585 Fehér Arany - Menyasszonyi szett

Betöltés...
Filter
További Gyűrű Kategóriák
Rendezés: Legnépszerűbb termékek
Kövek
Karát
  1. Szín/ötvözet: fehér-585 X

Termék Nézet

Lista Rács
Rendezés: Legnépszerűbb termékek
28 módosítható terméket talált. [i]
  1. lifetime warranty
  2. Eljegyzési gyűrűk

Jegygyűrűt a GLAMIRA.co.uk oldalon

Miért töltene időt azzal, hogy az eljegyzési gyűrűhöz megtalálja a megfelelő jegygyűrűt, mikor a GLAMIRA ezt megteszi Ön helyett? A két gyűrű – az elragadó eljegyzési gyűrű és a lenyűgöző jegygyűrű – együtt, ezzel is kifejezve, mennyire összeillő párt alkotnak… A GLAMIRA menyasszonyi gyűrű szettjei kialakításukkal, ékköveikkel és a többi egyedi tulajdonságukkal tökéletes megoldásként segítenek kifejezni érzéseit és szándékát. Választhat csillogó gyémántot, csodás, időtlen menyasszonyi szettben, melyet párja örökre nagy becsben fog tartani! Leteheti a voksát

gyémánt menyasszonyi szettjeink

mellet, melyet egy solitaire vagy solitaire pavé eljegyzési gyűrű, valamint egy igény szerint törékeny követ tartalmazó pavé jegygyűrű alkot. Az oldal bal oldalán található GLAMIRA termékadatok alapján kiválaszthatja, mely gyémánt illene leginkább a gyűrűkhöz. Sőt, minden egyes gyűrű külön személyre szabható.


Amellett, hogy természetesen választhat a GLAMIRA menyasszonyi szettjeiből, annak a lehetősége is fennáll, hogy egy részben saját tervezésű szettet alkot meg. Az eljegyzési gyűrűhöz tetszőleges drágakövet, illetve ízlésének megfelelő fémötvözetet választhat. Például, összeállíthat egy fehér arany menyasszonyi szettet zafír központi kővel. A GLAMIRA.hu minden a megadott feltételeknek megfelelő szett többféle kialakításban jelenik meg, ahol a központi kő az Ön által megadott drágakő. Így saját kreativitását is beleviheti a menyasszonyi szett elkészítésébe!