kristályok alig láthatóak alapos ellenőrzéssel, de nincsennek komolyabb zárványai.
Kiváló minőségű drágakő és csakis a világ legszínvonalasabb ékszer üzleteiben található. A kőnek nagyon, nagyon csekély zárványai vannak, amelyek nem látszanak szabad szemmel.
A legmagasabb minőségű drágakő Hibátlan és tökéletesen metszett. Zárványai még 10x nagyítással sem láthatóak.
Minimális zárványokkal, és világos színekkel rendelkezik. A fény nem hatol át a drágakőn.
A zárványok vagy kisebb belső kristályok alig láthatóak alapos ellenőrzéssel, de nincsennek komolyabb zárványai.
Kiváló minőségű drágakő és csakis a világ legszínvonalasabb ékszer üzleteiben található. A kőnek nagyon, nagyon csekély zárványai vannak, amelyek nem látszanak szabad szemmel.
A legmagasabb minőségű drágakő Hibátlan és tökéletesen metszett. Zárványai még 10x nagyítással sem láthatóak.
Zöld Swarovski Cirkónium: Megfelelőek a tulajdonságai cubic zöld cirkóniummal. A különbség az, hogy a Swarovski szintetikus kő világszerte ismert márka.
Zöld Cubic Cirkónium: A zöld Cubic Cirkóniumot gyakran szokták használni smaragd helyettesítőként. Ez azonban egy szintetikus kő, ellentétben a smaragddal, ami természetes drágakő különböző árnyalatokban és minőségben.
Swarovsky Cirkónium: Megfelelőek a tulajdonságai cubic cirkóniummal; színtelen és ragyogó. A különbség az a cubic cirkóniumtól, hogy a Swarovski szintetikus kövek világszerte ismert márka.
Cubic Cirkónium: A Cubic Cirkónium egy olyan anyagból készült, amely megfizethető gyémánt alternatíva ékszerként a tartósság és a ragyogás szempontjából. Ezt a szintetikus követ választhatja színesen vagy színtelenül is.
Kék Swaroski Cirkónium: Megfelelőek a tulajdonságai cubic kék cirkóniummal. A különbség az, hogy a Swarovski szintetikus kő világszerte ismert márka.
Kék Cubic Cirkónium: A zöld Cubic Cirkóniumot gyakran szokták használni zafír helyettesítőként. Ez azonban egy szintetikus kő, ellentétben a zafírral, ami természetes drágakő különböző árnyalatokban és minőségben.
Vörös Swarovski Cirkónium: Megfelelőek a tulajdonságai cubic vörös cirkóniummal. A különbség az, hogy a Swarovski szintetikus kő világszerte ismert márka.
Vörös Cubic Cirkónium: A vörös Cubic Cirkóniumot gyakran szokták használni rubin helyettesítőként. Ez azonban egy szintetikus kő, ellentétben a rubintal, ami természetes drágakő különböző árnyalatokban és minőségben.
A gyémántokban zárványok találhatók, melyek 10x-es nagyításban vagy szabad szemmel is könnyedén láthatók.
Az SI tisztaságú gyémántok apró zárványokat tartalmaznak, melyek 10x-es nagyításban láthatóak és gyakran szabad szemmel is.
Az ilyen tisztaságú gyémántok nagyon kis apró zárványokat tartalmaznak, melyek 10x-es nagyító alatt láthatók, és szabad szemmel nem láthatók.
Ezekbe a tisztasági kategóriákba sorolható gyémántokban lehetnek nagyon-nagyon kis zárványok, melyek 10x-es nagyító alatt nagyon nehezen, és szabad szemmel egyáltalán nem láthatók.
A VS gyémántok apró zárványokat tartalmaznak, melyek szabad szemmel nem láthatóak, kizárólag nagyításban.
A VVS tisztaságú gyémántok nagyon apró zárványokat tartalmaznak, melyek 10x-es nagyításban is nehezen láthatóak. Ezek a zárványok szemmel egyáltalán nem láthatóak.
"Nagyon kevés zárványos" szabad szemmel nem láthatóak csak nagyító alatt.
Jelentése "Nagyon nagyon kevés zárlatos" eggyik legszínvonalasabb termék a belül hibátlan és hibátlan sorolásban.
Természetes, ragyogó színű rubin, amely nem volt hőkezelési eljárásnak kitéve. Ez a fajta rubin prémium minőségű drágakő, apró zárványokkal rendelkezik, amelyek szabad szemmel láthatóak lehetnek.
Természetes és nagyon intenzív színű rubin, amely nem volt hőkezelési eljárásnak kitéve. A legmagasabb értékű rubin.
Természetes, mély kék színű zafír, amely nem volt hőkezelési eljárásnak kitéve. Ez a típusú zafír prémium minőségű drágakő, apró zárványokkal rendelkezik, amelyek szabad szemmel láthatóak lehetnek.
Természetes és rendkívül erős színű zafír, amely nem volt hőkezelési eljárásnak kitéve. A legmagasabb értékű zafír.
Természetes, élénk színű smaragd, amely nem volt hőkezelési eljárásnak kitéve. Ez a fajta smaragd prémium minőségű drágakő, apró zárványokkal rendelkezik amelyek szabad szemmel láthatóak lehetnek.
Természetes és intenzív színű smaragd, amely nem volt hőkezelési eljárásnak kitéve. A legmagasabb értékű smaragd.

Smaragd (mesterséges)

A különféle színű és zárványokat nem tartalmazó mesterséges smaragdok a tökéletesség megtestesülései. A mesterségesen létrehozott smaragdok ugyanazokkal az asztrológiai jellemzőkkel rendelkeznek, mint a természetes változatok, úgyhogy hatással lehetnek testére és lelkére is. Nagyszerű választás azoknak, akik a tökéletességet keresik egy drágakőben.

Zafír (mesterséges)

Mélykék árnyalatával a mesterségesen létrehozott zafír ugyanazokkal a fizikai, kémiai és optikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a természetes zafír. Csillogó szépségének köszönhetően a mesterségesen létrehozott zafír kiváló választás azoknak, akik egy igazán látványos drágakövet szeretnének.

Rubin (mesterséges)

Tökéletességével és kifinomultságával a mesterségesen létrehozott rubinkövek éppen annyira csodálatosak, mint természetes megfelelőik. Elbűvölő szépségén túl a mesterségesen létrehozott rubin az erő és az életöröm jelképe. Mivel a mesterségesen létrehozott rubin ugyanazokkal a fizikai, optikai és kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a természetes darabok, kiváló alternatívát jelent a rubin szerelmeseinek.

Rubelit (mesterségesen létrehozott)

A vörös turmalinként is ismert rubelit neve a latin „rubellus” szóból ered, ami azt jelenti: „vöröses”. A rubelit lélegzetelállító kombinációját adja a rózsaszínnek és a vörösnek, és azt tartják róla, hogy életenergiát ad tulajdonosának. Ha bizonytalan, melyiket válassza, érdemes tudni, hogy a természetes és a mesterséges rubelit ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkeznek.

Moissanite (mesterséges)

A gyémánthoz hasonló áttetsző, fényes felülettel rendelkező moissanite a karborundum ásványi formája, és egy újfajta mesterséges kő. Mivel olyan tartós, mint a gyémánt, kiváló megoldás eljegyzési gyűrűkhöz.

Kék cirkon

A kambodzsai eredete miatt kambodzsai kék cirkonként is ismert kék cirkon színárnyalata leginkább az égszínkékre vagy a pasztellkékre emlékeztet. Hasonló nevük ellenére, a gyémánthoz hasonló természetes kék cirkon nem keverendő össze a szintetikus cirkóniával. A cirkon család tagjaként sokak szerint nagy hatással van az emberi testre, továbbá viselője elméjét is megtisztítja és lenyugtatja.

Barna cirkon

A Tanzániából származó barna cirkon a cirkon család egy másik tagja. Gyémántszerű megjelenésével és hasonló nevével nem keverendő össze a szintetikus cirkóniával. Mivel a cirkon család többi tagjához hasonlóan természetes kőről van szó, pozitív hatása van az emberi testre. Gyógyító hatásának köszönhetően a barna cirkonról úgy hiszik, csökkenti a testi fájdalmakat. Kiváló választás azoknak, akik az anyaföld gyógyító erejét szeretnék érezni.

Fehér cirkon

A Tanzániából és Nigériából származó fehér cirkon egy átlátszó természetes kő gyémántszerű megjelenéssel. Nem szabad összekeverni a cirkóniával, ugyanis a fehér cirkon természetes, míg a cirkónia szintetikus kő. Kettős fénytörésével a fehér cirkon lenyűgöző látványt nyújt. Kiváló alternatívája a gyémántnak, ha hasonló szépséget keres.

Kunzit

Figyelemfelkeltő színtartományával, mely a finom pasztellrózsaszíntől az intenzív lilás bíborvörösig terjed, a kunzit egy kevéssé ismert, ritka szépség. A gyakran nagyobb méretekben előforduló kunzit monoklinális, és kristályai általában pengeszerű alakot vesznek fel. Bár nem sokan ismerik a kunzitot, olyan fontos emberek hordják, mint a gloucesteri hercegné.

Fekete opál

Az opál legritkább fajtájának tartott fekete opál különböző színárnyalatokkal rendelkezik, a koromfeketétől a sötétszürkéig. A kőben látható árnyalatok teszik igazán különlegessé. Élénk piros, narancssárga vagy zöld árnyalatot is láthat tükröződni a fekete opálon.

Neptun kert topáz

A Neptunusz harmonikus színtartományáról elnevezett neptun kert topáz földönkívüli vonzerővel rendelkezik. Színének és minőségének felerősítése érdekében a neptun kert topázt speciális anyaggal vonják be. Energiájának köszönhetően és a topáz család tagjaként ennek a kőnek is nyugtató hatása van. Azok, akik hisznek a kövek erejében, megtapasztalhatják idegnyugtató hatását, valamint a betegségektől is védelmet kaphatnak.

Merkúr topáz

Áttetsző felületével a merkúr topáz sarki fényhez hasonló ragyogást kelt. Akárcsak a napfény visszatükröződésétől kékké változó Merkúr bolygó, a merkúr topáz ragyogó színei is feltárulkoznak, amint rásüt a nap. Ezt a hatást úgy érik el, hogy a követ úgynevezett fizikai gőzfázisú leválasztási folyamatnak vetik alá. Az eredmény gyönyörű ragyogás.

Misztikus topáz

A nevének megfelelően rejtélyes misztikus topáz a színek mennyei kavalkádját nyújtja szivárványos ragyogásával. A kezelési folyamat során felerősítik színét, és felveszi végső formáját. Úgy tartják, hogy elűzi a negatív érzéseket és távol tartja a gonosz szellemeket. Ragyogóan tiszta kő, melyben nincs hely a tökéletlenségnek. Ha a szivárvány tömörített mását keresi, a misztikus topáz a tökéletes választás.

Rózsaszín topáz

A topázok egyik legritkább fajtája, a rózsaszín topáz finom szépségével ellágyítja a rózsaszín szerelmeseinek szívét. A kezelési folyamat során felerősítik színét, és felveszi végső formáját. A viselőjének energiáját felélénkítő kőről azt tartják, hogy a nap égi erejével képes védelmet nyújtani a negatív energiáktól. Mivel elősegíti a kreatív gondolkodást, a rózsaszín topáz kiváló választás tervezőknek és művészeknek. Ha rápillant, érezni fogja színeinek melegségét.

Opál

Lenyűgöző kő ragyogó szépséggel. A fehér színű opál az opál család leggyakoribb típusa. Az egyéb opálokhoz hasonlóan úgy tartják róla, hogy nagy energiával rendelkezik és jelentős hatással van az emberi testre. Sokak szerint az opál képes pozitívvá alakítani a negatív energiákat, és megtisztítja viselője elméjét.

Szultánkő

A féldrágakőként bekategorizált szultánkő mostanában nagy népszerűségnek örvend. A fényforrástól függően változtatja színét, a pezsgőétől az őszibarack színéig. Magas fénytörési mutatójának köszönhetően még gyengébb fényben is láthatja ezeket a színeket. Általában nagyobb karátokban készül, hogy megfigyelhessük lélegzetelállító színváltozásait.

Tsavorit

A grosszulár gránátcsoport tagjaként ismert Tsavorit ritkasága miatt az egyik legnépszerűbb választás. Lélegzetelállító zöld színének köszönhetően a smaragdra emlékeztet. A tsavorit szemrevaló színét kémiai struktúrájának köszönheti, mely krómot és vanádiumot tartalmaz. A tsavoritról úgy tartják, hogy képes meggyógyítani az érzelmi traumákat és betegségeket.

Fekete zafír

A zafír család tagjaként a fekete zafír a korund ásvány egyik fajtája. Koromsötét színével a fekete zafír csak fekete tónusokkal rendelkezik, azonban néhány fajtája fémes árnyalatokat is mutat, ha fény éri. A fekete zafír, melyet főként Ausztráliában bányásszák, nagyszerű alternatíva a fekete szerelmeseinek. A fekete zafírról úgy hiszik, hogy tulajdonosának még kaotikus helyzetekben is nyugalmat hoz, valamint védőpajzsként szolgál az ellenséges magatartással szemben.
Drágakő Minőség
Minden egyes drágakő minősítésnek különböző tulajdonságai vannak, mint például a szín és a tisztaság, ami elárulja a drágakő minőségét..
Drágakő minőség
Termékkód :
Leíró kód, mely a termék besorolásával kapcsolatban információval szolgál.
A fehér arany ékszerben van ródium?

Igen

Gemstone Quality

Nem

Gemstone Quality

Rhodium plating is used to enhance the luster of white gold. When this option is selected as “No”, your product will not be processed with rhodium and it will have a natural color instead of a pure white and shiny look.

Ródium rétegű

Az ékszer fehér része eredeti fehér fémből készül, és a fényesség érdekében ródiummal van bevonva.

Az ezüst ékszerben van ródium?
A ródium a fehér szín elősegítésére és a karcolások elleni védelmére használatos, ellenben a ródium réteg alatti fém ezüst.
Küldje el a gyűrűm átlagos méretben:
Ha nem tudja a gyűrűméretét, kiválaszthatja ezt az opciót. A gyűrűt a leggyakoribb gyűrűméretben fogjuk előállítani és elküldeni Önnek. Abban az esetben, ha ez a méret nem lesz megfelelő az Ön számára, gyűrűjét ingyenes átméretezéssel visszaküldheti a termék kézhezvételétől számított 60 napon belül.
Gravírozás
A GLAMIRA a lézergravírozási technikát használja, ami sima felületet eredményez a terméken.
A terméke gravírozása nem érvényteleníti az átméretezést, életreszóló garanciát vagy a javítást.
engraving
Glamira márka :
Arra utal, hogy az összes termék a Glamira Gyémánt márkanév által nyújtott garanciával készült, még akkor is, ha más drágakőről van szó, kivéve a személyre szabott ékszerekhez használt gyémántokat.
Szín / Ötvözet
A fém az ékszer készítéséhez használt alapanyagra utal. A színt a fém és az egyéb, felhasznált ötvözőanyagok kombinációja határozza meg.
alloy
Drágakövek :
A drágakövek (megkülönböztetünk drága és fél drága-köveket) értékes, ritka és gyakran gyönyörű ásványok, melyeket csiszolás és fényezés után használunk fel.
Gemstones
Szín / Ötvözet
A fekete ródium egy robusztus és lenyűgöző bevonat, ettől lesz a fém fekete és különleges megjelenésű.
alloy
Középső kő:
Ez az ékszerben az elsődleges kő, melynek karátja nagyobb, mint a többi kőé, mely az ékszerben található.
A kő 3:
A kő 3 kisebb kiegészítő kövekből áll, melyek hangsúlyozzák a fő kő és az oldalkövek harmóniáját.
Hangsúlyos kő:
A hangsúlyos követ kiegészítő vagy másodlagos kőnek vagy köveknek is nevezik, melyek kisebbek, mint a középső kő, de rendszerint több van belőlük az ékszerben.
Drágakő tisztaság:
A drágakő tisztaság a kő színére és tisztaságára utal. A tisztaság a drágakő típusától függ. Az AAA tisztaság nagyon tiszta kőre utal, az AA tisztaság a félig tiszta köveket jelöli.
Stone Clarity
Carat (karát):
A gyémántok és más drágakövek esetében azok tömegét jelöli.
Carat
Solid:
A solid kifejezés azt jelöli, hogy a termék teljes egészében a megadott ötvözetből készül.
Solid
GLAMIRA Logo:
Kő alakja:
A kő alakja a gyémánt formáját és megjelenését írja le, például round, princess, emerald, oval vagy radiant. Ezek mind különböző formák, melyekhez különböző jellegzetességek kapcsolódnak.
Stone Shape
Kő alakja:
A kő alakja a gyémánt formáját és megjelenését írja le, például round vagy oval. Ezek mind különböző formák, melyekhez különböző jellegzetességek kapcsolódnak.
Stone Shape
Kövek mennyisége :
A felhasznált drágakövek száma.
Drágakő átmérő:
Az átmérő (méret) jelöli a drágakő tényleges megjelenését. Az átmérőt a kő tényleges méretének megadására a különböző csiszolási lehetőségek miatt jobb jelölésnek tartják, mint a karátot.
Stone Diameter
Nyaklánc:
Ez a láncokat takarja, melyek típusuk szerint lehetnek Brill forzentina, Crushed figaro, Crushed forzentina, Curb, vagy Figaro.
Lánc színe:
Azt mutatja, hogy a láncot lehet személyre szabni, fehér, sárga vagy piros színben.
Chain Colour
Lánc ötvözete:
Azt mutatja, hogy a láncot lehet személyre szabni, fehér, sárga vagy piros színben.
Szélesség:
A gyűrűk szélességét mutatja, melyet a stílus határoz meg.
width
Vastagság:
A gyűrű vastagságát milliméterben mérjük; függőlegesen belülről, szemben az ujjal, kifelé.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Kő típusa:
A drágakő fajtája, a cirkóniumtól a gyémánti. A kő tisztaságát és karátsúlyát is itt adjuk meg.
Felszín:
Az ékszeren végzett munkálatokat jelzi, úgy mint polírozás, berakás, szemcsézés, melyeket a gyűrűn végeztek.
Profil:
A jegygyűrű formájára utal, arra hogy a profil melyik oldala és mennyire domború. Megkülönböztetünk kívül sima, belül domború gyűrűt, ez a „flat court”. A „slightly court” profil azt jelenti, hogy a gyűrű mindkét oldala kicsit domború. A mindkét oldalon nagymértékben domború gyűrű profilja a „traditional court”.
profile
Díszdobozok:
Szép Glamira dobozok, melyekbe az ajándékok kerülhetnek.
Díszdobozok/ Case
Díszdobozok
Szép Glamira dobozok, melyekbe az ajándékok kerülhetnek.
Díszdobozok/ Case
Ötvözet:
Különböző fémek elegye. A fémek különböző mértékben való kombinálása módosítja a tiszta fémek tulajdonságait, melyek így kedvezőbbek lesznek. Nemesfémek, mint az arany, ezüst, palládium vagy a platina a gyártás rendszerint az ötvözés után történik.
alloy
Gravírozás
Glamira a gravírozás új technikáját, a lézeres gravírozást használja. E technika segítségével a gravírozott anyag felső rétegét eltávolítják. Ennek következtében a szöveg (csak az ABC betűi, számok és/vagy szív és a végtelen jele lehetséges) az eredeti anyag színében lesz látható. A lézeres gravírozási technika nagyon pontossá teszi a gravírozást.
engraving
Tanúsítvány
TanúsítványMinden GLAMIRA terméket a GLAMIRA által kiállított hitelességi tanúsítvánnyal küldünk. Válaszhatja azt is, hogy gyémántjához GIA vagy HRD tanúsítványt kér. Amennyiben konkrétan vagy a GIA vagy a HRD tanúsítványt választja, rendelése leadása után vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot.
Nem találja itt a megfelelő méretet?
Ha nem ismeri ezt a gyűrűméret skálát, küldje el nekünk bármely, nemzetközi skála szerinti méretét, a többit bízza ránk!
Can't find your ring size here?
Vastagság
A gyűrű vastagságát milliméterben mérjük; függőlegesen belülről, szemben az ujjal, kifelé.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Hangsúlyos szín
Az emanel alapvetően egy ékszer díszítésre használt színes üveges anyag, áttetsző vagy átlátszatlan, a fémből készült termékek felszínére olvasztrák rá.
Hangsúlyos szín
Hangsúlyos szín
Az emanel alapvetően egy ékszer díszítésre használt színes üveges anyag, áttetsző vagy átlátszatlan, a fémből készült termékek felszínére olvasztrák rá.
Hangsúlyos szín
Hangsúlyos szín
Az emanel alapvetően egy ékszer díszítésre használt színes üveges anyag, áttetsző vagy átlátszatlan, a fémből készült termékek felszínére olvasztrák rá.
Hangsúlyos szín
Hangsúlyos szín
Az emanel alapvetően egy ékszer díszítésre használt színes üveges anyag, áttetsző vagy átlátszatlan, a fémből készült termékek felszínére olvasztrák rá.
Hangsúlyos szín
Hossz

 

Hossz
Hossz

 

Hossz
Hossz

 

Hossz
Hossz
Állapítsa Meg Karkötője Méretét
Hogyan kell a karkötő hosszát módosítani?
Hogyan módosítsa a bokalánc hosszát?
A tökéletes illeszkedés érdekében a bokalánc hosszát a kapocs megfelelő láncszemhez való illesztésével lehet beállítani.
Hogyan módosítsa a bokalánc hosszát?
Hogyan kell a karkötő hosszát módosítani?
A tökéletes méret eléréséhez a karkötő hossza a csathoz rögzített szemekkel állítható.
Hogyan kell a karkötő hosszát módosítani?
Kövek mennyisége
Az itt feltüntetett kövek mennyisége az 54-es és annál nagyobb méretű gyűrűre vonatkozik. A kövek mennyisége csökkenhet, amennyiben a kiválasztott méret kisebb.
Kövek mennyisége
Kérjük vegye figyelembe, hogy a gyűrűn körbe futó kövek száma a gyűrű méretétől függően változhat. Az itt feltüntetett kövek mennyisége az 54-es és annál nagyobb méretű gyűrűre vonatkozik. A kövek mennyisége csökkenhet, amennyiben a kiválasztott méret kisebb.
Comfort Fit
A gyűrű külső széle íves a stílusos kinézetért, belül pedig lekerekített a kényelmes viseletért.
Comfort Fit
Színes Gyémánt Minőség
A színes gyémántok minőségét a színe, a tisztasága, a vágása és a ragyogása minősíti.
Színes Gyémánt Minőség
Gyémánt Minőség
A gyémánt tulajdonságai (osztályozása) minősíti a gyémánt jellemzőit, mint például a szín, a tisztaság és a vágás.
Diamond Quality
Válasszon ki Hőkezelési Opciót
 • Melegített
 • Nem Melegített
Hőkezelt kő azt jelenti, hogy a szín/jellegzetességben fokozva lett a hőkezelésnek köszönhetően. Természetes kezelésnek tekinthető, mivel folytatja a drágakőnek az alakulási folyamatát.
A nem hőkezelt kő azt jelenti hogy a kőnek a színe/kinézete természetes.
Forrás Ország
 • Afrikai
 • Kolumbiai
Az afrikai smaragdok hűvösebb és világosabb tónusokkal rendelkeznek. Ezeken a köveken észrevehető sötétebb zárványok találhatók.
Kolumbiai smaragdnak melegebb tónusai vannak. Színük intenzívebb és tisztább zöld, nagy mértékű tisztasággal. Ezek a smaragdok a legértékesebbek és legnépszerűek, nagyon méltányos zárványokkal rendelkeznek.
Átlagos súly
Az adott súlyinformáció hozzávetőleges és a 64-es méret alapján.
NYAKLÁNC HOSSZÚSÁG

A gyermekek karkötője állítható lánccal rendelkezik, amelyet a gyermek korának megfelelően módosíthat. A lánc hosszát 9-12 cm és 12-15 cm között lehet beállítani.

Az alábbi táblázatban az alapvető korlátok alapján tekintheti meg a különböző korcsoportok karkötőméreteit. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy hozzávetőleges mérés, és a tényleges hosszúság függhet a gyermek csuklómérésétől, valamint a szűk vagy illeszkedő stílustól.

 • 0-6 Éves
 • 9-12 cm
 • 6-13 Éves
 • 12-15 cm
VÁLASSON MENNYISÉGET
Ez a termék egy fülbevaló és egy pár fülbevaló formájában kapható. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha kiválasztja a pár opciót, akkor két azonos fülbevalót kap.
Válasszon aranyat
Válassza ki az arany karátszámát az alábbi opciók közül.
Egyenes
A többi tűhöz képest kisebb méretével ez a legjobb választás a begyógyult lyukhoz. Mivel ezt a legkönnyebb használni, jó választás lehet kezdőknek.
Hogyan kell használni: Fogja meg az ékszerdísz szélét, nyomja át a tűt a lyukon, és kész is.
Egyenes
Jobb-/Bal kampós
A legjobb választás azoknak, akik aktív életmódot folytatnak, vagy félnek attól, hogy az orrékszer kieshet. A többihez képest használata nagyobb kihívást jelenthet.
Hogyan kell használni: Fogja meg az ékszert a gyémántnál úgy, hogy a kampó íves része szivárvány alakban álljon. Vezesse át a lyukon óvatos forgatással. Enyhe nyomással tolja fel a helyére.
Jobb-/Bal kampós
L-alakú
Azoknak ajánljuk, akiknek nehézséget okoz a kampós végű orrékszer használata. Ezt könnyebb felhelyezni/kivenni, mint a kampós típust, és stabilabb, mint az egyenes szárú.
Hogyan kell használni: Fogja meg az orrékszert az ékszerdísznél és fordítsa az L-alakot fejjel-lefelé. Vezesse át a lyukon. Ezután ferdén addig nyomja, amíg a helyére nem kerül.
L-alakú

375 Vörös fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Fehér vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Fehér sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Sárga fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Fehér sárga vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Sárga fehér vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Vörös fehér sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

375 Vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany - 9K arany 9 rész aranyat és 15 rész más fémet(fémeket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 37,5%.

585 Vörös fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Fehér vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Fehér sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Sárga fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Fehér sárga vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Sárga fehér vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Vörös fehér sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

585 Vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 14K arany 14 rész aranyat és 10 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 58,5%.

750 Vörös fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Fehér vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Fehér sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Sárga fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Fehér sárga vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Sárga fehér vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Vörös fehér sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Fehér arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Sárga arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

750 Vörös arany

A 18K (K=karátos), 14K, vagy 9K jelölések azt mutatják, hogy mennyi tiszta arany van az ötvözetben. A 24K arany a 100% -os tisztaságú arany. A jelölésből tehát azt láthatja, hogy milyen arányban van tiszta arany van egy ékszerben:
375 arany – 18K arany 18 rész aranyat és 6 rész más fémötvözetet(ket) tartalmaz, mely lehet ezüst, réz, cink, platina vagy palládium; így az ékszerben a tiszta arany aránya 75%.

925 Ezüst

Az ezüst nemesfém, és az aranyhoz hasonlóan túlságosan lágy ahhoz, hogy tiszta formájában felhasználják. A tiszta ezüst 99,9%-os tisztaságú, ahhoz, hogy az ékszerkészítéshez megfelelőn tartós legyen kis mennyiségben ötvözni kell rézzel, vagy más fémekkel. A 92,5%-os tisztaságú ezüst jelenti a megfelelő minőséget, jelölése: 0.925 sterling, vagy 925.

950 Platina

A platina, mely a tartósság és a luxus szinonimája -, az egyik legtisztább, legkedveltebb és legnemesebb fém, amit a modern ékszerészetben használnak. Mivel kemény és tartós, a tiszta platinát gyakran ötvözik más fémekkel, hogy könnyebben megmunkálható legyen. A platinát leggyakrabban rézzel, palládiummal, ródiummal, irídiummal és titánnal ötvözik. Négyszer erősebb, mint az arany, így a platina nagyon tartós, nem látszanak rajta a sérülések vagy a használat nyomai, és jelentős súlya van. A 950-es jelölés 95%-os tisztaságú platinából készült ékszert jelent, melyben 5%-ban vannak más fémek (általában ruténium, réz, kobalt, irídium, ródium, vagy palládium). Csak a 950 tisztaságú platinát tartják kiváló minőségűnek.

950 Palládium

A 950 palládium ötvözetek 95%-ban tartalmaznak palládiumot, és 5%-ban ruténiumot és más ötvözéshez használt fémeket. 950 palládium előnye még, hogy nem igényel ródium bevonatot, megjelenésében és megmunkálhatóságában a platinát idézi, így nagyon elegáns ékszer készíthető belőle.

Palládium 500

A palládium a fémek platina csoportjába tartozik, a platinával megegyező kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, azonban lágyabb, és kedvezőbb ára van. A fehér arany gyártása során fehérítő anyagként használható. Természetes, fényes és ezüstös-fehér színe nem igényel bevonatot.
A palládium 500 50% palládiumot tartalmaz, a maradék része más elemeket tartalmaz. A fennmaradó fémötvözetek általában ezüstöt és cinket jelentenek.

Platina 600

A platina a világ legértékesebb nemesféme, és nagyon ritkán találkozhatunk 100% platina tartalommal, a fennmaradó rész általában egyéb elemekből áll. Ez nem csupán azért értékes, mert különlegesen szép és tartós, de azért is, mert platina a világ nem sok részén található. Tudta, hogy egy uncia platina előállításához 10 tonna ércet kell bányászni?
A platina 600 60%-ban tiszta platinát tartalmaz, a fennmaradó rész más elemekből áll.
A GLAMIRA-nál a gyártás során a világ legmegbízhatóbb szállítóitól származó fémeket használjuk fel, melyeket nagy gonddal és elővigyázatossággal kezelünk. Vásárlóink bíznak bennünk, ezért fő feladatunk, hogy termékeinkkel azt a tökéletességet nyújtsuk, melyet megérdemelnek.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

925 Ezüst & Arany

A 925 ezüst, vagy más néven Sterling ezüst 92,5%-a tiszta ezüst. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 925 ezüst & arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

925 Ezüst & Arany

A 925 ezüst, vagy más néven Sterling ezüst 92,5%-a tiszta ezüst. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 925 ezüst & arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

925 Ezüst & Arany

A 925 ezüst, vagy más néven Sterling ezüst 92,5%-a tiszta ezüst. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 925 ezüst & arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

925 Ezüst & Arany

A 925 ezüst, vagy más néven Sterling ezüst 92,5%-a tiszta ezüst. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 925 ezüst & arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

925 Ezüst & Arany

A 925 ezüst, vagy más néven Sterling ezüst 92,5%-a tiszta ezüst. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 925 ezüst & arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

925 Ezüst & Arany

A 925 ezüst, vagy más néven Sterling ezüst 92,5%-a tiszta ezüst. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 925 ezüst & arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.

950 Platina & Arany

A 950 Platina ékszerek 95%-a platina. A Platina egy hipoallergén fém, mely tartósságával és rozsdamentes felépítésével hosszantartó minőséget biztosít. Az arany ékszerek aranyból és különböző fémek ötvözetéből áll. A 950 Platina & Arany kettős használata lehetséges egy azon ékszeren. Az arany mennyisége függ a kiválasztott karátszámtól.