x
 
   
NARANCS ZAFÍR

NARANCS ZAFÍR

Egy különleges szín, mely kiemeli a különleges jellemvonásokat... Legyen ez, a bölcsességet, kreativitást és érzékiséget kifejező kő élete meghatározó része.

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK

NARANCS ZAFÍR

A narancs zafír egy olyan kristály, mely motivációs erővel rendelkezik azon íróknak, énekeseknek és más művészeknek, akik a divat útján szeretnék kifejezni legmélyebb érzéseiket, gondolataikat és véleményüket. Ihletet ad és végigvezeti az úton, melynek végén a spirituális látomása valóságot ölt. A narancs zafír olyan életerőt áraszt, mely fokozza a szexuális energiát és vágyat ezzel növelve a termékenységet. A kristály a szív és ész nyugalmát biztosítja. Szabadjára engedi titkos gondolatait és feloldja a mentális feszültséget. Megnyílik a világ felé és csodálni fogja annak szépségét. A narancs zafír örömet és boldogságot hoz életébe és helyreállítja teste egyensúlyát.
A narancs zafír aktiválja és megtisztítja második csakráját. Kontrol alá vonja az energia és az információ áramlását testéből az elméjébe és elméjéből a testébe. Ez az elragadtatás, boldogság és átadás kristálya. Fokozza a képzeletét és megnyitja elméjét az inspiráció előtt, mely növeli élményét és kommunikációját. Biztosítja kreativitásának kifejezésének szívéből áradását és megnyilvánulásainak a Jótól való származását.
A narancs zafír az élvezet, a boldogság és a barátság energiáját árasztja. A szerelemhez több öröm és romantika adódik, a családot pedig összekovácsolja.