x
 
   
Fehér zafír ékszer

FEHÉR ZAFÍR

A Fehér Zafír egy csodálatra méltó kő, amely színtelen formában van a zafír családdal. A zafír a magnézium, a titán, a réz, a króm és a vas nyomeleméből kapja színeit kialakulása közben.

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE

FEHÉR ZAFÍR

A fehér zafir drágakő, a zafír család „színtelen” tagja. Színét a nyomelemeknek, a vasnak, krómnak, réznek, titánnak és a magnéziumnak köszönheti. A zafír a gyémánt után a legkeményebb drágakő, és az egyike a legdrágább köveknek is, melyet Sri Lankán, Madagaszkáron, Kambodzsában, Mianmarban és Thaiföldön bányásznak. A régi időkben az volt a hagyomány, hogy a harcosok zafír nyakláncot adtak a feleségüknek, hűségük biztosítása érdekében. Görögországban, a zafír Apollóhoz, a fény és a nap istenéhez köthető. A szeptemberben születettek köve, mely megvédi viselőjét a gonosztól, és bevonza az égi áldást. Ideális választás egy fehér zafir ékszer, mivel ez a kő ellenáll a karcolásoknak és nem kopik, kemény; és szép átlátszó árnyalata van.

A Glamira kizárólag AAA tisztaságú és kiváló minőségű, különböző súlyú fehér zafírt kínál, melyből a hölgyek számára fülbevalók, gyűrűk, nyakláncok, karkötők készíthetők; valamit ezek a kövek férfi mandzsettagombok díszítésére is alkalmasak. Páratlan szépsége teszi nagyon kívánatossá a Glamira ékszerek tervezése során, szépsége kiemelkedő, függetlenül attól, hogy egymagában, vagy más kövekkel együtt emeli ki egyéniségét. Királyi ékszerekben is megtalálható, ugyanakkor a Glamira-nál modern ékszerekben is helytáll. Gyémántcsiszolású fehér zafir egy aranykarikán – és el is készült modern stílusú királyi fehér zafír gyűrűje. Legjobban a hideg árnyalatú fémek, az ezüst és a fehér arany emeli ki a fehér zafírt, ha fehér arannyal kombinálva tervezi meg, fehér zafir fülbevalója gyönyörű lesz. Vagy szerelmét lepheti meg egy különleges Glamira fehér zafír eljegyzési gyűrűvel. Apolló fényét is a nyakába teheti egy különálló fehér zafír nyaklánc tervezésével. Engedje, hogy a Glamira elkápráztassa a nap fényével!