x
 
   
Swarovski kristály ékszer

SWAROVSKI KRISTÁLY

A Swarovski olyan apró kristály darabokból származik, amelyeket szilícium-oxid porok és összeolvadó üveg alkot, és csúcstechnológiával kemény és sima gömbölyded alakra vágják.

ÖNNEK AJÁNLOTT TERMÉKEK
boderTÖBB MEGTEKINTÉSE

SWAROVSKI CRYSTAL

A Swarowski egy kis kristály, összeolvadt üvegből és szilícium-oxid porból áll, melyet csúcstechnológiát alkalmazva csiszolnak símává és keménnyé. A kristályokat általában kiemelik egy rétegbevonattal, ami a gyémánt csillogására emlékeztet. Újfajta ragyogása, tiszta állaga és hibátlan minőség; valamint gyémántra emlékeztető fényessége miatt kiemelkedik a többi hasonló termék közül. Ezek ember alkotta drágakövek, pontosan csiszolt, kvarcot, homokot és ásványi anyagokat tartalmazó kiváló minőségű ólomüvegből. A Swarowski kristály egy nagyon speciális gyártási technológia eredménye, mellyel hihetetlen ragyogást érnek el. Minden darab tökéletes, minőségében, színében, méretében és formájában, ezért a Swarowski kristályokban egyedülálló módon jelenik meg az anyag és annak ragyogása.

A Glamira sötétkék, zöld, vörös és átlátszatlan kristályokat használ Swarowski ékszereihez, fülbevalókhoz, nyakláncokhoz, karkötőkhöz, mandzsattagombokhoz és minden egyébhez. A Swarowski minden színét kombinálhatja más drágakövekkel vagy féldrágakövekkel, melyeket arany vagy ezüst foglalatba helyezve alkothat egy Swarowski gyűrűt. Izlésének megfelelően változtathatja a karperec részleteit, míg végül egy egyedi Swarowski karkötő lesz a jutalma, akár magának, akár másnak szánja ezt. A kristály értékes színét és szépségét kiemelheti egy egyedi Swarowski fülbevalóval is. Azzal, hogy a Glamira-nál megtervezheti ékszereit, kreativitása kaphat szárnyakat.