x
 
   
CITRIN ÉKSZER

CITRIN

A citrin kő sárga árnyalatát a mangából és titánból való kialakulását kísérő nagy nyomás és magas hőmérséklet kombinációja okozza.

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
boderFedezzen fel még többet

citrin kő

A citrin kő sárga árnyalatát a mangából és titánból való kialakulását kísérő nagy nyomás és magas hőmérséklet kombinációja okozza. A színe a pasztell sárgától a sötétebb, barnás narancssárgáig változik. A kvarc család tagjaként ritka, tiszta és fényes drágakő. Hosszú évekig „nap kő”-ként volt ismert, mely elnevezés a görög és a római korból származik, amikor a nap jelképének tartották. Citrin Amerikában található, különösen a kontinens déli részén, Brazíliában és Bolíviában bányásszák. Az asztrológiában az ikrek, valamint a novemberben születettek köve.

A Glamira az AAA minőségű köveket választja citrin ékszereihez; készítünk e kő felhasználásával fülbevalókat, gyűrűket, nyakláncokat és medálokat, karpereceket, eljegyzési gyűrűket és mandzsettagombokat, valamint mindenféle gyermek ékszert is. Internetes áruházunkban citrint használva is személyre szabhatja a kiválasztott darabot, így megjelenését a napfény csillogása kíséri majd. A citrin különösen platina, ezüst és fehér arany mellett mutatja a legfényesebb oldalát, így van a legmodernebb hatása.

A citrint a sikerrel és a jóléttel szokás összefüggésbe hozni, a Glamira citrin ékszerei a nap erejét tükrözik. A nők egy citrin ékszerrel egyszerre hangsúlyozhatják nőiességüket és a modernitásukat. Egy rendkívüli pár citromsárga fülbevaló viselőjének az örök ifjúság ragyogását ajándékozza. Vagy egy égi citrin nyakláncban egyesülhet belső tartása és ősi ereje. Személyre szabhatja a világegyetem legnagyobb csillagát, melyből megfizethető citrin gyűrűt készíttethet, és környezetében csillagként ragyoghat. Nincs más szépség, ami ennyire megfizethető és mégis különleges!