x
 
   

RUBIN

A rubin a drágakövek elit csoportjába tartozik, más híres kövekkel, mint a smaragd, a zafír és a gyémánt.

 

A rubin a drágakövek elit csoportjába tartozik, más híres kövekkel, mint a smaragd, a zafír és a gyémánt. A rubin kő vérvörös színű, kemény és tartós kőfajta. A Corundum nevű ásványi anyagból készül. A kémiai szerkezetében jelen lévő króm adja a jellegzetes színét. A világ legtisztább rubinjait Burmában bányásszák. Itt található a rubin drágakövek legnagyobb forrása. Thaiföld, Kenya, India, Pakisztán, Srí Lanka, Afganisztán, Kambodzsa, Tanzánia, Ausztrália és az Egyesült Államokban is bányásznak rubint.
Rubin Eljegyzési Gyűrűk
A feljegyzett történelem megerősíti, hogy a rubint a görögök és a rómaiak Kr.e. 480-ban már használták. Számos törzs és a hinduk díszként használták. A hindu kultúra a rubint a vitalitással és a nemességgel társítja. A rubin a tiszta, szenvedélyes szerelem megtestesítője és felfedezése óta, körülbelül 2000 éve tökéletes esküvői ajándék a szerelmesek számára. A júliusi születési hónapra utaló kő, a rubin, a skorpiók köve is.
A Glamira alapszabálya a rubin ékszerek megfelelő köveinek kiválasztásához: vágás, szín, tisztaság és a karát súlya. Csodálatos és egyedi tervezésű fülbevalók, gyűrűk, nyakláncok. A rubin mandzsettagombok és más dísztárgyak a Glamira által szállított kiváló minőségű rubinok felhasználásával készülnek. Mivel a rubin szerkezete más, mint a többi drágakőé, nappali fényben ragyogóan néz ki.
Rubin Nyakláncok
At this point, Glamira invites you to combine your light with ruby to radiate an intense beauty. And you configure it in Glamira online jewelry store to have special masterpieces such as Rubin Fülbevalók and Rubin Nyakláncok. Moreover, it is a traditional belief that it aid wearers in making important decisions in life when it is worn on the left hand. So you can choose a ruby ring from Glamira to showcase your power of decision-making! Or you can take a step forward by adding diamond on your ring. That ruby and diamond ring will reflect your beauty and strong personality at the same time.
Rubin Fülbevalók
ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE